Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

U Crikvenici Morski Pas

Objavi komentar

Nedjeljno jutro u Crikvenici i nesvakidašnji prizor. Video pogledajte klikom na fotografiju.


Iznenadio Setace Morski Pas Doplivao Do Obale U Crikvenici Tuzlanski Ba

Inače navodi se kako se radi se o modrulju najopasnijojoj vrsti koja se može vidjeti u.

U crikvenici morski pas. Godine blizu otoka Mljeta i velika bijela psina o. Stručnjaci će vjerojatno s lakoćom odgonetnuti tko je posjetitelj koji je izazvao veliki interes i polemike a dotad će kupači u more s velikim oprezom. Morski psi u Jadranskom moru normalna su i poželjna pojava.

Radi se o modrulju jednoj od 29 vrsta morskih pasa koji nastanjuju Jadransko more. Tek za neke vrste stručnjaci ističu da su potencijalno opasni. Morski je pas kazao nam je 43-godišnji Bogdan Meško amaterski ronilac i prijatelj napadnutog Slovenca bio dug između 45 i pet metara te da se po svoj prilici radi o velikom bijelom psu.

Neki mediji i portali objavili su amaterske foto i video zapise javili su se i pojedinci koji o morskim psima znaju više od nas laika ljetnih kupača i nautičara ili slučajnih ribolovaca. U Grebaštici naselju nedaleko od Šibenika snimljen je morski pas koji je dolutao u plićak. Prema snimci se čini da je riječ o modrulju vrsti koja se smatra najopasnijom od svih onih koje možemo vidjeti u Jadranu piše Dalmatinski portal.

Iako je to jedna od najopasnijih vrsta od tih 29 ipak ova vrsta jako rijetko napada ljude. Vikend kao stvoren za uživanje u Crikvenici donio je živost u luku na obalu i plaže. Nakon dolaska u Crikvenicu razgled povijesne jezgre grada te posjet akvariju gdje će djeca naučiti o flori i fauni Jadranskog mora.

Snimku čitatelja objavio je Dalmatinski portal. Došao je gospodar Paško Tonetti iz Plomina u riečku luku s bracerom Danicom i stavi u zapisnik lučkoga ureda ovo. Duga je bila 57 metara i teška sigurno oko 700 kg.

Morski pas istjerao kupače iz mora na poznatoj dubrovačkoj plaži. Polazak ispred škole u jutarnjim satima prema dogovoru. Morski pas veličine dva metra stigao je do obale a sve je zabilježeno i snimkom.

Pas ga je presjeko na pola. Pomalo iznenađujuć prizor stigao je iz Crikvenice gdje je morski pas dug dva metra doplivao sve do obale. Morski pas doplivao do obale u Crikvenici.

Morski pas veličine cca dva metra stigao je do obale a sve je zabilježeno i snimkom koju nam je poslao čitatelj. Ta priča potvrđuje činjenicu koju je naveo more 1 da su morski psi u Kvarneru navikli na ljudsko meso. Kad sam toga dana bio sa.

Prema snimci se čini da je riječ o modrulju vrsti koja se smatra najopasnijom od svih onih koje možemo vidjeti u. Razgledali smo i Aquarium u Crikvenici u kojem se nalazi 30 bazena koji svojim izgledom podsjećaju na prirodno stanište morskih stanovnika-više od 100 vrsta riba iz Jadranskog mora murina morska mačka morski pas morski konjic škarpina kirnja i dr-oko 50 riba iz tropskih mora škorpija anđeo klaun kugla paleta zebra i dr. U Aquariumu se nalazi 30 bazena koji svojim izgledom podsjećaju na prirodno stanište morskih stanovnika a s nekima ćete se moći i upoznati.

Na ploči je osim imena pisala i godina kada se to desilo. Lj eto još nije ni počelo a već su krenule uobičajene priče za ovo doba godine pojavio se morski pas. Aquarium Crikvenica je smješten u samom gradskom središtu na prostoru od oko 200 m2.

U luku na plaže. Ulovljen bi morski pas od 2000 kil. U ugodnom ambijentu Aquarium-a nalazi se 30 bazena koja svojim izgledom podsjećaju na prirodna staništa.

Bez obzira što turisti još nisu dio crikveničke svakodnevice neki su shvatili da turistički val ma koliko donio gostiju. AQUARIUM - smješten u. Nedjeljno jutro u Crikvenici i nesvakidašnji prizor.

