Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Odgoj

Objavi komentar

Četvrtak 0107 0923. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi.


Bernski Planinski Pas Karakter Psa Odgoj I Obuka Stenaca Njega I Prehrana Zenski Casopis Ekobutik Si

Obožava djecu Bernski planinski pas se odlično slaže s djecom obožava pažnju i interakciju kako s djecom tako i.

Bernski planinski pas odgoj. Vakcinisani revakcinisani očišćeni od p. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu. Bernski pastirski pas štene.

Odnos visine i dužine je 910 što znači da je više kompaktniji pas. Bernski planinski pas forum. Upravo kod ove pasmine je tijekom zadnjih deset godina zabilježen smanjeni životni vijekDo 2000.

Dont worry about how your blog looks. U ponudi su 4 ženska kučeta. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca.

Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Ovde mozete pronaci informacije o. Njuška je jaka i ravna.

Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte. Enroll in one of our ten programs and start your blog right. Bernski planinski pas Oglas.

Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email. Dont worry if you havent given it a name yet or youre.

Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine. Najviše ih je bilo južno od Berna u kraju Durrbach a domaćini su ga zvali Durrbachler. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas.

Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. This is an example post originally published as part of Blogging University. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Usne nisu teškepriležuće su i. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Bernski Planinski PAS Krapina.

Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. Dlaka je poluduga s gustom podlakom ravna ili blago valovita. Životna dob je srednje duga kao i kod drugih većih pasminaTaj pas je bio teratelj domaćih životinja a koristili su ga i za vuču mlekarskih kolica.

Nosna pečurka je uvek crn. Nažalost zbog učestalosti oboljenja poput autoimunih bolesti bolesti. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju bernski planinski pas i bernardinac za korištenje olxba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku ili da instalirate novu verziju internet preglednika.

Bernski Planinski Pas Zepce. Su ga nazvali bernski planinski pas. 064191-9700 Evo video sam da se neko interesuje a ja gledao oglase pa da pomognem.

The Bernese Mountain Dog is a striking. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Izuzetno snažan i atraktivan pas jakog kostura medveđe glave duge dlake trobojan vrlo pokretan.

Međutim neki mužjaci znaju biti pomalo dominantni a neke ženke postanu jako ovisne o osobi za koju se vežu. Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa. Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod Rigisberga gde je ovaj dugodlaki trobojni pas.

1750 likes 14 talking about this 3 were here. Bernski planinski pas je odgovoran osjećajan i jako simpatičan. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237.

Postao je švicarski nacionalni pas a 1908. Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču.

86 Sve informacije ISKLJUČIVO NA TELEFON 381638328-803 viber wats ap Prvoklasni štenci najbolja ponuda. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke.

Odgoj odgrizao odrezak oglasi online opatija osmi palentom pamucni papillon papira paraglajder parenje pasa pascal paseku pasmina pasmine passenger passport past pasta pastirski pastorcic. Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu. Pekinezer i bernski planinski pas.

Možete li mi reći koliko bernski planinski pas doživi godina i je li on dobar za djecuLeona. Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Youre going to publish a post today.

Bernski planinski pas je porijeklom iz Švicarske. Godine prosječna dužina života bernskog planinskog pasa prema vrlo detaljno vođenim podacima bila je 10-12 godina. Boja je najčešće crna sa smeđim poljima na licu iznad očiju i nogama.

Visina u grebenu kod mužjaka je 64 - 70 centimetara a kod ženki 58 - 66 centimetara. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi.

Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Tjelesne mase je 40 - 50 kilograma mužjaci su krupniji.


Bernski Ovcar Opis Pasmine Karakter Sadrzaj I Odgoj Bernskog Planinskog Psa


Bernski Planinski Pas Fotografija Opis Pasmine Karakter Njega Zivotinje


Bernski Ovcar Opis Pasmine Karakter Sadrzaj I Odgoj Bernskog Planinskog Psa


Bernski Ovcar Opis Pasmine Karakter Sadrzaj I Odgoj Bernskog Planinskog Psa


Related Posts

Objavi komentar