Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Hrt

Objavi komentar

Vjerujemo da će te iznenaditi neke od pasmina na našoj top listi 10 najbržih odnosno da ti neke pasmine nikada ne bi pale na pamet. Njemačka doga Jep to je Scooby-Doo i ima sve osobine koje vidiš u crtiću.


Pin On Psi

Manji češći obroci mogu vam pomoći smanjiti ovaj rizik Njega.

Pasmina pasa hrt. Irski vučji hrt je najviša pasmina pasa i najveći od svih pasa porodice sighthounda. Važno je naglasiti da se irski hrt ističe po tome što se prilikom lova mnogo više oslonjava na vid i sluh nego na njuh kao što je to običaj kod drugih vrsta pasa. The Whippet pasmina je također poznat po imenima engleski Whippet Snap pas.

Visina Muškarci 47 - 52 cm Ženke 44 - 47 cm na grebenu. Kažu da je ovo najpametnija pasmina pasa na svijetu. I doista oni se razlikuju od svih ostalih pasa.

Za dresuru su često dodatno nemotivirani a niti poslastice ne prolaze najbolje. Ako ga gledamo sa strane obris njegovog tijela je vrlo jasan oštar. Doznajte stručne informacije o naravi i potrebama više od 300 pasmina pasa.

Oni su izuzetno samostalni i nemaju preveliku želju da udovolje vlasnicima. Slijedi najmanje inteligentna pasmina pasa na svijetu spremni. Ipak posjedovanje velikog psa u stanu ili malom prostoru može biti izuzetno zahtjevno i valja biti oprezan kod izbora.

Njihova je povijest uistinu duga a podrijetlo svakako vuku čak možda i. Građeni su tako da se kreću elegantno i lagano te su jedna od najbržih pasmina na svijetu. Pasmine po namjeni - hrtovi.

Ukoliko stranac uđe u dvorište hrt ga neće niti pogledati. Raspored pasa po pasminama breeds schedule ukupno total pasmina breed kat. Njihova je specijalnost lov uz pomoć vida za razliku od većine drugih pasa koji plijen traže nosom pasmine iz ove skupine imaju oko sokolovo.

Kad su došli na red hrtovi opisao ih je ovako. Pobjednika liste će vjerojatno većina odmah pogoditi pošto su jako popularne utrke ove pasmine. Dakle Afganistanski hrt su izuzetno neovisni psi.

Afghan Hound Pasmina pasa kojoj je bilo potrebno ponoviti novu naredbu više oko 100 puta te su u manje od 25 slučajeva bili poslušni je Afganistanski hrt. Lako je kvadratast djeluje visokonogo. Najbolje pasmine pasa za djecu.

Zato ću samo reći slijede hrtovi. Ženke su nešto manje i lakše. I Dalmatinac i Hrt su aktivni psi pa je stoga ova pasmina pasa potrebna svakodnevno vježbanje s.

Arapski hrt Sloughi Pas atletskog tijela. Jer oni nisu samo psi. Radi se o psima koji su od davnina poznati po svojoj dostojanstvenosti i ljepoti.

Pas pasmina psi Ruski hrt - borzoj ponedjeljak 4. Težina Muškarci 91 - 191 kg. Čvrsta gruba dlaka psa irskog vučjeg hrta prilično je zahtjevna za održavanje i potrebno mu je četkanje nekoliko puta tjedno.

Za razliku od ostalih lovačkih pasa ova pasmina je energična i priličn. Najbrži psi na svijetu top lista. Sloughi je sjevernoafrička pasmina koja se uglavnom može naći u Maroku.

Pas pasmine dalmatinski hrt vrlo je rijedak a o njemu ima vrlo malo informacija na internetu. Pogledajte listu top 10 najboljih velikih pasmina pasa za stan i otkrite najboljeg psića za vas. Baza ABECEDNI POPIS PASMINA se još uvijek popunjava.

Listajte ili putem tražilice pronađite pasminu koja vas zanima. Muški irski vučji hrtovi mogu doseći 86-89 centimetara u visinu i mogu težiti do 55 kilograma. Hrtovi su općenito pojam za eleganciju u svijetu pasa te uvijek izazivaju divljenje.