Viđen je tri puta u relativno kratkom razdoblju. Brojni nacionalni mediji u Hrvatskoj ovog su ponedjeljka objavili kratku video snimku uz napise kako je uz obalu u Crikvenici snimljen dvometarski morski pas. Više od 100 vrsta riba iz Jadranskog mora murina morska mačka morski pas morski konjic škarpina kirnja i dr.

Prema snimci se čini da je riječ o modrulju vrsti koja se smatra najopasnijom od svih onih koje možemo vidjeti u Jadranu. Ralje 123 i koliko ih već ima morski psi jako rijetko napadaju ljude a u našem je moru do sada zabilježeno tek 13 smrtnih slučajeva koji su bili posljedica napada ove životinje. Jadranski morski psi nisu opasni za ljude.

MORSKI PAS NA JADRANU Nikada u ovom krajevima nismo vidjeli nešto slično VIDEO Miran grad na obali Jadrana uzbunila je vijest da je na jednoj od njihovih plaža viđen morski pas. Morski pas veličine cca dva metra stigao je do obale a sve je zabilježeno i snimkom koju je Dalmatinskom portalu ustupio čitatelj. Diving Center Tramonto Tisno.

Na preko 200 m2 upoznat ćete. Jedna barka mu je pokušala priskočiti u pomoć međutim morski pas nakon što je progutao polovicu nesretnika vratio se i po drugu. Ribari su ulovili gravidnu ženku morskog psa volonje između Blitvenice i Rogoznice.

Bez obzira na to što vidiš u fimovima. Radi se o modrulju jednoj od 29 vrsta morskih pasa koji nastanjuju Jadransko more. - Damjan je bio u moru na istom mjestu već najmanje sat i pol ali nismo primijetili ništa neobično - rekao nam je Meško navodeći kako s Pesekom.

Morski pas veličine cca dva metra u nedjeljno jutro posjetio je crikveničku obalu. CRIKVENICA Znamo da nam slijedi nekoliko kišnih dana ali pustite da još uživamo u vikendu kao da su poručili svi koji su se spustili u Crikvenici na more. U 1852 Morski pas viđen je danas u dubrovačkom akvatoriju konkretno na predjelu kod plaže Copacabana prenose lokalni mediji koji navode kako je ovaj nenadani posjetitelj potjerao kupače iz.

To su prema njihovim riječima psina dugonosa koja je zadnji put viđena u Jadranu 1970. Video sve govori. Morski pas doplivao do obale u Crikvenici Pomalo iznenađujuć prizor stigao je iz Crikvenice gdje je morski pas dug dva metra doplivao sve do obale.

Morski pas nije bio u Crikvenici već u marini 150 kilometara sjeverno od Rima. Uvijek ponavljam u objavljenim tekstovima i razgovorima. Težine u luci Ustrine koja se nalazi na zapadnoj strani otoka Cresa Iz popisa c.

Nedjeljno jutro u Crikvenici i nesvakidašnji prizor. U njima obitava preko stotinu vrsta riba Jadrana i pedesetak primjeraka tropskih morskih riba. Po nekima je Bakarac posjetila velika tuna po drugima morski pas lisica.

Vožnja turističkim autobusom do Crikvenice. KUPI KOFS MAJICE - httpsshopgoodgamecollectionsmarko-kofs KORISTI KOD MARKOKOFS u itemshopu pri kupnji ove igre hihi D INSTAGRAM httpswwwinst. A prema njoj se čini da je riječ o modrulju vrsti koja se smatra najopasnijom od svih onih koje možemo vidjeti u Jadranu.

Pomorske vlade u Trstu-1879. Pustili su je u more.


Morski Pas Nije Bio U Crikvenici Vec U Marini 150 Kilometara Sjeverno Od Rima Fiuman Hr


Crikvenica Stara Razglednica Morski Pas 1935 Crikvenica Predmeti Trgovina Kolekcionar


Video Ozlijeđeni Modrulj Strucnjak Razbio Mit Ovo Je Prava Istina O Morskim Psima Morski Hr


Video Morski Pas U Crikvenici Radi Se O Najopasnijoj Vrsti U Jadranu Dnevno Hr


Related Posts

Objavi komentar