Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmine Pasa Border Collie

Objavi komentar

Najposlušniji psi ne moraju nužno biti najpametniji najpametniji psi ali u pravilu se radi o izuzetno inteligentnim pasminama koje je lagano dresirati. Cjelokupni izgled ove pasmine uglavnom se više naginje roditelju njemačkog ovčara.


Bidgees Run Border Collies

Izraz umiljat ivahan pa ljiv i inteligentan.

Pasmine pasa border collie. Border koli pas je izuzetno energični marljivi i prije svega inteligentani pas. Stoljeća a škotska riječ collie koristi se za opis ovčarskih pasa. Potječe od ovčara na Britanskim otocima i ime je dobio po granici između Engleske i Škotske.

Prvi put se službeni naziv za ovu pasminu koja se razlikuje od drugih Colllie pasmina pojavio se 1915. Border Collie potječe od srednjovjekovnih britanskih pasa za čuvanje stada collie a u novije vrijeme posebno je uzgajan u graničnom području između Škotske i Engleske nazvanoj granična grofovija. Povijest porijekla pasmine datira nekoliko stotina godina.

Border Collie Graničarski koli Španjolski mastif. Najposlušniji psi posjeduju izvanrednu mogućnost koncentracije i vjerno vas slušajuTop 10 najposlušnijih pasmina pasa na svijetu otkriva vam koji psi daju sve od sebe da vam ugode. Due to their working heritage Border Collies are very demanding playful and energetic.

Smatrani vrlo inteligentnim izuzetno energičnim dobri u akrobatskim i atletskim sportovima često se natječu s velikim uspjehom u suđenjima za ovce i sportu s psima. Energičan je i žestok oprezan i vrlo inteligentan. Budući da postoje neke sitnice.

Wikipedia Pasmine pasa Border Collie Graničarski koli Mjesto slanja psa Europa EU Europa Psi Legla pasa Ženke 5 Mužjaci 3. U plavih pasa nos bi morao biti boje kriljevca. BORDER COLLIE - Pasmine pasa.

Želite li vidjeti sve o Border koli pasmini pasa. Border collie vrlo je izdržljiva pasmina uglavnom s malo zdravstvenih problema. Profil pasmine pasa Border collie je pas srednje veličine koji je vrlo sportski visoko inteligentan i ima puno energije.

Sa svojim mišićavim velikim tijelima često ih zamjenjuju za čistokrvne njemačke ovčare. Border Collie je izuzetno inteligentan osjetljiv ovčar s polu-dugom ili kratkom gustom mekom kosom usmjeren na suradnju s ljudima. We are a small kennel located in southern Austria dedicated to breeding high quality border collies according to the breed standard and following the guidelines of the Austrian Club for British Sheepdogs that belongs to ÖKV and FCI.

Border collie radnička je pasmina razvijena na škotskim granicama za stočnu stoku posebno ovaca. Svaki uzgajivač treba znati karakter kućnog ljubimca prije nego što pas postane član porodice. To je izvrstan vodič stada otporan vješt i neumoran ovčarski pas.

There are 6 beautiful boys where 3 of them are blackwhite and 3 are Merle. Pa ako radite duže od osam sati bolje je da uzmete neku drugu. Nije plašljiv što je karakterstika svih ovčarskih pasmina ali nije ni agresivan.

Dobro razmaknute ovalna oblika srednje veli ine sme e boje osim u pasa merle boje gdje jedno ili oba oka mogu biti plava djelomi no ili potpuno. Jun 2021 our Border Collie Pia gave birth to our first litter of Border Collie. Border Collie Graničarski koli PAX TECUM Тула Rusija.

Uzgojeni su u Njemačkoj kao psi za pomoć u fizičkom radu a danas su najčešće psi čuvari i policijski psi. Border Collie Graničarski koli of Eskalony Görzke Njemačka. Mješanac njemačkog ovčara Border Collie velik je pas težak do 80 kilograma.

