Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas Medulin

Objavi komentar

Vodeni pas je rijedak i košta 2000 eura. Istarska Medulin Medulin Pasmina Ostalo Član Hrvatskog kinološkog saveza Da Mikročip psa 191100000510161 Mikročip majke psa.


Portugalski Vodeni Pas Adriatic Porti F C I 45 15 Facebook

Pretražite Portugalski vodeni pas uzgajivačnice u svojoj blizini.

Portugalski vodeni pas medulin. Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu. Tekst se nastavlja ispod oglasa. Da biste naučili svog portugalskog vodenog psa da vas sluša trening poštovanja je obavezan.

Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv. Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima.

Portugalski vodeni psi su pametni i sposobni su da mnogo toga nauče. Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. OCEKUJEMO LEGLO PORTUGALSKIH VODENIH PASA.

Najveća baza službenih i registriranih Portugalski vodeni pas uzgajivačnica na svijetu. Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera.

Odaberite područje i pretražite Portugalski vodeni pas. Iako prijazna temperamenta nije ga lako dresirati na poslušnost. Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia.

Portugalski vodeni pas. P kao Pas svetog Huberta. Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama.

Please contact us on the following e- mail if you still haven t found your best friend because a porti is that. Time je riješena još jedna dilema koja je mučila SAD a pomalo i cijeli svijet. 38 5 997 535 546.

Portugalski vodeni pas spada u grupu pasa srednje veličine i poznat je kao izuzetno aktivna pasmina. Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite saznati više kontaktirajte nas.

Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih. Vrlo su inteligentni i rado uče. Danas je ova neumorna pasmina zvonka glasa i tragač i društvo.

Cijena 8250 kn 1102 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Planira se slijedece leglo za 2016. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Morate im pokazati apsolutnom doslednošću da mislite ono što govorite. Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Nema komentara ovo pasmina pasa očito potječe iz Portugala a dio je poznatih vodenih pasa koji su se koristili za lov na vodenim mjestima.

Ocekujemo stence smedje crne boje sa vise manje bijelog. U proseku njihov životni vek je između 10 i. 485 likes 3 talking about this.

Portugalski vodeni pas Cão de agua Português. Američki predsjednik Barack Obama dokazao je da je tata od riječi i nakon što je poslije izborne pobjede obećao svojim kćerima da će im nabaviti kućnog ljubimca u Bijelu kuću stiže prvi pas. Stenci poznaju voznju autom doci ce u.

Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog. 123 rf Splash News. To je prilično stari pas koji je vrlo.

Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail. OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike.

Portugalski vodeni pas. Španjolski vodeni pas u Iberiju je vjerojatno stigao s Maurima Rimljanima ili trgovcima a služio je za držanje ovaca i koza u surovim područjima i. Susy fontenla Opći psi Pasmine pasa.

Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian. Mužjaci su uglavnom visoki između 50 i 59 cm a teški su između 19 i 25 kilograma dok su ženke nešto niže i njihova visina varira između 43 i 52 cm a težina se kreće između 16 i 22 kg. Prodaju se štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515.

Ali oni imaju svoj nezavisni um. Mogu biti manipulativni i tvrdoglavi. Ovog su psa portugalski mornari koristili za odlazak na brodove i obavljanje nekih poslova.

Vuneni vodeni psi poput pasmine španjolskih vodenih pasa postoje u Europi tisućama godina a razvijaju se i kao Barbet u Francuskoj Lagotto Romagnolo u Italiji i portugalski vodeni pas. Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu. 18020935 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Istarska Pasmina Ostalo.

Cijena 7500 kn 1002 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Nasi stenci rastu u kuci u krugu porodice djece i dobro su socijalizirani. Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan.

A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa. Portuguese water dog litter available born on 18 May 2019.


Portugalski Vodeni Pas Adriatic Porti F C I 45 15 Facebook


Portugalski Vodeni Pas Adriatic Porti F C I 45 15 Facebook


Portugalski Vodeni Pas Adriatic Porti F C I 45 15 Facebook


Portugalski Vodeni Pas Adriatic Porti F C I 45 15 Facebook


Related Posts

Objavi komentar