Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Na Prodaju

Objavi komentar

Prodajem stence bernskog planinskog psa stenci su ostenjeni 2842019 stenci su ocisceni od parazita primili su prvu vakcinu u njih je ulozeno puno truda i vremena stenci se prodaju isključivo porodicama i ozbiljnijim ljudima mozete zvati na 0648586248 i 062358188 samo za ozbiljne kupce. Pretražite Bernski planinske pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta.


Bernski Planinski Pas Stenci Svastara Oglasi Brzo I Jednostavno

Na prodaju štenad bernskog pastirskog psa sa papirima.

Bernski planinski pas na prodaju. 381603311656 Poziv Viber WhatsApp. Za sve informacije pozvati na broj telefona. Ocisceni od parazita i vakcinisani slika u prilogu.

Vilovo 30km od Novog Sada. U legu se nalazi 6 zenkica i 2 muska kuceta spremni za preuzimanje. Najveća ponuda i najbolje cijene.

Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili 381652190606. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Ali Baba mužijak bernskog planinskog psa iz odgajivačnice Allo Amigo u Baču slobodan za parenje.

MOGUCA DOSTAVA STENETA TELEFON ZA KONTAKT- 381 64-81-90-936 Dusan Valjevo Srbija. U ponudi imamo oba pola. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa.

Švajcarski planinski pas. Bernski planinski pas. Bernski planinski stenad na prodajuod odlicnih roditeljaOcisceni od parazita vakcinisaniMesto Milesevo kod BecejaTel063525712.

Mogucnost kupovine celog legla kao i rezervacije kuceta. Bernski planinski pas žensko štene. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine.

Godine od jako kvalitetnih roditelja. 7 devojcica i 2 decaka. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas.

Takođe Wuuff će se uvek truditi da vam pruži sve neophodno da biste napravili pravi izbor i želimo da znate da je svaka reklama na našem sajtu potpuno tačna. Na prodaju stenci bernskog planinskog psa ostenjeni 237. Bernski planinski pas.

23 rows 12082021 Smedewrevska Palanka. Bernski pastirski pas - Bernski Planinski pas musko stene na prodaju. Na prodaju štenci Bernskog Planinskog psa treće leglo vrhunskog kvaliteta od istih roditelja.

Odani ljudima poverljivi obozavaju decu dobre naravi nisu za drzanje u boksu ili vezani na lancu jako inteligentni lako se dresiraju i divni su za porodice sa decom. Bernardinac i bernski planinski pas štenci na prodaju. Otac Gordon 5 PRM1 CAC1 RCAC5 BOB Majka Barbara 51PRM Kontakt osoba.

Ukupno pronađeno 19 rezultata. Bernski pastirski pas slobodan za parenje. Bernski planinski pas štene.

BERNSKI PLANINSKI PAS ŠTENCI. Ima titule 4PRM 4CACCACIB7BOB. Bernski planinski pas žensko štene.

Štenci su od prvog dana pod stručnim nadzorom po struci sam doktor veterinarske medicine. Od prelepih i krupnih roditelja. Bernski Planinski pas.

Na prodaju dve ženke CANE CORSO stare tri meseca Uredno vakcinisane buster dozačišćene od parazita. Bernski planinski psi Valjevo. Svako Bernski planinski pas štene na Wuuff potiče od verifikovanog odgajivača posvećenog pravilnom odgoju pasa koji se trudi da štencima obezbedi sve najbolje.

Na prodaju stenci bernskog planinskog psa 0652023036. Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Pošalji poruku Samo za.

Imamo 4 mužijaka i 4 ženkice. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. Za više informacija pozvati ili putem vibera.

Vakcinisan revakcinisan spreman za novi domKontakt telefon. Bernski planinski pas čistokrvni psi i štenci prodaja. Na prodaju stenci bernskog planinskog psa Bernski pastirski pas Br.

Bernski planinski pas i bernardinac. Molimo pročitajte ove savete pre nego sto kupie ljubimca takodje bi trebalo da pročitate naš članak o sigurnoj kupovini. Odaberite područje i pretražite Bernski planinske štence na prodaju.

316 Na prodaju stenci bernskog planinskog psa. Bernardinac i bernski planinski pas. Bernski pastirski pas štene.

BERNSKI PLANINSKI PAS DVA PRVOBIRANA MUSKA STENETA Otac stenaca najboljih krvnih linija u zemlji. Na prodaju musko stene Bernskog Planinskog psa. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu.

BERNSKI PLANINSKI PAS vrhunski stenci ostenjeni 19. Stenci se nalaze u Čurugu Sve dodatne informacije na tel 38162 19 71 001 38162 84 41 850 Jelena. Na prodaju štenci Bernskog planinskog psa oštenjeni 03102016.

Dodatne slike šaljem na viber 0652023036 Danijela Bernski bernski planinski pas štenci Prodaja pasa svih rasa Psi na prodaju. Za vise informacija pozvati. Bernski planinski psi poreklom su iz Svajcarske.

Stenci Bernskog psa na prodaju ženskog pola redovno vakcinisani i ocisceni od parazitaOd roditelja vrhunskog porekla. Stenci pomeranca vakcinisani ocisceni od parazita.


Bernski Planinski Pas Stenci Prodaja Pasa Svih Rasa Psi Na Prodaju Njuska Rs


Bernski Planinski Pas Stenci Na Prodaju


Bernski Planinski Pas Prodaja Pasa Svih Rasa Psi Na Prodaju Njuska Rs


Na Prodaju Stenci Bernskog Planinskog Psa Bernski Planinski Pas Titel In 62765


Related Posts

Objavi komentar