Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas Slike

Objavi komentar

18020935 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Istarska Pasmina Ostalo. Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina.


Amigo De Pescador Uzgajivacnica Portugalskih Vodenih Pasa

Pomagali su ribolovcima s njihovom opremom odlični su bili u izvlačenju ribe iz mreže i pronalaženju izgubljene opreme.

Portugalski vodeni pas slike. Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. Cijena 7500 kn 1002 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Na mapi je prikazano samo prvih 300 rezultata od ukupno broj.

12 slik. Portugalski vodeni pas. Portugalski vodeni pas se smatra izuzetno inteligentnim psom i punim energije.

Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase. OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike.

Također je prenosio poruke od jednog broda do drugog ili na kopno. A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa. U članku se zbog jako puno slika i smanjene brzine ne nalaze slike pasa ali u videu koji se nalazi na početku članka možete vrlo brzo i lagano pronaći vrstu sa slikama jer se također nalaze po redu.

Portugalski vodeni pas je pasmina koja se uglavnom koristila kao pomoć na ribarskim brodicama. Španjolski vodeni pas se prvenstveno u koristio za čuvanje stada u Španjolskoj. Ponekad su bili pratioci ribarima tijekom lova.

123 rf Splash News. Ako tražite pasminu pasa koja je najprikladnija za vas i vaš način života pretražite naš kompletan popis od više od 400 priznatih pasmina pasa FCI i AKC. Takođe je dovoljno pametan da vas može nadmudriti.

Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu. Saznajte sve što niste znali a interesiralo vas je. Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu.

Iako ne bi na prvi pogled tako rekli ovi psi se gotovo ne linjaju odnosno jako slabo se linjaju. Ne pustaju dlaku- stoga su idealni i za stanove hipoalergena su pasmina pogodna za ljude koji inace reagiraju na dlaku psa super se slazu s djecom i ostalim kucnim ljubimcima. Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta.

Ova pasmina nije hipoalergena. U redu vratimo se sada na temu ovog članka a to je popis svih vrsta pasa sa slikama. Oglasi za pse Portugalski pas za vodu Halo oglasi.

Portugalski vodeni pas je drevna pasmina i odličan je plivač i ronioc. Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju. Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih kvaliteta.

Danas su ovi psi više obiteljski kućni ljubimci a. Portugalski vodeni pas kao što mu i samo ime kaže vodi poreklo iz Portugalije. Danas sluzi kao pas za pratnju.

Često vas možete nasmejati dok glumi klovna kako bi privukao vašu pažnju. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail. Pomagao je ribarima za skupljanje mreža i ribe.

Suprotno onome što neki uzgajivači tvrde portugalski vodeni pas NIJE dobar izbor za osobe sa alergijom. Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze. Prodaju se štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515.

Cijena 11400 kn 1523 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Danas se koristi kao pas za pratnju. Portugalski vodeni pas.

Dobar je i nježan sa djecom. Nježni inteligentni odani radišni atletski. Filterima pretrage precizirajte šta tražite.

Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu. Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian. Većina ovih pasa obožava vodu i plivanje.

Neumoran je i voli zabavu sa odličnim smislom za humor. Španjolski vodeni psi su. Sada slijedi popis svih vrsta pasa.

Vrlo su inteligentni i rado uče. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima. Ova rasa je oformljena negde tokom srednjeg veka a njena primarna funkcija je bila da ribarima dovlači mreže iz vode pokupi ribu koja je isplivala iz iste prenose poruke sa jednog na drugi brod ili sa jedne na drugu obalu ili da čuvaju ulov ili opremu.

38 5 997 535 546. Tekst se nastavlja ispod oglasa. Portugalski vodeni psi imaju dugu dlaku koja zahteva redovno četkanje a takođe i znatnu količinu šišanja i oblikovanja.

Cão de Água - Portugalski vodeni pas. Sve vrste pasa koje počinju na slovo A. Pronađite detaljne profile pasmina koji uključuju opis pasmine karakteristike slike i još mnogo toga.

Kontaktirajte nas za dodatne info. Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama. Portugalski vodeni psi su odlicni prijatelji njihove prednosti.

Portugalski Pas za Vodu - Upoznajte se sa pasminom Portugalski Pas za Vodu i svim karakteristikama ove pasmine.


Amigo De Pescador Uzgajivacnica Portugalskih Vodenih Pasa


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Karakteristike


Portugalski Vodeni Pas Kucni Ljubimci


Related Posts

Objavi komentar