Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Oglas

Objavi komentar

U ponudi su 4 ženska kučeta. Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kv.


Eksegeza Begunci Podpora Stenci Bernski Planinski Pas Posadaselmorro Com

Mužjak slobodan za parenje.

Bernski planinski pas oglas. Stari 2 meseca vakcinisani očišćeni od parazita. Očišćeni su od parazita. Najveća ponuda i najbolje cijene.

Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih šara sa velikim izložbenim potencijalom izuzetno krupne građe. Očišćeni su od parazita vakcinisani. Štenci su od prvog dana pod stručnim nadzorom po struci sam doktor veterinarske medicine.

Bernski planinski pas štenci. Vrhunskog porekla od odlično ocenjenih roditelja otac iz odgajivacnice SWISS KISS uvezen. Bernski planinski pas Bernski planinski pas Pančevo.

Bernski Planinski pas Lokacija. Morate biti prijavljeni da biste postavili pitanje za ovaj oglas. Svi oglasi ovog oglašivača Pošalji poruku Samo verificirani korisnici Kupi artikal Spasi oglas Prijavi oglas Zatvori Kupujem.

Bernski planinski pas štenci na prodaju. Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih š. Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 26082021.

Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka. Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 26082021. Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje.

Za rezervacije i sve info 0603003355. Štenci Bernskog planinskog psa vrhunskog kvaliteta od odličnih roditelja oštenjeni 27072021. Takođe wuuff će se uvek truditi da vam pruži sve neophodno da biste napravili pravi izbor i želimo da znate da je svaka reklama na našem sajtu potpuno tačna.

U leglu je jedna devojčica i jedan dečak. Bernski planinski pas Tekst oglasa Bernski Planinski pas musko stene na prodaju. Svi oglasi rase Bernski pastirski pas.

Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka. Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih šara sa velikim izložbenim potencijalom izuzetno krupne građe. Psi Beograd centar Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 26082021.

Očišćeni su od parazita vakcinisani. Psi Bez pregleda Kućni ljubimci. Slobodan mužjak za parenje.

Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 26082021. Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Bernski pastirski pas imamo dosta aktivnih oglasa.

Bernski pastirski pas štene. Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih šara sa velikim izložbenim potencijalom izuzetno krupne građe. Psi 1345488 Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod Beceja.

Iz legla od 11 kuca preostalo je jo. Iz legla od 11 kuca preostal. Sačuvajte pretragu i dobićete obaveštenje kada se pojave oglasi koji zadovoljavaju ovu pretragu.

U leglu ima 3 ženke i 2 mužjaka. Dobicete najboljeg prijatelja psa koji obozava decu poverljiv je i odlicni cuvar. Sve dodatne informacije na 381.

Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Bernski planinski pas štenci. Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Bernski planinski pas štenci. Bernski planinski pas štenci. 381603311656 Poziv Viber WhatsApp.

II Bernski planinski pas Na prodaju su čistokrvni štenci Bernskog planinskog psa. Dobicete najboljeg prijatelja psa koji obozava decu poverljiv je i odlicni cuvar. Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu.

Psi - Bernski planinski pas štenci Oglasi za Psi. BERNSKI PASTIRSKI PAS ili BERNSKI PLANINSKI PAS je pasmina velikih pasa jedna od četiri pasmine planinskih pasa iz Švicarskih Alpa. Bernski planinski pas štenci Bernski pastirski pas Br.

Bernski planinski pas. Roditelji su izvanredni predstavnici svoje rase stabilnog karaktera blage naravi i veoma umiljati odlično ocenjeni i višestruko. U leglu je jedna devojčica i jedan dečak.

Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237. Vakcinisan revakcinisan spreman za novi dom. All photos 4.

Bernski planinski pas štenci. Pogledajte najveći izbor oglasa za pse na jednom mestu i lako pronađite psa za sebe. Slobodni su za rezervaciju.

Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712 Bernski planinski pas stenci Dodaj oglas. Bernski planinski pas štenci - Na prodaju štenci BERNSKOG PLANINSKOG PSA stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Prodaja pasa Prodajem štence Bernski pas.

Tel063525712 latyakmisigmailco Psi Bernski planinski pas-stenci-1345488- Top Oglasi. Ime planinski Sennenhund izvedena je od njemačke riječi senne alpski pašnjaci i hund pas a oni su pratili alpske stočare i mljekare koje su ljudi zvali Senn. Iz legla od 11 kuca preostalo je još 5 muzjaka.

Vrhunskog porekla od odlično ocenjenih roditelja otac iz odgajivacnice SWISS KISS uvezen. 7 Na prodaju štenci bernskog planinskog psa stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Za vise informacija pozvati.

Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada. U ponudi su još 2 devojčice. Bernski planinski pas štenci.

Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 26082021. Štenci su stari 5 nedelja i biće spremni za isporuku sa 7 8 nedelja oko sredine septembra nakon što budu očišćeni 2 puta od parazita i dok prime prvu vakcinu. Bernski planinski pas štenci spremi oglas novo.

381 69 3273565 Nemanja Valjevo Srbija.


Bernski Planinski Pas Stenci Svastara Oglasi Brzo I Jednostavno


Bernski Planinski Pas I Bernardinac Stenci Na Prodaju Index Oglasi


Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju


Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju


Related Posts

Objavi komentar