Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Najsladi Pas Na Svijetu

Objavi komentar

S najvećom tugom želio sam podijeliti s vama da. Kako piše na njenom Instagram profilu ceo svet priča o njenim ušima.


Pin On Kucni Ljubimci Tv

Ipak valja napomenuti kako su štenci bez sumnje najslađi psi.

Najsladi pas na svijetu. Must-have patike koje će obeležiti ovu jesenju sezonu i 5 trendy načina kako da ih nosiš. Ima 700 grama a star je 8 meseci. Irski vučji hrt se smatra najvišom pasminom pasa na svijetu ali i jednim od najlošijih čuvara.

Interesiraju vas najslađi psi na svijetuDonosim vam top 10 najslađih pasmina pasa koje će vas oduševiti svojim slatkim i lijepim izgledom. Želite li vidjeti pasmine koje su znanstvenici proglasili najglupljima. Nikada niste videli tako slatku čupavu glavicu a oblizivanje jezikom mami osmehe na lica i najokorelijim.

Stranica mu broji preko dva miliona obožavatelja i to je dovoljno da se zainteresujete za priču u pozadini ovog internetskog čuda. Njegov imidž se veoma dopao ljudima širom sveta te su fotografije ovog mališe počele da se šire Twitterom i Imgurom a predivni komentari da se nižu. Na Fejsbuku ima 179 miliona obožavaoca.

Pas koji je prozvan najslađim na svijetu slavni Boo koji je imao milijune obožavatelja na svom profilu na Instagramu umro je u 12. Mali psi su iako svi vole i one velike postali veoma popularan izbor za kućne ljubimce. Jedan od svakako najpopularnijih kućnih ljubimaca na svetu je psić Bu pomeranac.

Lepo će se slagati sa svim životinjama i ljudima. Boo najslađi pas na svetu. Imam jednog brata i 5 sestara.

Iako umeju da budu previše zaštitnički nastrojeni nisu agresivni a usled adekvatne dresure i socijalizacije biće veoma staloženi i miroljubivi psi. Pomeranac Boo koji je proglašen najslađim psom na svijetu umro je u svojoj 12. Dva lica istog psića.

On je sladak dobroćudan i beskrajno zabavan. Najmanji i najslađi psi koje možete imati za ljubimca. Ispostavilo se da je riječ o zlonamjernoj glasini koju je demantovala Buova gazdarica.

Ona je za Tajm izjavila da je. Da li je ovo najslađi pas na svetu. Najslađi pas na svijetu.

On je najslađi pas na svijetu. Sibirski haski Mnogi ljudi sibirske haskije smatraju najljepšim psima na svijetu. Žut je mekan i mazan.

Buova vlasnica je iz Amerike ali otkada je njen ljubimac na sajtu Facebook dobio 19 miliona fanova radije krije svoj identitet i tačnu lokaciju. Pogledajte 10 najljepših pasmina pasa na svijetu. Spremite svoje najmlađe za još jednu školsku godinu uz predloge mame i.

Dragi prijatelji u dubokoj tuzi vas obavještavam da je Boo preminuo noćas u. I dokazuje koliko je divno udomiti štenca i pružiti mu topao dom. Nova pametna zdrava i hipoalergijska pasmina koja zauvijek izgled kao štene.

Lista TOP 10 najglupljih pasmina pasa na svijetu otkriva vam koji su najgluplji ps. Ova plavooka krznena loptica živi u Japanu a njen vlasnik Ben Torode iako nije profesionalni fotograf napravio je. Nakon što je na Tviteru objavljeno da se pomeranac Bu udavio u jezeru milioni njegovih obožavalaca bili su u šoku.

On je izdao čak i svoju knjigu. Ime mu je Bu Boo i svet je trenutno zaluđen. Njemačka doga je skroz prijateljski nastrojen pas samouvjeren nježan i pun ljubavi.

Petogodišnji patuljasti špic po imenu Bu ima skoro dva miliona fanova na Internetu. Postoji mnogo rasa ali uvijek postoje one koje se izdvajaju kao najslađe. JE LI OVO NAJSLAĐI PAS NA SVIJETU Uzgojena nova pasmina koja uvijek ostaje štenasta.

Njih možemo smestiti i u krilo i nositi ih svuda sa sobom. Jep to je Scooby-Doo i ima sve osobine koje vidiš u crtiću. Boo je bio najpopularniji pas na svijetu koji je na društvenim mrežama imao preko 16 miliona pratitelja.

U petak je vlasnik najslavnijeg pomeranca na svijetu na svom Facebook profilu objavio. Ima karijeru pop zvezde i učesnik je rijaliti šou programa u SAD. Tagnajslađi pas na svetu.

Daisy je mačić čije su fotografije rekordnom brzinom obišle cijeli svijet a uglavnom se svi slažu u jednom. Mali lavlji pas Ovaj mališan ljepotan poznat je po svojoj ljupkosti inteligenciji i veseloj naravi. Norbert je jedan od najneobičnijih terapijskih pasa na svijetu.

Pas koji je prozvan najslađim na svijetu slavni Boo koji je imao milijune obožavatelja na svom profilu na Instagramu umro je u 12. Ukoliko stranac uđe u dvorište hrt ga neće niti pogledati. Najslađi pas na svijetu.

Nastavi čitati Budite IN. Godini U petak je vlasnik najslavnijeg pomeranca na svijetu na svom Facebook profilu objavio. Pravi paperjasti oblačić samo su neki od komentara korisnika interneta.

Najslađi pas na svijetu. Da li su agresivni psi. Ove pse krasi zaista veličanstvena ljepota a privlačni su i zbog svoje jedinstvene naravi koja je miks opuštenosti i sportskog duhaSibirski haskiji su zaigrani psi koji će se sprijateljiti sa svakime zbog čega i nisi baš dobri psi čuvari.

Žove se Shu i spada u rasu crvenih toy pudli. Mops je jedan druželjubiv pas koji će obožavati da se mazi. S najvećom tugom želio sam podijeliti s vama da.

Početna Najslađi pas na svijetu. SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS. Petogodišnji psi postao je pravi fenomen.

Najslađi mačić na svijetu. Godini objavila je na Facebooku njegova vlasnica Irene Ahn. Ako ste se ikada zapitali koja rasa psa je najmanja na svetu pogledajte galeriju sastavljenu od 10 najslađih malih pasa prilagodljivih.

Pametan zdrav da se ne ljinja zauvijek sladak kao štene. Šiša se poput pudle tako da se obrije zadnji dio i ostavi tanki sloj dlake na nogama i kraju repa zbog čega mali lavlji pas podsjeća na. Šestogodišnji pomeranac Bu koji ima četiri miliona fanova na Fejsbuku i važi za najslađeg psa na svijetu živ je i zdrav uprkos vijesti o njegovoj smrti koja je osvanula na Tviteru.

Boo najslađi pas na svetu. Daisy je najslađi mačić na svijetu. Zahvaljujem se što me volite kaže ovaj NAJSLAĐI PAS NA SVETU.


Pin On Boys


Pin On Kucni Ljubimci Tv


Pin On Pets And Animals


Pin On Najslađi Stenci Top 10 Najslađih Stenaca


Related Posts

Objavi komentar