Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Viden

Objavi komentar

Crvene zastave u zraku i spasioci sa zviždaljkama na tršćanskoj plaži podigli su uzbunu zbog noćne more gotovo svakog kupača u blizini obale je viđen morski pas. Video-klub jadransko more morski pas snimak hrvatska Snimljen morski pas od dva metra u plićaku Jadranskog mora video 1733 11062021 Osveženo.


Panika Na Jadranu Morski Pas Viđen Na Svega 20 Tak Metara Od Plaze

Nakon što se prije nekoliko dana kod Makarske pojavio morski pas ista morska neman snimljena je i u Korčulanskom kanalu prenosi Dalmacija danas.

Morski pas viden. Plivao je i koprcao se kod obale a među kupačima je nastala panika. Na Visu u Hrvatskoj danas oko 15 sati viđen je morski pas dug 13 metra kako pliva na dubini od pola metra javlja Dalmatinski portal. Oboje su se sunčali na plaži kada su u.

Već sledeće nedelje će sve biti gotovo. Inače u Jadranskom moru. Ogroman morski pas zapetljao se u mrežu jednog savudrijskog ribara spašen je i vraćen u more.

Oni mogu čuti mlaćenje ribe u vodi udaljene 500 metara od nje. Veiki modrulj došao je do plivača u plićak na Korčuli. Ovaj koji je viđen na Korčuli koprcao se i.

Turistički radnici optimistični bar će komšije moći da dođu. CROPIX Splitski centar 112 zaprimio je oko 10 sati informaciju o morskom psu koji je viđen na punti Povalja kod Brača Centar 112 je obavijestio očevidac koji je morskog psa dugog pet metara uočio dok se vozio brodom. METAK 3rd SinglePublished 1980Zeljko Brodaric Jappa.

BIla mi je simpatična duhovita je i iskusna dosta je pametna proživela je dosta toga. VRATIO SE Morski pas ponovno snimljen kod Makarske VIDEO Putnici turističkog broda ponvo su snimili morskog psa kod Makarske. Morski psi Morski psi spadaju u skupinu riba koja se naziva hrskavičnjače.

Mogu da kažem MNOGO TOGA LEPOG O NJOJ. Granice Crne Gore će za turiste ove godine biti otvorene. Mako korculanski kanal Prije dva dana objavili smo informaciju da je kraj Makarske snimljen morski pas mako Isurus oxyrinchus a ne neka druga vrsta.

Morski pas uočen je danas u Tisnom na otoku Murteru. Video Morski Pas Na Korculi Snimljen Kako Pliva U Plicaku 24sata. Nakon što se bezuspješno pokušao izvući na otvoreno more oslobodili su ga Ivan i Mat.

Pin On Ostale Vijesti Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam morski pas. Morski pas vijesti morski vijesti wallpaper. Daaaaa mi je biti morski pas fypforyoubalkanbalkantiktok.

Objava je podijeljena sa stranice Velimira Vrzića poznatog podmorskog istraživača koji svoju stranicu koristi kako bi zainteresiranima približio tajne podmorja. Morski pas viđen kod Koromačna. Na teren su odmah izišli djelatnici Pomorske policije Lučke kapetanije te.

U uvali Radinjača na otoku Viru morski pas ušao je u ograđeno područje. Snimak je objavio hrvatski portal Indeks koji je isti dobio od jednog. VIDEO Miran grad na obali Jadrana uspaničila je vest da je na jednoj od njihovih plaža viđen morski pas.

Metak - Da mi je biti morski pas. U Grebaštici naselju nedaleko od Šibenika snimljen je morski pas koji je dolutao u plićak. Čamac koji je doplovio upomoć nije stigao na vrijeme da mu spasi život.

Pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen a rijetko napada ljude. Jutros je opet snimljen u Korčulanskom kanalu. Dodaju da je stigla i policija koja je kupače pozvala da izađu iz vode.

I u ovom slučaju reč je o istom morskom psu koji je nedavno mnoge kupače naterao da dva puta pogledaju u more pre nego što se odluče da zaplivaju navodi hrvatski portal 24sata ističući da se ne radi o. Prvi su ga opazili supružnici Ezio Di Francesco i Nella Esposito koji su u Trst došli na ljetovanje. Nakon što se pre nekoliko dana u vodama kod Makarske pojavio modrulj omanji morski pas još jedan je uočen i u Korčulanskom kanalu.

Na video snimku objavljenom na sajtu CRO2go vidi se morski pas kako se približava turističkom brodu pliva pored njega a. Morski pas viđen u plićaku na Korčuli. Crvene zastave u zraku i spasioci sa zviždaljkama na tršćanskoj plaži podigli su uzbunu zbog noćne more gotovo svakog kupača u blizini obale je viđen morski pas.

KIJA PORUČILA DA JE KONTAKTIRALA ADVOKATA. Vjerojatnost da će čovjeka napasti morski pas jedan je prema 11 milijuna. Morski biolog je rekao da nije rijetko da su blizu obale a uvijek su u potrazi za hranom.

Viden vijesti vodeni vodu vpass vrste wallpaper wiki wikipedia wikipedija zadar zagreb zdravlje zeleni zubi Archive. Životinju je kako navodi Vrzić uslikao lokalni ribar. LUNA NIJE SUJETNA I ISKOMPLEKSIRANA DA NE POHVALI KIJU.

Na VISU u Hrvatskoj danas oko 15 sati viđen je morski pas dug 13 metra kako pliva na dubini od pola metra javlja Dalmatinski portal. Svaka čast danas samo lijepe vijesti. VIDEO Morski pas viđen u dubrovačkom akvatoriju stigla i policija.

Prvi su ga opazili supružnici Ezio Di Francesco i Nella Esposito koji su u Trst došli na ljetovanje. Najnovije Stariji Label 2018 2020 2021 2050 7100 abecedi akita akordi akvarij anatolski apso. Morski pas kod Pule.

UZBUNA NA JADRANU. Lorena Farkač lorenafarkac has created a short video on TikTok with music original sound. Morski pas na korculi.

Morski pas dug dva metra u plićaku - nije Australija nego Korčula - i nije velika bijela psina nego modrulj. Oboje su se sunčali na plaži kada su u. Morski pas pliva u plićaku jedne hrvatske plaže.

Danas se na Facebooku proširila vijest o tome da je morski pas viđen kod Koromačna. U blizini jedne od najpopularnijih dubrovačkih plaža Copacabane viđen je morski pas modrulj javlja Dubrovački dnevnik koji je u posjed dobio i snimku koja to potvrđuje. Kako navodi hrvatski Index radi se o modrulju vrsti morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru posebno na južnom Jadranu zbog čega se retko viđa u.

I dok modrulj privučen krvlju ribe zabunom može napasti morski pas lisica isto često snimljen u Jadranu najčešće će vam repnom perajom dati pljusku dok ronite.


Video Najveca Velika Bijela Psina Ikad Snimljena Kamerom Pliva S Roniocima Morski Hr


Morski Pas Pored Makarske Youtube


Osmi Putnik Da Mi Je Biti Morski Pas Nature Desktop Wallpaper Hi Tech Wallpaper Nature Hd


Kod Korcule Snimljen Morski Pas To Je Onaj Isti Koji Je Vec Viđen Kod Makarske Novi List


Related Posts

Objavi komentar