Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmine Pasa Na B

Objavi komentar

Misteriozni nestanak pasa na vulkanskom otoku La Palmi. Nadaleko su poznati po svojem stoicizmu oštroj percepciji hrabrosti i.


Mastin Napolitano Mastiffs Canine Pugs

Sa shi tzuom možete lagano šetati sjediti u kafiću pa čak i obaviti šoping.

Pasmine pasa na b. Kuvas nije pas za početnike budući da vlasnik mora biti vrlo odlučan i mora mu pružiti dobar odgoj ali to ne znači da se odgoju psa. Proces traje i danas što rezultira širokim rasponom pasmina hibridâ i tipova pasa. Malen stas čini ga pogodnim gradskim psom a nježna i blaga narav savršenim ljubimcem za sve generacije.

Saznajte i koje su najzdravije pasmine pasa na svijetu. Top 10 Pasmina Pasa - Najubojitiji Najljepši Najslađi. Basenji je jedna posebna pasmina pasa poznata po tome što ne laje.

U svijetu pasa ističe s svojom bogatom bijelom dlakom mekanom poput paperja. Pridružite nam se sada. Najmanji psi na svijetu su sićušni preslatki i prelijepi.

Bišon Frise ili kovrčavi bišon je mali pas tipa bišon. Tip bišon znači mali pas s kovrčavim repom svilenkastom dlakom koja se ne linja kratke njuške spuštenim ušima i okruglim očima. Barbet French Water Dog Francuski Vodeni Pas.

Kuvas Zemlja porijekla kuvasa je Mađarska a riječ je o inteligentnom vrlo privrženom hrabrom dominantnom iskrenom staloženom i vjernom psu. Do zarobljenih pasa lokalne lovačke pasmine poznate pod imenom Podenco Canario bilo je međutim gotovo nemoguće doći jer je tamošnje mjesto Todoque poplavljeno lavom otkad je vulkan Stari vrh eruptirao. Irski vučji hrt irski seter irski terijer španjolski mastif Jorkširski terijer.

Dobrodošli na kanal Kucni Ljubimci TV gdje ćete vidjeti zanimljive i korisne video zapise o kućnim ljubimcima. Uzgojeni su u Njemačkoj kao psi za pomoć u fizičkom radu a danas su najčešće psi čuvari i policijski psi. Pogledajte i 15 tihih pasmina pasa zbog kojih će vam susjedi biti zahvalni.

Manje poznatija činjenica je da su Basenji psi odlični za stan i život u malim prostorima. Sljedeća lista upotrebljava široko tumačenje pasmine. Psi se selektivno uzgajaju tisućama godinama katkad srođivanjem pasa iz iste ancestralne linije katkad križanjem pasa iz vrlo različitih linija.

Najpoznatiji bišon je upravo Bišon Frise. Ovi predragi psi staložene tople i izrazito prijateljski nastrojene naravi vrlo umirujuće djeluju na čovjeka izuzetno su odani inteligentni i laki za treniranje. Basset Bleu De Gascogne Blue Gascony Basset Basset Bleu.

Riječ basset odnosi se na kratkonoge pse. Pasmina je uzgojena za fizički rad odnosno za skupljanje predmeta u vodi pa se uz zlatne retrivere najčešće koriste u terapijske svrhe te kao psi vodiči i psi tragači. Zlatni zlatna retrivera bez dlake pse hrt Bjeloglavi Boulet Korthals Bjeloglavi Groenendael Belgijski pasti Sve pasmine sa slovom G.

Drevna pasmina pjevajućeg psa opet se pojavila u Indoneziji. Basset Artesien Normand Norman Artesian Basset. Pasmina potječe iz Francuske.

Shih tzu Ova druželjubiva pasmina dobro se slaže sa strancima djecom i drugim psima. Dalmatinski Jack Russell terijer Doberman mastif Drathaar Sve pasmine pasa na slovo E-W. Želite li vidjeti TOP 10 najmanjih pasmina pasa.

Najsretniji su kada su u društvu čovjeka i pravi su primjer tvrdnje da je pas jedino biće. Sve vrste pasa koje počinju na slovo B. Vjerovalo se da pjevački pas s Nove Gvineje poznat po stvaranju harmoničnih zvukova svojim visokim lavežom i zavijanjem postoji samo u zatočeništvu ali znanstvenici otkrivaju da ipak nije tako.

Sve pasmine pasa na slovo B. Prema tome pas je jedina životinja s tako velikom varijacijom izgleda bez specijacije od čivave do njemačke doge. Saznajte i kojih je 10 najljepših pasmina pasa na svijetu.

Basset Fauve De Bretagne Fawn Brittany Basset Dog. Točnije rečeno imaju neobičan grkljan te proizvode zvukove koji nisu nalik na lajanje već jodlanje. Više Posjeti moj webshop KUĆNI LJUBIMCI SHOP.

Basset Artésien Normand je kratkonogi pas. Opis pasmine Bišon frise Slike Bišon frise -Oglasi. Također analiza gena pokazuje da je upravo Basenji pasmina najstarija na svijetu.


Pin On Najgluplji Psi Postoje Li Najgluplji Psi


Ad Kennel Club Of Montenegro Kinoloski Savez Crne Gore Facebook


Mastin Napolitano Mastiffs Canine Pugs


Top 10 Najboljih Pasmina Za Alergicare Sleeping Puppies Dogs Dog Stock Photo


Related Posts

Objavi komentar