Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Mojmira Pastorcic Pas

Objavi komentar

SVE se više govori o novoj regionalnoj televiziji koja bi uskoro trebala početi s emitiranjem programa. Mojmira je u emisiji isprobala test na slinu koji uskoro dolazi ali nije pokazala onaj koji se radi stavljanjem štapića u nos.


Video Mojmiri Je U Sinocnjoj Emisiji U Kadar Usetao Nezvani Gost Snimka Je Hit Na Internetu Varazdinski Hr

Večernjakove ruže u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Mojmira pastorcic pas. 556 likes 5 talking about this. Naime u ljekarne u hrvatsku stižu kućni testovi a Pastorčić je pred kamerama pokazala kako se koriste. Molimo vas kad pišete vodite računa o pravilima koja su istaknuta OVDJE Molimo ne chatajte vjerujemo da ste sve dovoljno razumne zrele i obzirne prema svim korisnicima.

Mojmira Pastorcic urednica emisije RTL Direkt fotografirana u prostorima RTL televizije. Découvre des vidéos courtes en rapport avec Mojmira Pastorcic sur TikTok. No čini se da je pitanje gdje se Vučko nalazi prilično ključno jer simpatični pas ne oklijeva sam dati odgovor svojim pojavljivanjem uživo.

PREZIMENA - Stanovništvo Like 1700-te god. Regarde du contenu populaire des créateurs suivants. Mojmira Pastorčić sinoć je vodila posljednji RTL Direkt iz svog doma a on će ostati upamćen i po nepozvanom gostu koji se u jednom trenutku pojavio u kadruNaime urednica i novinarka najavila je prilog kada se gledateljima na ekranu pojavila pseća glava - Mojmirin pas VučkoTaj je događaj nasmijao gledatelje.

U najgoroj godini najbolja Najugledniju medijsku nagradu za njezin rad u turbulentnoj 2020. Osim što se govorilo da će novi posao na TV Uni imati Ivana Paradžiković i Severina Vučković u javnosti su se pojavile glasine da će i Mojmira Pastorčić ići na novu televiziju. Dobar dio javnosti to već zna jer je prije otprilike mjesec dana slučajno tijekom snimanja svog kamermana pitala gdje je Vučko.

Zahvaljujući koroni Direkt je doživio i to da je tijekom lockdowna bio emitiran iz vašeg dnevnog boravka pa je publiku neplanirano osvojio i Vučko. Dugo smo bili prijatelji. Dezinformatat sjanë gjë tjetër veçse gënjeshtër e vjetër sa edhe vetë njerëzimi.

Biti zamjena Zoranu Šprajcu je kao da ti netko kaže da sutra ti vodiš Oprah show ili glumiš. Mojmira Pastorčić sinoć je vodila posljednji RTL Direkt iz svog doma a emisija će ostati upamćena po tome što joj se u jednom trenutku u kadru pojavio nezvani gost. Nedavno su čitatelji Večernjeg lista odabrali Mojmiru kao pobjednicu Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine a Mojmira nam kaže kako je već sama nominacija bila velika stvar te je osvajanje Ruže sada i velika odgovornost.

Sva prava pridržana CMS. Isprobali smo kućne testove za korona virus. U Rovinju su se povodom Weekend Media Festivala ovog vikenda okupili brojni novinari i poznata lica.

Mojmira je više od deset godina na RTL-u radila kao reporterka i izvještavala s raznih terena a svoje novinarsko iskustvo pretočila je u uredničko gotovo od samog početka emitiranja RTL Direkt dok njezina novopečana voditeljska uloga označava kontinuitet u informativnom programu. Ovogodišnji Weekend Media Festival je u Rovinj privukao brojne poznate. Što vas može izbaciti iz takta.

Mojmira i njen pas Vučko. Latesha_Clarkelatesha_clarke Petrikkkjpatrik_petrik Mojmírlegendamojmir aribbyariapariss mirandamirmason. TV osoba godine je Mojmira Pastorčić urednica i voditeljica nagrađivanog RTL Direkta.

Voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić najprije je odgovorila na prozivke premijera Andreja Plenkovića a potom se osvrnula i na čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru piše RTL. Mojmira Pastorčić sinoć je vodila posljednji RTL Direkt iz svog doma a on će ostati upamćen i po nepozvanom gostu koji se u jednom trenutku pojavio u kadru. Svima je to bilo zabavno ja sam bila užasnuta.

Koje su vam prve asocijacije na te dane tko će sada petkom biti uz Vučka te kako on podnosi razdvojenost od svoje gazdarice. Imate li poštapalicu koje se ne možete riješiti-Onak. Otvaramo nove teme naslovljene prema zemljama u kojima se MPO postupak odvija radi lakšeg snalaženja.

Među njima su bili glumica Jelena Veljača i njezin suprug. Odlučeno je tako na sinoćnjoj dodjeli 27. Ovdje ćemo kopirati korisne linkove i postove koji se odnose na potpomognutu u Mariboru Ljubljani i Postojni.

Naime urednica i novinarka najavila je prilog kada se gledateljima na ekranu pojavila pseća glava - Mojmirin pas Vučko. Među njima su bili i glumica Jelena Veljača 40 i. Scena je oduševila gledatelje a mnogi na društvenim mrežama bili su puni pohvala za reakciju.

173264 0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić uživo se u emisiji testirala na koronu. Što da sam govorila o nekome tko je umro.

Vetëm se në këto. Mojmiri Pastorčić sinoć je u kadar ušetao nezvani gost. Mojmira Pastorčić dosadašnja urednica informativnoga news magazina odsad dijeli voditeljsku palicu sa Zoranom Šprajcom Najnovije vijesti iz teme - Mojmira Pastorčić Mojmira.

VUČKO JAVI SE. Ovo je stranica za sve koji ne vole Mojmiru Pastorčić i koji misle da njoj više nije mjesto na televiziji. Ne želim više Mojmiru Pastorčić na RTL-u.

Šprajcova zamjenica ljubi poznatog novinara. Usvojeni amandmani na Prijedlog zakona o roditeljima njegovateljima. NOVINARKA urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić 37 priznala je da joj nije bilo lako uskočiti u stolac Zorana Šprajca nakon što je on doživio srčani udar i otišao na bolovanje.

- Pravopisna ili faktička greška u Direktu. Taj je događaj nasmijao gledatelje i sama Mojmira bila je na rubu da pukne od smijeha no ostala je. Jeste li često išli glavom kroza zid.

Mojmira Pastorčić vlasnica je psa Vučka. Od ponedjeljka distribucija 115370 doza cjepiva u FBiH.


Mojmiri Je U Emisiji U Kadar Usetao Nezvani Gost Snimka Je Hit Na Internetu Vecernji Hr


Ne Zelim Vise Mojmiru Pastorcic Na Rtl U Posts Facebook


Mojmiri Je U Kadar Uletio Nepozvani Gost Pas Vucko Postao Je Zvijezda Rtl Direkta Show


Mojmiri Uletio U Kadar Nepozvani Gost Svi Pricaju O Njezinoj Reakciji Index Hr


Related Posts

Objavi komentar