Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Vir

Objavi komentar

Godine kada je uhvaćena riba teška 20 kilograma i dugačka 170 metara. Uoči završnih pet kola imaju deset bodova prednosti pred najbližim pratiteljima.


Jezive Scene Ogromni Morski Pas Doplivao Do Same Obale I Otjerao Kupace Iz Vode Rtl Vijesti

Poslednji put se to desilo 2017.

Morski pas vir. Osječani koji su na ljetovanju na otoku Viru mislili su da imaju bliski susret s morskim psom te su životinju uspjeli otjerati od plaže. Na hrvatskom ostrvu Vir proteklog vikenda ulovljen morski pas dug 170 metara i težak 20 kilograma. Drugi brod koji je pomogao Kurtinovom brodu u šlepanju navodno je u vlasništvu njegova oca.

Ta vrsta morskog psa je bezopasna za ljude i živi u Jadranskom moru u suživotu s ostalim morskim ribama. Mislim da je to jadranski modrulj a tako su govorili i ljudi na plaži ispričali su dečki za 24 sata. Nije svaka peraja - morski pas Boćanje Samo teorija još dijeli boćare Primoštena od titule prvaka Druge lige jug.

Tijekom svoje karijere susreo sam se s više od 50 vrsta morskih pasa i. Ulovili su morskog pasa kostelja teškog 20 kilograma i. U petak ujutro oko 830 sati kupače na plaži Biskupljača na ostrvu Viru iznenadila je a mnoge i uplašila prava morska zvijer.

Stražar na brodu zapucao na životinju. VIDEO Kupači mislili da je morski pas zalutao na plažu kod Vira. Region 12072019 1351 Kako javlja Facebook stranica Cro2go jedna zagrebačka porodica koja se zatekla na ljetovanju snimila je - morskog psa.

Kako javlja Facebook stranica Cro2go jedna zagrebačka porodica koja se zatekla na ljetovanju snimila je morskog. Ali kako smo veslali prema njemu tako je bježao od nas rekli su nam Ivan 14 i Mate Ravlić 17 braća iz Osijeka na ljetovanju u Viru. Dječak 12 ostao bez ruke turističkom vodiču odgrizao nogu Morski pas prekinuo kupanje obalnoj straži.

Kružio je oko plutajućih bova satima kao da nije znao prijeći tu granicu. U isto vrijeme fascinantan pomalo zastrašujući i pun svojevrsnog strahopoštovanja. U petak ujutro oko 8.

Takvi komentari bit će obrisani a u posebno ekstremnim slučajevima. Tamo obično i boravi pa se javilo i negodovanje na portalu Otok Vir koji donosi vijest i fotografiju. Saricstipe_1950 Facebook otok Vir - Ponedjeljak 3072017 1637.

Iz Instituta za oceanografiju i. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede klevete govor mržnje huškanje iili poziv na nasilje. Ovo nije prvi put da je na Viru uočen i uhvaćen morski pas.

Htjeli smo ga vidjeti iz blizine. Morski pas ušao u područje za kupače. Ribu s perajom jutros su snimali kupači na plaži Biskupljača na otoku Viru.

Iako dužinom i težinom izgleda zastrašujuće izlov morskog psa izazvao je negodovanje korisnika društvene mreže na Facebook stranici. MORSKA ZVIJER U HRVATSKOJ U područje ograđeno za kupače UŠLA AJKULA VIDEO Jutros oko 830 časova kupačima na plaži Biskupljača na ostrvu Viru približio se morski pas. Iglan more morski pas uvala vir Komentari.

30 sati kupače na plaži Biskupljača na ostrvu Viru iznenadila je a mnoge i uplašila prava morska zvijer. Srečanje s takšnimi plenilci obljublja. Morski psi so eden od glavnih strahov ljudi.

