Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas Forum

Objavi komentar

Vrlo su aktivni pa će se lako uklopiti u aktivne obitelji s djecom. Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia.


Portugalski Vodeni Pas Je Idealan Kucni Ljubimac Saznajte Vise O Njemu Index Hr

Ponekad su bili pratioci ribarima tijekom lova.

Portugalski vodeni pas forum. Španjolski vodeni pas se prvenstveno u koristio za čuvanje stada u Španjolskoj. Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih. Pojavila se u Portugalu u srednjem veku 15-17 vek.

Its a medium dog breed at about 17 to 22 inches tall weighing anywhere between 35 to 60 pounds. Pomagali su ribolovcima s njihovom opremom odlični su bili u izvlačenju ribe iz mreže i pronalaženju izgubljene opreme. Portugalski vodeni pas je pasmina koja se uglavnom koristila kao pomoć na ribarskim brodicama.

U prošlosti su ovi psi pratili portugalske ribare u njihovim morskim pohodima pa su postali odlični plivačiOvaj pas je sposoban uloviti ribu koja je pobjegla iz mreže te ju. Da biste naučili svog portugalskog vodenog psa da vas sluša trening poštovanja je obavezan. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Često vas možete nasmejati dok glumi klovna kako bi privukao vašu pažnju. Portugalski vodeni psi su pametni i sposobni su da mnogo toga nauče. Portugalski vodeni pas stara je pasmina službenog psa koji se smatra autohtonim.

Jednako se odnose prema svima i nemaju omiljenog člana obitelji. Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima.

Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama. Odaberite područje i pretražite Portugalski vodeni pas. Portugalski vodeni pas osobine.

Prema jednoj verziji na Iberijskom poluotoku psi su stigli iz Perzije oko 500 godina prije nove ere o čemu svjedoči pisano spominjanje u dokumentima tog vremena. Neumoran je i voli zabavu sa odličnim smislom za humor. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite saznati više kontaktirajte nas.

Danas su ovi psi više obiteljski kućni ljubimci a. The Portuguese Water Dog is a working dog breed that originated from Portugal also known as Algarvian Water Dog. Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog.

Pretražite Portugalski vodeni pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Ako vas nema često doma možda biste trebali razmisliti još jednom jer ovi psi. Ali oni imaju svoj nezavisni um.

Ocekujemo stence smedje crne boje sa vise manje bijelog. Damir Skok predsjednik HKS-a kaže da nije primijetio da su hrvatski građani podlegli američkom trendu odosno portugalski vodeni pas za sada još nije među traženijm ljubimcima. Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame.

Stenci poznaju voznju autom doci ce u. Portugalski vodeni pas se smatra izuzetno inteligentnim psom i punim energije. 123 rf Splash News.

- Ljudi obično pse traže na popisu uzgajivačnica a kako kod nas nema nikoga tko uzgaja tu pasminu nije niti tražena. Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu. Većina ovih pasa obožava vodu i plivanje.

Nasi stenci rastu u kuci u krugu porodice djece i dobro su socijalizirani. Tekst se nastavlja ispod oglasa. Najveća baza službenih i registriranih Portugalski vodeni pas uzgajivačnica na svijetu.

Naime bivša predsjednička obitelj ima portugalskog vodenog psa pod imenom Bo. Cijena 11400 kn 1523 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Portugalski vodeni pas gubi jako malo dlake i zato je dobar izbor za alergičare.

38 5 997 535 546. Planira se slijedece leglo za 2016. Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju.

Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian. Iako ne bi na prvi pogled tako rekli ovi psi se gotovo ne linjaju odnosno jako slabo se linjaju.

Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera. Vrlo su inteligentni i rado uče.

Last Updated on August 1st 2020. Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta. Mogu biti manipulativni i tvrdoglavi.

Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih kvaliteta. Portugalski vodeni pas je zanimljiva i rijetka pasmina a najveću popularnost je stekao zahvaljujući predsjedničkoj obitelji Obama. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase.

485 likes 3 talking about this. Nježni inteligentni odani radišni atletski. OCEKUJEMO LEGLO PORTUGALSKIH VODENIH PASA.

Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu. Takođe je dovoljno pametan da vas može nadmudriti. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail.

Morate im pokazati apsolutnom doslednošću da mislite ono što govorite. Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. Portugalski vodeni pas.

Španjolski vodeni psi su. A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa. OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike.


Opis Portugalskog Vodenog Psa Znacajke Pasmine Fotografije Preporuke Za Njegovanje Psi


Slobodni Net


Opis Portugalskog Vodenog Psa Znacajke Pasmine Fotografije Preporuke Za Njegovanje Psi


Portugalski Vodeni Pas Odlican Plivac Rtl Zivot I Stil


Related Posts

Objavi komentar