Hrtovi su izvorno uzgajani kao lovački psi za progon zeca lisice i jelena. Španjolski hrt Za razliku od afganistanskog hrta španjolski hrt ima vrlo kratku dlaku no jednako vitko tijelo s uskim prsima i dugim nogama te uskim repom. Dostiže brzinu i preko 60 kmh pa se zato često koristi u utrkama pasa.

Psi iz ove grupe su elegantni izduženi brzonogi pravi atletičari. Pokušajte ga hraniti manjim češćim obrocima kako biste smanjili rizik. Ruski hrt o pasmini N a jednoj izložbi pasa spiker je najavljivao pojedine pasmine.

Pogledaj više Ardenski govedar Ardenski govedar Bouvier des Ardennes rijetka je pasmina porijeklom iz. Pripadnici ove pasmine pasa mogu postići brzinu od 40 do 45 milja na sat što ih čini Ferrarijem psećeg svijeta. Da - KC priznat u skupini pasa.

Sa ovim blogom želim predstaviti što više pasmina pasa a cilj mi je približiti ta divna stvorenja ljudima. Neke pasmine su opisane ali i sve ostale će s vremenom biti dodane na popis. Stoljeća od raznih sportskih pasa lovačkih i trkaćih pasa uključujući male hrtove.

Pasmina engleskog hrta Whippet razvijena je tijekom druge polovice 19. Najpoznatije pasmine Irski vučji hrt pasmina je koja se od samog početka koristila isključivo za lov. Velike pasmine pasa imaju koristi od drugačije ravnoteže hranjivih sastojaka uključujući minerale i vitamine u usporedbi s psima manjih pasmina.

Afganistanski hrt skloni su nadimanju i želučanim problemima. Psi su izuzetno prilagodljivi kućni ljubimci. Irski vučji hrt se smatra najvišom pasminom pasa na svijetu ali i jednim od najlošijih čuvara.

Arapski hrt je plemeniti pas čije tijelo izgleda kao da ga je isklesao kipar. Njemačka doga je skroz prijateljski nastrojen pas samouvjeren nježan i. Obožavate velike pse a živite u stanu.

Engleski kratkodlaki hrt je najbrži pas na svijetu. Životni vijek 12 - 14 godina. Veliki psi za stan mogu se lagano prilagoditi životu u stanu.

Ali za razumijevanje karakteristika i ponašanja ovog psa neophodno je. U narednom dijelu vidjet ćete top 3 najmanje odane pasmine pasa na svijetu. Irski vučji hrt ima dvostruku dlaku koji se sastoji od grube i tvrde vanjske dlake i.

Izdvojili smo nekoliko trenutno najpopularnijih pasmina hrtova. Odgojen je za trku a sposobnost praćenja brzina do 35 kmh odgovarala mu je za praćenje utrka. Hrt je pasmina koja je odgajana za lov divljač i utrke.

Pasmine pasa - Engleski kratkodlaki hrt - Greyhound - English Greyhound. Uz ovaj abecedni popis pasa vrlo jednostavno ćete pronaći željenu pasminu jer su pasmine odnosno psi sortirani abecednim redom. Dobro je vidljiva građa kostiju duboka prsa izbočeni kukovi krvne žile i tetive ispod fine kože.

Dalmatinski hrt mix sivi houndmatian. No afganistanski hrt afghan hound 6 798 803 akita akita 10 500 509 aljaŠki malamut alaskan malamute 6 364 369 ameriČka akita american akita 18 510 527 ameriČki bezdlaki terijer american hairless terrier 1 1276 1276 ameriČki koker Španijel american. Sljedeću grupu ne mogu najaviti kao psi ti i ti.

Pasmina irski vučji hrt sklona je nadimanju i želučanim problemima. Ovo je veoma stara pasmina vjeruje se da potječe od Arapskog hrta a da su ga u Englesku doveli trgovci još 900gne.


Pin On Weimeys


Pin On Psi


Google Image Result For Http Www Muamat Com Reviews Tfiles Serve 2141 Small Saluki Dogs Dog Breeds Beautiful Dogs


Related Posts

Objavi komentar