Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Najveci Pas Na Svijetu

Objavi komentar

Džordž najveći pas na svijetu uginuo je u kući svog vlasnika u Arizoni mjesec dana prije svog osmog rođendana. Cafeba 23Dec2009 Četverogodišnja velika plava danska doga izgleda kao minijaturni konj i nasljednik je dosadašnjeg najvećeg psa na svijetu Gibsona koji je uginuo u avgustu prošle godine piše Daily Mail.


Pin On Psi

Uz visoki inteligentnost ovi psi su i jako brzi i okretni što ih čini jako dobrom pasminom za natjecanje.

Najveci pas na svijetu. Umiljati orijaš smeđe dlake bio je visok 110 m dvostruko kada bi stao na stražnje noge i težak 70 kg piše Kalamazoo Gazette. Uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći pas na svijetu uginuo je u petoj godini života piše u petak mjesni dnevnik. Najveci Pas Na Svijetu Slike Za Desktop I Pozadinu Slike Za Pozadine.

Tarantule Tarantule spadaju među deset najopasnijih. Takle kada su u pitanju najskuplji psi na svijetu tada odabir pada na Cavalier King Charles Španijel s cijenom do 14000. Leonberg je veliki pas sa težinom do 75 kg i povećanjem do 80 cm.

NAJVEĆI PAS NA SVETU. Također svakako se uvijek treba uzeti u obzir osobni odabir. Irski vučji hrt se smatra najvišom pasminom pasa na svijetu ali i jednim od najlošijih čuvara.

Kad stane na zadnje noge doseže visinu od 213 metara što je sedam i po centimetara više od prosječnog košarkaša. Uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći pas na svijetu uginuo je u petoj godini života. Životni vijek najvećeg psa na svijetu je oko 10 godina a temperament mu je samouvjeren nježan prijateljski nastrojen a vrlo je odan.

Muškarac iz Meksika za kojeg se veruje da ima najveći penis na svetu sada je zvanično zbog toga registrovan kao osoba sa invaliditetom. ZEUS njemačka doga koja je 2012. Isto se pitaju Nicholas Helms i Jessica Williams iz Nevade vlasnici njemačke doge koja se odaziva na ime Rocko.

Teži 124 kilograma a kada stane na zadnje noge doseže visinu od dva metra. Najveće rase pasa na svetu. Pročitajte top listu deset najvećih predatora koji danas žive širom planete.

Najpoznatiji su po crnim točkicama koje se nalaze na dlaci ovih pasa. Njemačka doga Fredi 2017. Pogledajte listu TOP 20 pasmina pasa s najjačim ugrizom na svijetu.

Postoje psi veliki psi i Samson. Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Roberto Eskuivel Kabrera 54 iz grada Saltila ima penis koji je dugačak čak 48 cm.

Doga je viša od dva metra i ima skoro 93 kilograma a pojela je čak 23 kreveta. JE LI ovo najveći pas na svijetu. Najveći psi na svijetu su ogromni zastrašujući i jako lijepiPogledajte TOP 10 najvećih pasmina pasa.

Fredi je najveći pas na svijetu visok je preko dva metra. Jep to je Scooby-Doo i ima sve osobine koje vidiš u crtiću. Pogledajte 10 najljepših pasmina pasa na svijetu.

Kad stane na zadnje noge visok je 213 metara na čemu bi mu pozavideli mnogi košarkaši. Također pripremio sam za vas članak top 10 najslađih pasmina pasa na svijetu koji bi vam mogao pomoći. Oborio je svjetski rekord.

Riječ je o sigurno najvećem psu u Velikoj Britaniji a mnogi tvrde i na svijetu. Isti je visok 101 centimetar čime zadovoljava kriterije za obaranje Guinnessovog rekorda. Ipak najskuplji pas na svijetu je Tibetski Mastif koji je prodan za 2000000.

Zeus njemačka doga koja je 2012. Težina je 45 90 kg. Pas je izbalansiran i bez agresije.

Dakle najveći pas na svijetu visine je 71 86 cm a može narasti i do 106 cm. Više Posjeti m. Ovo su jaki psi čiji ugriz može biti fatalan za ljude i životinje.

Border Collie Border Koli je jako popularna pasmina pasa koja slovi ako najinteligentnija pasmina na svijetu. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Njegova pojava i najhrabrije poštare natjera da dva puta razmisle prije nego pokušaju ući u dvorište.

Naime dosadašnji rekorder - pas. Najveći pas na svijetu težak 110 kilograma Najveći. VIDEO 211216 1316 - Kada se šetamo neko nas prekine na svakih pet sekundi kola se zaustavljaju da bi ljudi videli Fredija - kaže vlasnica.

Oktobra okružen vlasnicima odnosno članovima porodice čiji je bio kućni ljubimac. Više Posjeti moj webshop KUĆNI LJUBIMCI SHOP n. KUPI KOFS MAJICE httpsshopgoodgamecollectionsmarko-kofs INSTAGRAM httpbitly2kHVLhbEditirali- Gachetos- httpbitly2ksmnT6.

Saznajte nešto više o ovim stvorenjima i upoznajte ovaj svet životinja. Proglašen je najvišim psom na svijetu. Mali lavlji pas Ovaj mališan ljepotan poznat je po svojoj ljupkosti inteligenciji i veseloj naravi.

Najveći predatori na svetu Koji su najveći predatori na svetu današnjice. Fredi doga najveci pas na svetu fredi doga zvanično je proglašen za najvećeg psa na svetu i upisan je u ginisovu knjigu rekorda. Lista top 21 najljepših pasmina pasa.

Šiša se poput pudle tako da se obrije zadnji dio i ostavi tanki sloj dlake na nogama i kraju repa zbog čega mali lavlji pas podsjeća na. Dakle cijena određene pasmine može znatno varirati od zemlje do zemlje. Džordž je pas koji je svjetskoj javnosti postao poznat prije tri godine.

Ukoliko stranac uđe u dvorište hrt ga neće niti pogledati. Najveci pas na svetu. Njemačka doga je skroz prijateljski nastrojen pas samouvjeren nježan i pun ljubavi.

Imajući prikladnu prirodu Leonberg je idealan za održavanje u porodici. Prema Wagging Mongrel slijedi lista top 10 najbržih pasmina pasa na svijetu. Umiljati orijaš smeđe dlake bio je visok 110 metara - dvostruko kada bi stao na stražnje noge - i težak 70 kilograma piše Kalamazoo Gazette iz Michigana na sjeveru Sjedinjenih Država.

Pas je uginuo 17. Dalmatian Dalmatinci spadaju u pasminu srednje veličine. Ona je odličan čuvar i stražar.

Brzo će se prilagoditi vašoj porodičnoj rutini. Uginuo Zeus najveći pas na svijetu.


Pin On Kucni Ljubimci Tv


Belgijski Ovcar Malinois Pametan I Poslusan Ljubimac Belgian Shepherd Malinois Shepherd Dog


Pin On Zoona


Top Lista Najmanje Pasmine Pasa Na Svijetu Samo Papillon Ova


Related Posts

Objavi komentar