Kako su križanci osobine koje nasljeđuju od svakog roditelja bit će različite kod svakog šteneta. Skučeni prostor vlasnik koji psu posveti premalo pažnje i zanemari njegove fizičke i mentalne zahtjeve može dovesti do različitih problema. Držanje koje odgovara pripadnicima pasmine Border Collie vjerojatno je najveći izazov.

Nadaleko su poznati po svojem stoicizmu oštroj percepciji hrabrosti i vječnoj odanosti zbog čega su divni članovi obitelji. Ova pasmina je izuzetno vođena odana i marljiva. Pasmine pasa - Graničarski škotski ovčar Border Koli - Border Collie Dražestan i okretan pas srednje veličine.

Ovaj je članak potreban ljudima koji žele saznati više o pasmi Border Collie. Još jedan vrlo inteligentan pas koji je sretan isključivo ako obavlja neki posao. Oni ne vole ostajati sami kod kuće a ako su duže od pola dana sami mogu postati vrlo destruktivni.

Bardick Magick Border Collies Brdovec Hrvatska. Border Collie Po istraživanjima najinteligentnija pasmina na svijetu. Sadržaj i njega kućnog ljubimca ove pasmine trebaju biti poznati svakom uzgajivaču.

Border Koli Pas Slike I Karakteristike Border Koli Pasmine Pasa. They are better off in households that can provide them with plenty of play and exercise either with humans or other dogs. Još uvijek se raspravlja o podrijetlu pasmine s izraženim sporom oko toga da li pudlica potječe iz Njemačke kao vrsta vodenog psa ili iz francuskog Barbeta.

Je značajna za pasminu nakon što ga svjetska zajednica nije prepoznala Border Collie nadmašio je natjecatelje u natjecanju osvojivši titulu Najbolji stočni pas Velike Britanije Međutim to nije vodilo pasminu do vrha ostavljajući je u sjeni. Neumorna pasmina s visokom razinom energije i zahtijeva vlasnika koji će mu pružiti stimulirajuće radne aktivnosti agility flyball ovčarenjeispiti poslušnosti dog dancing Toliko su inteligentni da ih se pravilnim treningom i socijalizacijom može osposobiti za sve svrhe. Njima je potrebna pohvala i društvo vlasnika ali i intenzivna vježba.

Border Collie nije pas s kojim idete u lagane šetnje i neće se. We strive for quality and soundness. Budući da je ova pasmina nastala na graničnom području između Engleske i Škotske prozvana je Border Collie.

Kao druga najinteligentnija pasmina pasa odmah iza Border Collie pudlica je vješta u mnogim psećim sportovima i aktivnostima uključujući okretnost poslušnost praćenje do. Border Collie Tv Dogs Television Set Pet Dogs Doggies Border Collies Television. Tražite li kućnog ljubimca za dresuru.

Border Collie Graničarski koli Norveški lovac na patke. Our dogs are bred for health temperament soundness and versatility. Posebni su zbog svoje inteligencije i poslušnosti.

Stoga su važni očni pregledi i bodovanje kukova pasa prije parenja. Međutim kao i kod mnogih pasmina oni mogu patiti od nasljednih poremećaja oka i displazije kuka stanje koje može dovesti do problema s pokretljivošću. Border Collie počeo se ciljano uzgajati u Škotskoj krajem 19.

Saznajte i koje su najzdravije pasmine pasa na svijetu.


Border Koli Pas Slike I Karakteristike Border Koli Pasmine Pasa Dog Owners Dog Friendly Backyard Dogs


Border Collie Hyper Paw Kennel Quality And Successful Breeding


3 Border Collies My Dream Team Border Collie Border Collie Puppies Australian Cattle Dog Border Collie


Bordercollie Colliepoint Puppies Flea Treatment For Puppies Flea Shampoo For Dogs


Related Posts

Objavi komentar