Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Kanarski Pas

Objavi komentar

Godine prepoznala je španjolska kinološka organizacija RSCE. Mnogo voli da se mazi mada je prema drugim zenkama doduse ne svim agresivna mada kad neko toliko.


Info Http Jelenadogshows Com Eng Topical International National And Specialty Dog Shows Grude Posusje Bih 31st August 1st September 2018 Dog Show Dogs Shows

Veka i početkom 19.

Kanarski pas. KIMBRO VOM WURFELHOF10 meseciSrbija - Obrenovac. Hrabar je oprezan i odličan čuvar. Kanarski pas - Otvorena rezervacija stenadiProdajem stence Presa Canario vrhunskog porekla izlozbenog potencijalaodličnog karakterakrupnog i ispravnog kosturaprofesionalno negovaniRoditelji stenaca su ispravni psijakog temperamenta bez mana krivog zubalakukova i slično generacijski unazad Oba roditelja su u vlasnistvu Izložbeni psi Za vise informacija pozovite Stenci ce.

To je robusna pasmina srednje veličine i dobrih proporcija s prepoznatljivom crnom maskom. Presa Canario jos je retka rasa u Srbiji postali su statusni simbol i. IZUZETNE KRVNE LINIJE sa rodovnikom cena na upit Jelena Niš TelViber.

Kanarski pas ili Dogo Canario je miran i uravnotežen pas koji je veoma privržen vlasniku. Mogucnost kupiranja usiju shipping world wide Izuzetno krupne gradje Sa papirima Za dodatne informacije pozvati. GRUPA II - PINČERI I ŠNAUCERI MOLOSI I ŠVAJCARSKI PASTIRSKI PSI PINSCHER AND SCHNAUZER MOLOSSIANS AND SWISS MOUNTAIN AND CATTLEDOGS.

To su mirni ali oprezni psi posebno prikladni za čuvanje i tradicionalno za okupljanje stoke. Kanarski psi suveliki snažni i izuzetno dominantni kućni ljubimci. U nekim državama svijeta su zabranjeni a ako želite da bude dobar kućni ljubimac nikako mu ne smijete dopustiti da postane Alpha član obitelji.

U 1330 - Kanarski pas. Posjeduju izuzetno snažan izgled tijela te snažan ugriz. Prodajem DOGO CANARIO pressa canario starosti 1god i 6 meseci.

Kanarski pas brzo je stekao priznanje u Europi i Sjedinjenim Državama. FCI-Standard N 346 KANARSKI PAS Naziv rase. Presa Canario psi cistokrvni uvezeni sa Tenerifa prodaja stenaca preko cele godine sa pedigreom podignuti najkvalitetnije moguce veterinarski propraceni sa najkvalitetnijom ishranom izlozbeni primerci.

Kao i kod svake druge rase oni koji su zainteresovani da nabave Kanarskog psa trebali bi pažljivo proveriti odgajivače i pretke psa da se uvere da su krvne linije zdrave. Kanarski Pas eng. Presa Canario Velika snažna i rijetka pasmina pasa Kanarski pas je pasmina koja svakako zahtjeva ranu socijalizaciju i dresuru poslušnosti.

Nepoverljiv je i može biti agresivan prema drugim psima i strancima pa zahteva ranu socijalizaciju. U članku će se detaljno govoriti o kanarskom dogu njegovim karakteristikama njezi i sadržaju. KANARSKI PAS Originalni naziv rase.

Pas čuvar koji se koristi kao čuvar stoke. Veka borbe pasa su zakonom zabranjene i izgubili su dosta na svojoj popularnosti. Kanarski Pas ima snagu ugriza od 372 bara 540 PSI.

U mom kraju ima jedna zenka koja je vrlo slicna kanarskom psu tigrasto je crna i ima svetle oci i vrlo je slicne gradje. Kanarski pas zverPrvobitno su korišćeni za čuvanje stoke a kasnije su se koristili u borbama pasaSredinom 20. Inace je ulicni pas i neki ljudi brinu o njoj ali je ja obozavam a i Tedi isto.

Trening ovog psa može biti izazov zbog njegovog dominantnog karaktera. Kanarski pas ili Kanarska doga Dogo Canario je nastao u Španiji na Kanarskim ostrvima i to krajem 18. Pretraži Presa Canario Kanarski pas Uzgajivačnice pasa.

GRUPA II - PINČERI I ŠNAUCERI MOLOSI I ŠVAJCARSKI PASTIRSKI PSI PINSCHER AND SCHNAUZER MOLOSSIANS AND SWISS MOUNTAIN AND CATTLEDOGS Upotreba. Kanarski pas nije preporučljiv za početnike one kojima je to prvi pas. Tipično govoreći viši stepen krvnog srodstva daje i.

Kanarski pas pod imenom perro de pres canario 1989. World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu te vam donosi najnovije vijesti iz psećeg. Godine pod novim imenom dogo canario pasmina je stupila na međunarodnu scenu zahvaljujući preliminarnom priznanju od strane FCI.

Sve informacije o rasama na jednom mestu. Veka ukrštanjem lokalnih pasa Molos i MohoneroNjegovo ime znači. Pogledajte nove oglase u kategoriji Kanarski pas.

Tijelo joj je dulje od visine u propinjanju a ta značajka nešto je izraženija kod ženki. Zabranjeni su ili imaju ograničenje vlasništva u mnogim. Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa.

Opis karakteristike njega i cijena kanarinca. Psi na poklon stenemesanac-kanarski pas. Sumnjičavi snažni nježni dominantni smireni.

Kanarski pas - Muzijak vrhunskog legla dostupan. Psi mačke papaji ribice glodari reptili i drugi kućni ljubimci. Sumnjičavi dominantni snažni nježni.

Presa Canario Kanarski pas Mužjak Cijena na upit.


Spartan Dogs Perro De Presa Canario Honden Boxerpuppies Dieren


Info Www Jelenadogshows Com Dog Show Info Dogs


Presa Canario Standard Presa Canario Cane Corso Mastiff Breeds


El Mejor Guardian Para Tu Hogar Perro De Presa Canario El Mejor Protector Para Tu Familia Feroz Guerrero Pero Jamas A Dog Breeds Mastiff Dog Breeds Pitbull Dog


Related Posts

Objavi komentar