Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Najveci Pas Na Svijetu

Objavi komentar

Takle kada su u pitanju najskuplji psi na svijetu tada odabir pada na Cavalier King Charles Španijel s cijenom do 14000. Pogledajte 10 najljepših pasmina pasa na svijetu.


Pin On Psi

Danska doga visoka 112 metara od šapa do ramena i duga više od dva metra ušla je danas u Ginisovu knjigu rekorda kao najveći pas na svijetu.

Najveci pas na svijetu. Njemačka doga je skroz prijateljski nastrojen pas samouvjeren nježan i pun ljubavi. Pas je izbalansiran i bez agresije. Leonberg je veliki pas sa težinom do 75 kg i povećanjem do 80 cm.

Falkon tvrdi da ima najveći penis na svijetu - preko 34 centimetra kada je u erekciji a tu titulu nosi nezvanično više od dvadeset godina. Pas je težio više od 70 kg visina mu je u grebenu prelazila 112 cm a takav je ljubimac trebao oko 14 kg hrane dnevno. Više Posjeti moj webshop KUĆNI LJUBIMCI SHOP n.

Pročitajte top listu deset najvećih predatora koji danas žive širom planete. Uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći pas na svijetu uginuo je u petoj godini života piše u petak mjesni dnevnik. Njegova pojava i najhrabrije poštare natjera da dva puta razmisle prije nego pokušaju ući u dvorište.

Najveće rase pasa na svetu. Isto se pitaju Nicholas Helms i Jessica Williams iz Nevade vlasnici njemačke doge koja se odaziva na ime Rocko. Ona je odličan čuvar i stražar.

Pitanje najglupljih pasa stvara razne kontroverze. Najveći psi na svijetu su ogromni zastrašujući i jako lijepiPogledajte TOP 10 najvećih pasmina pasa. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Uginuo Zeus najveći pas na svijetu. Životni vijek najvećeg psa na svijetu je oko 10 godina a temperament mu je samouvjeren nježan prijateljski nastrojen a vrlo je odan. Irski vučji hrt se smatra najvišom pasminom pasa na svijetu ali i jednim od najlošijih čuvara.

KUPI KOFS MAJICE httpsshopgoodgamecollectionsmarko-kofs INSTAGRAM httpbitly2kHVLhbEditirali- Gachetos- httpbitly2ksmnT6. Znanstvenici su uspjeli izdvojiti top 10 najglupljih pasmina pasa na svijetuDa li vaš pas spada u ovu skupinu. Riječ je o sigurno najvećem psu u Velikoj Britaniji a mnogi tvrde i na svijetu.

Rep koji je tipično uvijen upotpunjuje prepoznatljivu siluetu. Umiljati orijaš smeđe dlake bio je visok 110 m dvostruko kada bi stao na stražnje noge i težak 70 kg piše Kalamazoo Gazette. Tarantule Tarantule spadaju među deset najopasnijih.

Roberto Eskuivel Kabrera 54 iz grada Saltila ima penis koji je dugačak čak 48 cm. Teži 124 kilograma a kada stane na zadnje noge doseže visinu od dva metra. Zeus njemačka doga koja je 2012.

Dakle najveći pas na svijetu čija se fotografija može vidjeti čak i u knjizi rekorda je Zeus koji je nažalost umro 2014. Težina je 45 90 kg. Umiljati orijaš smeđe dlake bio je visok 110 metara - dvostruko kada bi stao na stražnje noge - i težak 70 kilograma piše Kalamazoo Gazette iz Michigana na sjeveru Sjedinjenih Država.

Border Collie Border Koli je jako popularna pasmina pasa koja slovi ako najinteligentnija pasmina na svijetu. Također svakako se uvijek treba uzeti u obzir osobni odabir. Uz visoki inteligentnost ovi psi su i jako brzi i okretni što ih čini jako dobrom pasminom za natjecanje.

Prva pozicija najjače pasmine pasa na svijetu pripada kangalu. Najgluplji psi izdvajaju se prema psećem testu inteligencije. Imam najveći penis na svijetu - tvrdnja za koju bi svi muškarci voljeli da je istinita ali kada to izgovori Džon Falkon iz Njujorka ima najviše šansi da je tačno.

Uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći pas na svijetu uginuo je u petoj godini života. Muškarac iz Meksika za kojeg se veruje da ima najveći penis na svetu sada je zvanično zbog toga registrovan kao osoba sa invaliditetom. Izdanju knjige Ginisovih rekorda sa sjedištem u Londonu.

Ipak najskuplji pas na svijetu je Tibetski Mastif koji je prodan za 2000000. Pogledajte listu TOP 20 pasmina pasa s najjačim ugrizom na svijetu. Ova vrsta može da dostigne čak 30 centimetara visine a miševe i guštere guta u nekoliko zalogaja.

Dakle najveći pas na svijetu visine je 71 86 cm a može narasti i do 106 cm. Dakle cijena određene pasmine može znatno varirati od zemlje do zemlje. Šiša se poput pudle tako da se obrije zadnji dio i ostavi tanki sloj dlake na nogama i kraju repa zbog čega mali lavlji pas podsjeća na lava.

Najveći predatori na svetu Koji su najveći predatori na svetu današnjice. Više Posjeti m. ZEUS njemačka doga koja je 2012.

Ukoliko stranac uđe u dvorište hrt ga neće niti pogledati. Postoje psi veliki psi i Samson. Ovo su jaki psi čiji ugriz može biti fatalan za ljude i životinje.

Saznajte nešto više o ovim stvorenjima i upoznajte ovaj svet životinja. Mali lavlji pas Ovaj mališan ljepotan poznat je po svojoj ljupkosti inteligenciji i veseloj naravi. Pas Kangal ima dvostruku dlaku koja je umjereno kratka i prilično gusta.

JE LI ovo najveći pas na svijetu. Trogodišnji pas koji živi u Mičigenu u SAD težak je 703 kilograma i svakodnevno pojede 14 kilograma hrane piše u 57. Brzo će se prilagoditi vašoj porodičnoj rutini.

Naime dosadašnji rekorder - pas Zeus koji je bio visok 1118 cm uginuo je. Prema Wagging Mongrel slijedi lista top 10 najbržih pasmina pasa na svijetu. Isti je visok 101 centimetar čime zadovoljava kriterije za obaranje Guinnessovog rekorda.

OVaj pas ima crnu masku i crne baršunaste uši koje su u kontrastu s bojom cijelog tijela koja može varirati od svijetlo tamne do sive. Imajući prikladnu prirodu Leonberg je idealan za održavanje u porodici. Jep to je Scooby-Doo i ima sve osobine koje vidiš u crtiću.

Naime potrebno je izraditi podlogu na temelju koje se mogu izdvojiti najgluplje pasmine pasa. Entomolog Pjotr Naskrecki sa Harvarda u šumama Gvajane imao je prilike da se susretne sa paukom čiji latinski naziv glasi Theraphosa blondi.


Cau Cau Chow Chow Izgleda Kao Medo Hrabar Kao Lav Smotan Kao Panda Doga Chow Chow Pala


Pin On Kucni Ljubimci Tv


Top Lista Najmanje Pasmine Pasa Na Svijetu Samo Papillon Ova


Belgijski Ovcar Malinois Pametan I Poslusan Ljubimac Belgian Shepherd Malinois Shepherd Dog


Related Posts

Objavi komentar