Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pticar Pas

Objavi komentar

Pojavljuje se i na jednoj slici Van Dycka iz početka 17. Vajmarski ptičar jch ch SRB Ronaldo Dunavski otvoren za parenje Pas sa prelepim exterijerom.


Sivi Duh Velikog Srca Vajmarski Pticar Weimaraner Dog Grooming Weimaraner Puppy

Pinceri i Šnauceri Molosi i švajcarski pastirski psi.

Pticar pas. Obzirom na to da ne postoji pasmina koja. Vajmarski ptičar svojeglavi ptičar koji mnogo laje. Vajmarski ptičar odrastao pas.

Nije plašljiv prema divljači ne boji se ljudi niti je agresivan. Psi za izložbu Psi za kuću i dvorište Psi za lov. Inteligantan je i uravnoteženog temperamenta.

Pas kojeg nazivaju sivim duhom psećeg sveta postao je poznat po krznu koje je veoma glatko i sjajno. Veliki broj nagrada na domaćim i stranim izložbama krase naše vitrine i čine nas ponosnim kao i testovi u radu kako kod nas tako i u inostranstvu. Nemački oštrodlaki ptičar je pas čvrstog karaktera savladljiv pomirljiv i lak za obuku.

Ujedno njihova boja krzna ima posebnu nijansu sive boje čime se još više izdvajaju od. Na slikama su i štenci iz prošlog legla. Pas je srednje visine i po FCI spada u VII grupu ptičari a pod brojem 102 je zavedena u rodoslovu pasa.

By dannielladiaz on 4. Vajmarski ptičar je posebna rasa psa koji je prvobitno služio kao lovački pas ali danas važi za savršenog psa za porodice sa decom. Štoviše ti psi ne vole biti sami pa to valja imati na umu kad ih se nabavlja.

Kratka i sjajna dlaka je bele boje sa crnim flekama ponekad i sa belegama. Evo ih kako se udobno sami smeste za transport do lovišta. Pozdravljeni na Facebook strani spletnega mesta wwwpticarjisi Welcome to the Facebook page of wwwpticarjisi.

Prvobitno razvijan kao lovački pas ili gun dog labrador se danas smatra za idealnog psa porodice koja živi u predgrađu savršen za decu pas kome nije potrebno mnogo prostora za vežbu i koji će možda u želji da vidi svoje. Štenci i odrasli psi poklon i prodaja. U liniji je krem Evrope.

Kako mu i samo ime kaže najčešće je u timu lovaca na ptice ali prvobitno je uzgojen kako bi lovio i krupnu divljač jelene vukove pa čak i medvede. Ova izjava ne može biti bliža istini. Psi s plavim kaputima diskvalificirani su iz natjecanja u konformaciji showu ali ih je AKC prepoznao kao čistokrvne weimaranerce.

Retriveri cunjavci i psi za vodu. St ali je trebalo čekati 19. Maltezeri pomeranci francuski buldozi labradori nemački i belgijski ovčari pudle čivave terijeri šarplaninci bul.

Postoji još jedna slučajna sorta koja je opisana kao pas tragač gdje je pas uobičajene sive boje ali s blagim tamnoplavim oznakama. Međutim vajmarski ptičar ima određene karakteristike zbog kojih je pogodan za neke ljude a za neke nije. Samoća im može stvoriti popriličnu količinu stresa a svi znamo da su živčani psi skloni uništavanju pokućstva pa vajmarski ptičar nije preporučljiv za osobe koje većinu dana izbivaju iz kuće.

Sa mužjakom aktivno lovim. Mislim da je madjarska vizla jako dobar ptivar izdrzljiv je i jak dobro markira aportiraNjena mana preosetljiv je ako ga slucajno u lovu nagazis zaboravi ga barem za taj dan nece ti oprostiti lep je vitak pas lepo gradjenUkusi su razniJa zelim moju kratkodlaku vizlu da ukrstim sa ostrodlakim nemcem iz razloga bas ta preostetljivost smeta mi iskrenoAko je neko vec ukrstavao vizlu i postigo. Psi ove rase pripadaju porodici ptičara a poznati su još i pod imenom kruzhari.

Kod vajmarskog ptičara ima od svega ponešto jer su svi sivi lovački psi poznati u Njemačkoj još od najmanje 1630g. Prosečna visina mužijaka iznosi od 59 do 64 cm dok visina ženki se kreće u rasponu od 53 do 58 cm. Dok su se plemići sportaši iz Weimara počeli baviti uzgojem te pasmine prema.

Ova prelepa pasmina neprikosnoveni je lovac uzgajan da nakon pucnja lovcima donese plen. Najveća ponuda i najbolje cijene. Poštovani prijatelji pasa lova a prvenstveno lovne kinologije.

Špic tip i primitivni tip psa. Dobro se slaže sa drugim psima ali i drugim ljubimcima. Jedan od pronađenih tragov ih je sve okupio na malom prostoru i tada sam ih slikao a ubrzo potom je nastala i.

Nemacki ostrodlaki pticar psi iz našeg legla jedni su od vodećih u zemlji i inostranstvu. Njemački ptičar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Ovaj pas ne leškari i u domu će vas pratiti u stopu.

Ovčarski psi i psi terači stoke. Gonič tragač po krvi i srodne rase. Voli decu i lako se navikne na ulogu kućnog ljubimca mada je to u suštini lovački pas koji traži dosta kretanja i svakodnevne aktivnosti.

Težina mužijaka u proseku je od 25 do 32 cm dok su ženke nešto lakše sa prosečnom težinom od 20 do 27 kg. Izgled - Veliki i snažan pas elegantnog izgleda. Pas ima položen VJP.

Neki psi nastaju postepeno kroz mnoga stoljeća dok se dugi stvaraju s jasnim ciljem. Karakteristike - Vrhunski lovački pas ali i odličan i pouzdan pratioc u kući. Želeo sam ovim video klipom da vam predstavim ono što smatram da svaki pas što se tiče opš.

Upoznajte energičnog sivog duha.


Portugalski Jarebicar Prodaja Pasa I Stenaca In 2021 Dogs For Sale Puppies Stud Dog


Top 100 Best Dog Names For Male Dog Name Ideas 2020 Best Dog Names Dog Names Dog Names Male


Vajmarski Pticar Weimaraner Weimaraner Puppies Weimaraner Dogs Beautiful Dogs


Italijanski Kratkodlaki Pticar Prodaja Pasa I Stenaca In 2021 Unique Dog Breeds Dog Breeds Purebred Dogs


Related Posts

Objavi komentar