Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Dubrovnik

Objavi komentar

Neki siroti morski pas je zapeo u plićaku pa ga je gospođa opušteno podigla i prebacila u duboko Da je imao velike zube ne bih to napravila objasnila je kasnije Piše Andrea Božić 1345 preporuka 12. I nije velika bijela psina nego je modrulj.


Video Morski Pas Viđen U Dubrovackom Akvatoriju Stigla I Policija Vecernji Hr

Popularna plaža kod Dubrovnika.

Morski pas dubrovnik. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Morski pas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i. SNIMLJEN MORSKI PAS U DUBROVNIKU Policija kupače pozivala da izađu iz vode VIDEO Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku.

Morski pas dug dva metra u plićaku. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede klevete govor mržnje huškanje iili poziv na nasilje.

U Dubrovniku snimljena ajkula. Inače u Jadranu živi trideset vrsta morskih pasa a većina ih je zaštićena. Vjerojatno se radi o malom modrulju vrsti koja rijetko napada ljude.

Nije Australija nego je Korčula. Vjerovatno je riječ o malom modrulju vrsti koja rijetko. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora.

Tko se ogluši na zabranu njihovog lova prema zakonu plaća i do 30 000 kuna kazne navodi Morski svijet. Dubrovački dnevnik piše kako se vjerovatno radi o malom modrulju vrsti koja rijetko. Snimljen morski pas na plaži u Dubrovniku VIDEO.

If playback doesnt begin. Takvi komentari bit će obrisani a u posebno ekstremnim. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora. Na Copacabani je i policija koja je pozvala sve da izađu iz mora. Prema pisanju dubrovačkih medija kod poznate plaže Copacabana u subotu je snimljen morski pas.

Mini morski pas - pena nije opasan za kupače i hrani se drugom sitnom ribom i beskralježnicima. Nedavno je kod Sumartina kod Brača također osvanuo video kojeg su kupači snimili jer im se činilo da. Slovenski ronilac tvrdio je da ga je tada napala velika bijela psina piše 24satahr.

Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora. Zalutao je kod Copacabane a čitatelji su izjavili kako je došao blizu obale. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora.

Nije to baš bio početak kupališne sezone za poželjeti. Dubrovački dnevnik objavio je snimku mora iz kojeg izviruje peraja prenosi Indexhr. Dubrovnik morski pas plaža copacabana Komentari.

Od Vladan Božić Poslednja izmena 21062020. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Pandemija je narušila mentalno zdravlje studenata 8 min.

Najveći morski pas u Jadranu je psina golema druga najveća riba na svijetu koja može narasti i do 12 metara. U New Yorku usred ulice muškarac gušio 64-godišnjaka. Uz plažu u Dubrovniku snimljen morski pas.

Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Slovenski ronilac tvrdio je da ga je tada napala velika bijela psina. Dubrovački dnevnik u posjedu je snimka koja prikazuje peraju na moru.

Prema pisanju dubrovačkih medija kod poznate plaže Copacabana u subotu je snimljen morski pas. Morski pas viđen je danas u dubrovačkom akvatoriju konkretno na predjelu kod plaže Copacabana. Morski pas snimljen u Dubrovniku VIDEO Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku.

U blizini plaže Copacabana u subotu je viđen morski pas piše Dubrovački vjesnik. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraje koje izviruje iz mora. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Prema pisanju dubrovačkih medija kod poznate plaže Copacabana danas je snimljen morski pas.

U moru u Dubrovniku snimljen morski pas kupači u strahu stigla policija. Prošli mjesec je u EU pala industrijska proizvodnja u Hrvatskoj je rasla 9 min. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Vjerovatno je riječ o malom modrulju vrsti koja rijetko napada ljude prenose hrvatski mediji. Morski pas je snimljen juče na plaži u Dubrovniku. Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku.

Pozivamo čitateljekomentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Pogledajte kako je morski pas rastjerao kupače s plaže. Kupači koji su odlučili lijep subotnji dan provesti na ovoj omiljenoj dubrovačkoj plaži kako su nam rekli izgubili su zbog pojave te morske životinje volju i hrabrost za kupanje.

Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Dubrovnik morski pas Najnovije. RTRS Dubrovački dnevnik.

VIDEO Dvometarski morski pas modrulj na korčulanskoj plaži. HDZ osuđen zbog korupcije Plenković se obraća javnosti. Izađite iz mora Nakon što je morski pas neko vrijeme plivao ispred plaže stigla je i policija te zamolila ljude da izađu iz mora.

Kupači koji su odlučili lijep subotnji dan provesti na ovoj omiljenoj dubrovačkoj plaži kako su nam rekli izgubili su zbog. Dubrovnik - morski psi FotoDubrovacki dnevnik screenshot Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Zalutao je kod Copacabane.

U Jadranskom moru živi oko 30 vrsta morskih pasa a posljednji napad na kupača u Hrvatskoj bio je prije 12 godina. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Index VideoDubrovački dnevnik.

Na plaži u Dubrovniku snimljen morski pas VIDEO Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Vjerovatno je riječ o malom modrulju. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Dubrovački dnevnik objavio je u subotu snimku na kojoj se vidi kako u moru pliva morski pas. VIDEO NA POPULARNOJ PLAŽI U DUBROVNIKU POJAVIO SE MORSKI PAS. Dubrovački dnevnik objavio je snimku na kojoj se vidi kako u moru pliva morski pas.

Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora. Morski pas viđen je danas u dubrovačkom akvatoriju konkretno na predjelu kod plaže Copacabana. U Jadranskom moru živi oko 30 vrsta morskih pasa a posljednji napad na kupača u Hrvatskoj bio je prije 12 godina.

Ukoliko ne vidite komentare ne brinite nismo ih ukinuli. Intervenirala i policija. Morski gost zalutao je na mamac hrabrog ribara koji se dobro namučio kako bi izvukao morskog psa penu iz mora.

Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora. Cijeli događaj odvio se u konavoskom akvatoriju i samo potvrđeuje bogatstvo faune u našim morskim dubinama. U blizini plaže Copacabana u subotu je viđen morski pas piše Dubrovački vjesnik.

Vjerojatno se radi o malom modrulju vrsti koja rijetko napada ljude. Vjerovatno je riječ o malom modrulju.


Video Morski Pas Snimljen Kod Dubrovnika Policija Pozvala Kupace Da Izađu Iz Mora Rtl Vijesti


Morski Pas Kod Dubrovacke Plaze Copacabana Stigla I Policija Hercegovacki Portal


Dubrovacki U Blizini Omiljene Dubrovacke Plaze Viđen Morski Pas Samo Najhrabriji Su Se Ipak Odlucili Zaplivati


Morski Pas U Dubrovniku Doplivao Do Obale Jabuka Tv


Related Posts

Objavi komentar