Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Dubrovnik 2020

Objavi komentar

Dubrovački Dnevnik was live. Dubrovčani koji su se u subotu poslije podne 206 zatekli na poznatoj plaži Kopakabana snimali su morskog psa koji je ili zalutao u ove krajeve ili je odlučio da rastjera i ono malo kupača.


Banje Beach Dubrovnik Croatia Dubrovnik Croatia Island

Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku.

Morski pas dubrovnik 2020. Morski pas snimljen u Dubrovniku VIDEO Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Na video snimku se vidi peraja koja izviruje iz mora. U blizini dubrovačke gradske plaže Copacabana danas je snimljen i fotografiran morski pas.

Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraje koje izviruje iz mora. Kupači koji su odlučili lijep subotnji dan provesti na ovoj omiljenoj dubrovačkoj plaži kako su nam rekli izgubili su zbog pojave te morske životinje volju i hrabrost za kupanje. SEEbiz Dubrovački dnevnik.

Izgleda ošamućeno nije htio ni jesti ostatke ribe koje su mu bacali Dubrovnik Insider 04072021 Ljudi su ga pokušali odvući na otvoreno more ali bezuspješno. Dubrovnik morski pas plaža policija. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora.

Snimljen morski pas na plaži u Dubrovniku VIDEO. VIDEO Dvometarski morski pas modrulj na korčulanskoj plaži. Lokalni mediji pišu da je blizu dubrovačke Copacabane snimljen morski pas.

U blizini plaže Copacabana u subotu je viđen morski pas piše Dubrovački vjesnik. Morski pas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i. Od Vladan Božić Poslednja izmena 21062020.

Copacabana dubrovnik izdvojeno morski pas. 499 Likes 326 Comments 243 Shares. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

VIDEO Morski pas viđen u dubrovačkom akvatoriju stigla i policija. Kupači koji su odlučili lijep subotnji dan provesti na ovoj omiljenoj dubrovačkoj plaži kako su nam. Čovjek je izgubio stražnji dio stopala kao i nekoliko tetiva nakon napada morskog psa.

Dubrovnik - morski psi FotoDubrovacki dnevnik screenshot Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Dubrovački dnevnik piše kako se vjerovatno radi o malom modrulju vrsti koja rijetko napada ljude. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Policija pozivala ljude da izađu iz mora četvrtak 17. Prema pisanju dubrovačkih medija kod poznate plaže Copacabana danas je snimljen morski pas. U prostorima Odjela za akvakulturu Sveučilišta u Dubrovniku na Bistrini 18.

Samo su najhrabriji bili u moru pa i oni tek u pićaku. I nije velika bijela psina nego je modrulj. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora.

Vjerovatno je riječ o malom modrulju. Inače u Jadranskom moru. Dubrovački dnevnik prenosi da je najverovatnije reč o modrulju odnosno plavoj ajkuli -.

U Dubrovniku snimljena ajkula. Na plažu je stigla i policija koja je. Danas je u blizini plaže Copacabana viđen morski pas.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Dubrovački dnevnik objavio je snimku mora iz kojeg izviruje peraja prenosi Indexhr. Morski pas dug dva metra u plićaku.

Dodaju da je stigla i policija koja je kupače pozvala da izađu iz vode. RTRS Dubrovački dnevnik. Vjerovatno je riječ o malom modrulju vrsti koja rijetko napada ljude prenose hrvatski mediji.

Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. SNIMLJEN MORSKI PAS U DUBROVNIKU Policija kupače pozivala da izađu iz vode VIDEO Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Dubrovnik morski pas plaža copacabana. Na plaži u Dubrovniku snimljen morski pas VIDEO Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku. Kod plaže Copacabana u dubrovačkom akvatoriju u subotu je viđen morski pas javlja Dubrovački dnevnik.

Održan je stručni skup na kojemu se raspravljalo o stanju marikulture u Malostonskom zaljevu. Kupači koji su odlučili lijep subotnji dan provesti na ovoj omiljenoj dubrovačkoj plaži kako su nam rekli izgubili su zbog pojave te morske životinje volju i hrabrost za kupanje. DUBROVNIK - Posjetitelji plaže Copacabana u Dubrovniku danas su pretrpjeli veliki strah nakon što su na tom predjelu u moru uočili morskog psa.

Peraja se u moru ispred plaže dugo zadržala pa je uskoro došla i. Modrulj se smatra najopasnijim morskim psom Jadrana jer ga poput velike bijele psine privlači krv pa zabunom vrebajući ribe i ostali plijen može napasti čovjeka. Modrulji u pravilu ne napadaju ljude.

Morski pas viđen je danas u dubrovačkom akvatoriju konkretno na predjelu kod plaže Copacabana. Morski pas je otkinuo dio noge paraglajderu. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Puno je tamo svita pa ne znam je li se beštija izbezumila i izgubila orijentaciju. Morski pas viđen je danas u dubrovačkom akvatoriju konkretno na predjelu kod plaže Copacabana. Morski pas modrulj znatno duži od ovog današnjeg nedavno je snimljen na Korčuli gdje je došao u sam plićak.

Kupače na dubrovačkoj plaži Kopakabana neprijatno je iznenadio prizor peraja koje izranja iz vode karakterističnog za morske pse. Na snimku napravljenom kod poznate plaže Kopakabana vidi se peraja koja izviruje iz mora. Morski pas Modrulj na Copacabani u Dubrovniku.

Morski pas kod popularne dubrovačke plaže. U blizini jedne od najpopularnijih dubrovačkih plaža Copacabane viđen je morski pas modrulj javlja Dubrovački dnevnik koji je u posjed dobio i snimku koja to potvrđuje. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Morski pas cijeli dan plivao u plićaku. Morski pas Modrulj na Copacabani u Dubrovniku Posted by Dubrovački Dnevnik on Subota 20. If playback doesnt begin.

Dubrovnik SAMO NAJHRABRIJI U MORU POGLEDAJTE VIDEO. Vjerovatno je riječ o. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Uzbuna na Copacabani pojavio se morski pas. Nije Australija nego je Korčula. Policija koja je stigla na plažu pozvala je kupače da izađu iz mora.

Morski pas snimljen kod Dubrovnika kupači pobjegli iz mora. Morski pas je snimljen juče na plaži u Dubrovniku. Morski pas snimljen je danas na plaži u Dubrovniku.


Croatian Cultures And Traditions Select Italy Blog Croatia Travel Croatia Korcula Croatia


Morski Pas U Dubrovniku Doplivao Do Obale Jabuka Tv


Red Roofs In This Case Probably Dubrovnik Dubrovnik Croatia Europe Continent


Things To Do In Dubrovnik In Croatia A Visit To Lokrum Island Lokrum Island Croatia Dubrovnik


Related Posts

Objavi komentar