Crna kronika brutalno pretučen Što se događalo kobne noći u Vitezu. Sa svih strana EGIPAT U napadu morskog psa u Sharm El-Sheikhu 12-godišnji dječak iz Ukrajine ostao bez ruke a turistički vodič bez noge Piše Željko Simunić U Red Sea Resortu u egipatskom Sharm El-Sheikhu je morski pas trupan oblokrilac Carcharhinus longimanus dužine 2 metra napao grupu turista koji su u pratnji svog vodiča plivali s maskama i gledali podmorje. Neobičan ulov imali su ribari s Vira jučer ujutro.

Ne napadaju sve vrste morskih pasa ljude Fotografija je izazvala brojne komentare. Znani ihtiologi in znanstveniki pravijo da je treba z vsem brez izjeme obravnavati predstavnike te zobne družine katerih dolžina presega meter. - Dužnost tragično stradolog ribara je bila da prati olovo pri spuštanju mreže u more.

Obstaja veliko vrst morskih psov vendar med njimi lahko razlikujete najbolj krvavo in agresivno. Na Viru ulovljen skoro 2 metra dugačak morski pas. Ribaricu Morski pas u Vir je došlepala druga ribarica Garma jer Morski pas nije smio paliti motor zbog očevida i mreže koja se zapetljala u propelu broda.

Vir Lažna uzbuna O panici na Viru oglasili se stručnjaci. Vezani članci Krvavi napad morskog psa. - Dužnost tragično stradolog ribara je bila da prati olovo pri spuštanju mreže u more.

- Damjan je bio u moru na istom mjestu već najmanje sat i pol ali nismo primijetili ništa neobično - rekao nam je Meško navodeći kako s Pesekom. Kako javlja Facebook stranica Cro2go jedna zagrebačka porodica koja se tamo zatekla na letovanju snimila je - morskog psa prenosi portal Indexhr. Pozivamo čitateljekomentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu.

Morski pas na Viru nije ulovljen na plaži već na parangal u dubokim vodama. Navodno je sve vrijeme. NA VIRU UHVAĆEN MORSKI PAS Grdosija od gotovo dva metra prestrašila kupače.

Radi se o vrsti koja nije opasna za ljude zbog čega su mnogi rekli kako ajkulu nije trebalo ni izvlačiti iz mora nego je ostaviti na miru. Ribaricu Morski pas u Vir je došlepala druga ribarica Garma jer Morski pas nije smio paliti motor zbog očevida i mreže koja se zapetljala u propelu broda. Dodali su da je morski pas prema njihovoj procjeni bio dug oko 190 cm i da ih se prilično uplašio.

Drugi brod koji je pomogao Kurtinovom brodu u šlepanju navodno je u vlasništvu njegova oca. Morski pas među kupačima. Opći uvjeti korištenja Pravila prenošenja sadržaja Zaštita privatnosti Pravila komentiranja Impressum Impressum Impressum Impressum Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt Oglašavanje Oglašavanje Oglašavanje.

Ali so vse tako mesojede ribe nevarne. Kakav je osjećaj kada zaronite a oko vas plivaju morski psi od kojih su neki i potencijalno opasni. Oko 830 časova kupačima na plaži Biskupljača na ostrvu Viru približio se morski pas.

Brat i ja pojurili smo ga vidjeti čim nas je mama ujutro probudila da nam kaže da je morski pas u moru. Morski je pas kazao nam je 43-godišnji Bogdan Meško amaterski ronilac i prijatelj napadnutog Slovenca bio dug između 45 i pet metara te da se po svoj prilici radi o velikom bijelom psu. Jutros je na ostrvo Vir u Dalmaciji morski pas ušao u područje ograđeno za kupače.

Slike svjedoče o krvavom obračunu pojavila se.


Morski Pas Na Otoku Viru Zalutao U Podrucje Za Kupace


Morski Pas Na Viru Youtube


Morski Pas Dug 1 70 Metara Ulovljen Je Na Otoku Viru Vecernji Hr


Na Viru Uhvacen Morski Pas Od Gotovo Dva Metra


Related Posts

Objavi komentar