Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Americka Akita

Objavi komentar

Akita Inu psi potječu iz Japana i taj je pas jedan od najvećih iz grupe Špiceva. Tekst se nastavlja ispod oglasa.


Gambar Anjing Makan Tulang 5 Penyebab Anjing Makan Tanah Dan Kotoran Lainnya Gerava Ikan Anjing Herder Makan Tulang Ayam Anjing Pitbull Gambar Anjing Anjing

Značajke i značajke ove pasmine.

Pasmina pasa americka akita. Prijateljski oprezni osjećajni dostojanstveni poslušni i hrabri. Kao rezultat toga veličina Akita se povećala ali karakteristike udružene sa špicevima su nestale. Danas su u svijetu poznate čak dvije pasmine akite japanska i američka.

Borbe pasa su zabranjene ali Akite su bez obzira na to sačuvane i poboljšane kao velika japanska rasa. Godine psi nazvani akita matagi srednjeg rasta za lov na medvede porijeklom iz pokrajine Akita koristili su se kao psi za borbu. Upoznajte divne i posebne američke akite.

945 likes 2 talking about this. Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa. Donosimo vam sve osobine i karakteristike ove pasmine.

Godine proglašeno nacionalnim blagom. Američka akita pravi je primjer odraza svog vlasnika. Američka akita brzo će postati vaš najbolji prijatelj te vas osvojiti svojim simpatičnim karakterom.

Potomke tih pasa nakon rata u SAD su doveli američki vojnici. To su pridjevi koji najbolje opisuju američke akite. Ranije su sve japanske pasmine pasa bile sitnog do srednjeg rasta i nije postojala nijedna pasmina krupnog rasta.

Američka Akita je pasmina koju su uzgajali relativno nedavno. Donosimo vam sve osobine i karakteristike ove pasmine. AMERIČKA akita jedna je od najpopularnijih pasmina u svijetu pa tako i kod nas.

Escanaba American Akitas Zagreb Croatia. Daljnjim križanjima s još nekim pasminama stvorena je američka akita kakvu znamo danas. U SAD-u akite se nalaze na sedmom mjestu pasmina pasa koje najčešće grizu djecu.

On this site you will be able to see everything important for our kennel Esanaba America Akitasevents and shows on which. Američka akita jedna je od najpopularnijih pasmina u svijetu pa tako i kod nas. Često okarakteriziran kao najvjerniji pas u povijesti premda se to može reći za svakog krznatog prijatelja ovaj akita je.

Inteligentan tvrdoglav oštar odan nepovjerljiv prema nepoznatim osobama i drugim životinjama. World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu. Američka Akita čistokrvni psi i štenci prodaja.

Akita - temperament Riječi koje najbolje opisuju akitu kao psa su. Ovaj snažan ljubimac hvaljen je zbog svojeg urođenog instinkta za čuvanje a njegova se socijalizacija preporučuje od vrlo rane dobi. Međunarodna kinološka federacija FCI akite dijeli na dvije različite pasmine - američku i akitu inu japanska.

Obje pasmine svoje podrijetlo vuku iz regije Akita gdje su im križanjem s mastifima i drugim velikim vrstama povećali veličinu. Pretražite Američka Akita pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta. Ova pasmina pasa također se naziva Akita-Ken japanska Akita i Veliki japanski pas.

Po čemu se razlikuju japanska i američka akita. Kako je on odgoji takva će i biti. Odaberite područje i pretražite Američka Akita.

Ako pričamo o akitama moramo spomenuti legendarnog Hachika. Kao rezultat toga devet najboljih primeraka Akita je 1931. To je velika životinja koja ima težak karakter i kod štenaca i kod odraslih pasa.

Ovo je jak pas s prirodno sjajnom dlakom i zbog svog impozantnog i snažnog izgleda ne može proći nezapaženo.


Tercepat Pas Akita Karakteristike


Japanese Akita Inu Pet Dog Poster Japanese Akita Akita Dog Dog Poster


Tercepat Pas Akita Karakter


Tercepat Pas Akita Karakteristike


Related Posts

Objavi komentar