Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Poklanjam

Objavi komentar

Iako je većinu članova ove pasmine lako trenirati ponekad mužjaci mogu biti tvrdoglavi iili dominantni pogotovo kada se radi o. Mešanac labradora i hrvatskog ovčara.


Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju Zrenjanin

Bernski planinski pas štenci.

Bernski planinski pas poklanjam. Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Karakteristike Spoljašnjost Bernski planinski pas Izuzetno snažan i atraktivan pas jakog kostura medveđe glave duge dlake trobojan vrlo pokretan. Pretražite Bernski planinske pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta.

Odaberite područje i pretražite Bernski. Cijena 1 kn 1 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. 244 likes 2 talking about this.

Ovaj pas zahtijeva dosljednu ali nježnu ruku. Odnos visine i dužine je 910 što znači da je više kompaktniji pas. Poklanjam psa - tražimo novi dom za Lea.

Bernski planinski pas je snažan i jak. Uši su im trouglaste blago zaobljene a u stanju mirovanja su ravno priležuće. Te su sada vec spremni za svoje nove domove.

Bernski planinski pas i. Mi na žalost više nemamo uslova da ga. Poklanjm stence kojima je mama cistokrvni bernski planinski pas a tata je nazalost nepoznat.

Najveća ponuda i najbolje cijene. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine.

Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Za vise informacija pozvati. 1750 likes 14 talking about this 3 were here.

63 Štenci su oštenjeni 17082021 godine. Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani. Od tada je rasa u odnosu na ostale švajcarske planinske pse nazvana samo bernski planinski pas Berner Sennenhund.

Odličnih šara i veoma krupne građe. II BERNSKI PLANINSKI PAS NA POKLON Poklanjam Bernskog planinskog psastar 2 i pol. Je li bernske planinske pse lako trenirati.

Ostala su jos petorica muskih stenaca od kojih su 4 crna i smeđi. Prodaja 77559 Izdavanje 19803 Placevi i zemljišta 4774 Apartmani 1222 Ostalo 232. Od napred i iz profeila je gornji deo glave blago zaobljen dok je čeona brazda slabo izražena.

Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Bernski planinski pas Paracin. POKLANJAM Bernski planinski pas ŠTENCI.

Peseki su ostenjeni 169. Negovan pas vesele naravi. Njuška je snažna i srednje dužine crna.

Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat širom sveta kao pas za. Bernski planinski pas čistokrvni psi i štenci prodaja. Bernski pastirski pas - odrasli psi za parenje.

0 results Bernski planinski pas Bernski planinski pas Zrenjanin. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. 0 results Bernski planinski pas Bernski planinski pas Pančevo.

Potrebna nam je Vaša pomoć tražimo novi dom za Lea. Oči bernskog planinskog psa su kestenjaste sa dobro priležućim kapcima. Bernski planinski pas Bigl Bigl zečar Bili Bobteil Bolonjski pas Border koli Border terijer Bordoška doga Bosanski oštrodlaki gonič Boseron Bostonski terijer Bradati koli Brazilski pas Brazilski terijer.

Pekinezer i bernski planinski pas. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon.

Sterilisan je čipovan primio je sve vakcine. Provereni u priplodu izložbenog kvaliteta sa brojnim potomcima. 530006 oglasa keyboard_arrow_right Nekretnine i zemljišta Pogledajte svih 530006 oglasa arrow_right_alt.

Na slikama su stari 28 dana. Štenci bernskog plninskog psa. Bernski planinski psi imaju jak kostur i medveđu glavu.

Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. Težak je 20 kg i nije zahtevan što se tiče hrane. Bernski planinski pas je vrlo sposoban za obuku i dobro reagira na pozitivno nagrađivanje.

Bernski Planinski PAS Krapina. Bernski pas poklanjam search list Kategorije close Zatvori arrow_back Nekretnine i zemljišta. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine.

Bernski planinski pas - štenci Bernski pastirski pas Br. Mužjak Cijena na upit. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina.

Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Psi su se raširili po celoj Švajcarskoj a ubrzo i u susednoj Nemačkoj.

Dva odrasla psa bernskog planinskog psa spremni za parenje. 27420004 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb Starost Štene do 6 mj Veličina Srednji 11-20 kg Opis oglasa. Ostatak slika mogu poslati na whatsapp ili viber 099 4602870.

1715 likes 7 talking about this 3 were here. Leo je star godinu dana i tri meseca.


Pin On Dogman Salon


Bernski Pastirski Pas Oglasi Bernski Pastirski Pas Prodaja Bernski Pastirski Pas Na Prodaju


Hitno Poklanja Se 9 Beba Krizanaca Labradora I Bernskog Planinskog Psa Index Hr


Oglasi Za Pse Bernski Planinski Pas Halo Oglasi


Related Posts

Objavi komentar