Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Uzgajivacnica

Objavi komentar

1214 likes 2 talking about this. Za sve koji razmišljaju o bernskom planinskom psu kao ljubimcu pripremili smo nekoliko zanimljivosti o pasmini.


Bernski Planinski Pas

Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili 381652190606.

Bernski planinski pas uzgajivacnica. Obožavaju djecu ali budući da je o riječ o snažnom i masivnom psu u igri s malom djecom istu slučajno može ozlijediti. O bernskom planinskom psu. BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom do mljekare četvrtak 552016.

3810669008444 facebook Predrag Bursac Predrag Batajnica. Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email.

Vlasnike pasa često ostali sugrađani posmatraju kao pomalo udarene ne shvatajući da su. Njihova upečatljiva trobojna dlaka i. Visina odraslih ženki je 58-66 cm a mužjaka 64-70 cm.

36 likes 1 talking about this. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam BERNSKI PLANINSKI PAS. Veliki švicarski planinski pas najveći je od sva četiri tipa švicarskih planinskih pasa.

On je jedini preostali štićenik azila za napuštene životinje kojeg u. Bernski planinski pastirski psi su mnogim ljudima omiljena rasa pasa zbog svojih lepih šara ali i izuzetno blage naravi i druželjubivosti. Veliki švicarski planinski pas.

HOPPIG Plišana igračka pas bernski planinski pas bela 36 cm. Bernski planinski pas - pregled. Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na.

ženka 58-66 cm i mužjak 64-70 cm. Bernski planinski pas pripada grupi gigantskih pasmina čija je očekivana težina do 40-55 kg. 33 Likes 0 Comments - Bernski planinski pas prodaja bernese_mountain_dog_puppies on Instagram.

Šarplaninci Bor - odgajivačnica Reks Silni Pet Service. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Zbog svoje dobre naravi i lepote.

U prosjeku žive između osam i deset godina. Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa. Umereno duga ravna ili malo valovita.

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. 37334 Bernski planinski pas štenci Stenci izlozbenog kvaliteta na prodaju. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

U tom se golemom tijelu skriva dosta energije te mnogo odanosti i osjećaja. BERNSKI planinski pas Teddy upoznao je zeca a njihov prvi susret vlasnici su snimili i objavili na YouTubeu gdje je snimka postala hit i prikupila više od pola milijuna pregleda. VELIKI švicarski planinski pas upravo je onakav kakvim ga opisuje ime pasmine - velik.

Zahvaljujući brizi EU za vašu privatnost potrebno je da se. Lako se pak umori i onda se voli maziti. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Odgajivačnica Šarplaninaca Kostadinović. Daffy 4 months old. Bernski planinski pas.

Kuca voli da uči i da se igra ali najviše voli da je uz tebe. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic added 9 new photos to the album. Najzanimljiviji članci slike i video vezani za temu BERNSKI PLANINSKI PAS.

Prekrasan i snažan konj za siromahe. Ako do kraja ožujka ne dobije novi dom šestogodišnji mužjak bernskog planinskog psa Lufi završit će na cesti. Magazin Ove rase pasa dokazano umirujuće deluju na ljude bolje od tableta za smirenje.

Evi jos malo stenaca. Ko nikada nije imao psa taj ne zna šta je odanost i beskrajna ljubav. Teddy je u početku znatiželjno njuškao zeca kao da pokušava shvatiti o čemu odnosno o kome se zapravo radi a zec je za to vrijeme samo mirno i strpljivo stajao.

Bernski planinski pas štenci Psi Ljubimci na prodaju Životinje 39904 - INDEX OGLASI. Odgajivacnica SWISS KISS Sve informacije mozete dobiti ako pozovete tel. July 13 2014.

Danas se pak najčešće koristi kao obični kućni ljubimac. Bernski planinski psi popularni su zbog svoje prekrasne dlake i dobroćudnog karaktera. Bernski planinski psi Valjevo.

Bernski planinski pas Lufi hitno treba dom. Ovo štene do sada nije imalo prilike da se sretne sa ledom a zbog usporenog snimka čitava situacija izgleda još smešnije. Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca.

Odgajivačnica Šarplaninaca Od Lipovačke Šume - Šarčević Branko. Odgajivacnica Berskih Planinskih Pasa. Komentari Ukoliko ne vidite komentare ne brinite nismo ih ukinuli.

Zemlja njihovog porekla je Švajcarskagde su na početku u dolinama i planinama čuvali stada i terali goveda čuvali kuće nosili teret i vukli saonice s mlekom. Izvorno korišteni kao čuvari i pastirski psi na farmama u švicarskoj regiji Bern bernski planinski psi su svestrane radne životinje i omiljeni obiteljski ljubimci. BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom do mljekare.


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Bernski Planinski Pas Prodaja Pasa Svih Rasa Psi Na Prodaju Njuska Rs


Bernski Planinski Pas


Bernski Pastirski Pas Kinoloski Savez Republike Srbije


Related Posts

Objavi komentar