Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Rimljani

Objavi komentar

Bernski planinski pas je pas porijeklom iz Srednje Švicarskoj i veličineSpada u kategoriju Pinscher Schnauzera Molossera i švicarskih goveda. Biskuplje Pozarevac Serbia 12226 381 69 747656.


Bernski Planinski Pas Fotografija Opis Pasmine Karakter Njega Zivotinje

Njuška je jaka i ravna.

Bernski planinski pas rimljani. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas. Youre going to publish a post today. Enroll in one of our ten programs and start your blog right.

Rimljani su bernskog planinskog psa prvi put odveli u Švicarsku prije više od. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon.

36 likes 1 talking about this. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini.

Međutim ako je u kući novorođenče možda će biti potrebna posebna pažnja jer su bernski planinski psi ogromni i mogu nenamjerno srušiti dijete. Introduce Yourself Example Post This is an example post originally published as part of Blogging University. Pozivajući se na opis pasmine treba napomenuti da je Bernski planinski pas snažan mišićav i dobro građen pas koji posjeduje debelog sjajnog vuna izražajne inteligentne oči i.

Psi su se raširili po celoj Švajcarskoj a ubrzo i u susednoj Nemačkoj. Bernski planšarski pes je doma v švicarskih Alpah. Energičan je pažljiv i žestok ali ne i.

Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije. Gre za zelo staro pasmo po nekaterih virih izvira že iz sredine 17. Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili 381652190606. Avalon - Bernski planinski psi Beograd Serbia. Matičnu pasminu mastif koristio je Julius Caesar za borbu protiv lavova.

Njega Preporučuje se svakodnevno njegovanje kako bi se bernska planinska pasmina održala bez zapetljavanja i smanjila količina ispadanja. Mastiff i bernski planinski pas vjerojatno su potomci Molossusa cijenjene pasmine u davnim vremenima. Bernski planinski pas štenci Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani.

Sjajan životni pratitelj i pas čuvar to je poslušna životinja i pogodan je za obiteljski život. Contact Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic on Messenger. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. To so bili vselej idealni delovni in družni psi uporabljali so jih za vleko tovora zganjanje živine čuvanje farm in družbo kmetovalcem. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi.

Pokušajte ga hraniti manjim češćim obrocima kako biste smanjili rizik. Bernski planinski pas je također sklon nadimanju i želučanim problemima. Ljubazni su i obično su vrlo razigrani oko djece.

Čišćeno od parazita vakcinisano pe. Nosna pečurka je uvek crn. Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje.

Bernski planinski pas žensko štene Bernski pastirski pas Br. Pekinezer i bernski planinski pas. Dont worry about how your blog looks.

Zbog lake odgojivosti koristi ga vojska i policija. Usne nisu teškepriležuće su i. 1214 people like this.

Bernski planinski pas i djeca. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Mužjak Cijena na upit.

Poznato je da su bernski planinski psi izvrsni s djecom. Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Dugodlaki trobojni iznad srednje visine snažan i pokretan radni pas sa čvrstim nogama harmoničan i izbalansiran.

1230 people follow this. Neumoran je oštar otporan na najljuću zimu. Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat širom sveta kao pas za porodicu.

Poznat je i po imenu Berner Sennenhund. 86 prvobirano umiljato prelepo žensko štene od parenja sa našim mužjakom. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom.

V začetku dvajsetega stoletja je. Osim za vuču bernski planinski pas koristio se i za čuvanje stada a stari Rimljani koristili su ga za borbu i slali ga u napad s ovratnikom punim željeznih šiljaka. Uzgajivačnica bernskih planinskih pasa.

Bernski planinski psi Subotica Subotica Serbia. Ovdje su najljepše i najzanimljivije pasmine pasa. Bernski planinski psi Valjevo.


Two Of The Bernese Mountain Dog Puppies Bermese Mountain Dog Bernese Mountain Dog Mountain Dogs


Bernski Planinski Pas Fotografija Opis Pasmine Karakter Njega Zivotinje


Pin On Dogman Salon


Bernski Planinski Pas Izgled Karakter Obrazovanje Cijena Stenaca


Related Posts

Objavi komentar