Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Kanarski Pas

Objavi komentar

Presa Canario jos je retka rasa u Srbiji postali su statusni simbol i. To je robusna pasmina srednje veličine i dobrih proporcija s prepoznatljivom crnom maskom.


El Mejor Guardian Para Tu Hogar Perro De Presa Canario El Mejor Protector Para Tu Familia Feroz Guerrero Pero Jamas A Dog Breeds Mastiff Dog Breeds Pitbull Dog

Kanarski pas vrlo je samopouzdan uravnotežen i sastavljen pas.

Kanarski pas. Presa Canario Velika snažna i rijetka pasmina pasa Kanarski pas je pasmina koja svakako zahtjeva ranu socijalizaciju i dresuru poslušnosti. Kao bivši borbeni pas ima tendenciju da bude agresivan posebno prema stranim. Karakterisitke - Kanarski pas ili Dogo Canario je miran i uravnotežen pas koji je veoma privržen vlasniku.

Kanarski Pas Presa Canario Kao dominantni i sumnjičavi Kanarski psi su također na popisu zabranjenih pasa. To su mirni ali oprezni psi posebno prikladni za čuvanje i tradicionalno za okupljanje stoke. KANARSKI PAS Originalni naziv rase.

Kanarski Pas ima snagu ugriza od 372 bara 540 PSI. Kanarski Pas eng. Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa.

World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu te vam donosi najnovije vijesti iz psećeg. Godine prepoznala je španjolska kinološka organizacija RSCE. Kanarski pas ili Kanarska doga Dogo Canario je nastao u Španiji na Kanarskim ostrvima i to krajem 18.

98 Cena na upit Pogledaj oglas Lokacije. Kanarski pas zverPrvobitno su korišćeni za čuvanje stoke a kasnije su se koristili u borbama pasaSredinom 20. Kanarski pas pod imenom perro de pres canario 1989.

Kanarski pas - Prodajem štence rase Presa Canario stari 2 meseca vakcinisani i revakcinisaniRedovno čišćeni od parazitaU ponudi 4 ženke i 3 mužjakaPoseduju FCI pedigreKrupnog kostura dobre linije i veselog temperamentaCena. Kao i kod svake druge rase oni koji su zainteresovani da nabave Kanarskog psa trebali bi pažljivo proveriti odgajivače i pretke psa da se uvere da su krvne linije zdrave. Presa Canario Kanarski pas Mužjak Cijena na upit.

FCI-Standard N 346 KANARSKI PAS Naziv rase. Kanarski pas - Otvorena rezervacija stenadiProdajem stence Presa Canario vrhunskog porekla izlozbenog potencijalaodličnog karakterakrupnog i ispravnog kosturaprofesionalno negovaniRoditelji stenaca su ispravni psijakog temperamenta bez mana krivog zubalakukova i slično generacijski unazad Oba roditelja su u vlasnistvu Izložbeni psi Za vise informacija pozovite Stenci ce. Pretraži Presa Canario Kanarski pas Uzgajivačnice pasa.

Domovina Kanarski mastif Italija se smatra konkretno - otocima Gran Canaria i Tenerife. Hrabar je oprezan i odličan čuvar. IZUZETNE KRVNE LINIJE sa rodovnikom cena na upit Jelena Niš TelViber.

Veka borbe pasa su zakonom zabranjene i izgubili su dosta na svojoj popularnosti. Presa Canario psi cistokrvni uvezeni sa Tenerifa prodaja stenaca preko cele godine sa pedigreom podignuti najkvalitetnije moguce veterinarski propraceni sa najkvalitetnijom ishranom izlozbeni primerci. Veka ukrštanjem lokalnih pasa Molos i MohoneroNjegovo ime znači.

Dominantni sumnjičavi smireni snažni nježni. U nekim situacijama međutim može otkriti svoj vatreni španjolski temperament - tada može biti impulzivan i nasilan. Inace je ulicni pas i neki ljudi brinu o njoj ali je ja obozavam a i Tedi isto.

Godine pod novim imenom dogo canario pasmina je stupila na međunarodnu scenu zahvaljujući preliminarnom priznanju od strane FCI. GRUPA II - PINČERI I ŠNAUCERI MOLOSI I ŠVAJCARSKI PASTIRSKI PSI PINSCHER AND SCHNAUZER MOLOSSIANS AND SWISS MOUNTAIN AND CATTLEDOGS. Ova velika i rijetka pasmina zahtjeva ranu socijalizaciju i dresuru poslušnosti.

U 1330 - Kanarski pas. Mnogo voli da se mazi mada je prema drugim zenkama doduse ne svim agresivna mada kad neko toliko. Tipično govoreći viši stepen krvnog srodstva daje i.

Sumnjičavi snažni nježni dominantni smireni. GRUPA II - PINČERI I ŠNAUCERI MOLOSI I ŠVAJCARSKI PASTIRSKI PSI PINSCHER AND SCHNAUZER MOLOSSIANS AND SWISS MOUNTAIN AND CATTLEDOGS Upotreba. Kanarski pas nije preporučljiv za početnike one kojima je to prvi pas.

Veka i početkom 19. Psi na poklon stenemesanac-kanarski pas. Izgled - Veliki pas snažne i srazmerne građe.

KIMBRO VOM WURFELHOF10 meseciSrbija - Obrenovac. Sajt posvećen psima mačkama te svim ostalim kućnim mezimcima. Kanarski pas brzo je stekao priznanje u Europi i Sjedinjenim Državama.

Presa CANARIO zenka izuzetne krvne linije Niš 17 maja 2021 Prodajem DOGO CANARIOpressa canario starosti 1god i 6 meseci. Pas se pojavio zbog križanja lokalnih pastirskih pasmina bardino Mahero i. Pogledajte nove oglase u kategoriji Kanarski pas.

Pas čuvar koji se koristi kao čuvar stoke. Zabranjeni su ili imaju ograničenje vlasništva u mnogim. U mom kraju ima jedna zenka koja je vrlo slicna kanarskom psu tigrasto je crna i ima svetle oci i vrlo je slicne gradje.

Nepoverljiv je i može biti agresivan prema drugim psima i strancima pa zahteva ranu socijalizaciju. Tijelo joj je dulje od visine u propinjanju a ta značajka nešto je izraženija kod ženki.


Info Www Jelenadogshows Com Dog Show Info Dogs


Totally Red Tiled Bathroom Bathroom Red Yellow Bathroom Decor Bathroom Interior Design


Info Http Jelenadogshows Com Eng Topical International National And Specialty Dog Shows Grude Posusje Bih 31st August 1st September 2018 Dog Show Dogs Shows


Spartan Dogs Perro De Presa Canario Honden Boxerpuppies Dieren


Related Posts

Objavi komentar