Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Miris

Objavi komentar

Bernski pastiri su jedini psi u obitelji čija je kosa duga i valovita. Srećom linjanje obavljaju samo jednom godišnje a ne dva puta kao.


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini Moja Farma Kucni Ljubimci

Ime obavezno Email neće biti vidljiv na sajtu obavezno Website.

Bernski planinski pas miris. Dva odrasla psa bernskog planinskog psa spremni za parenje. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Dovoljno je četkanje jednom tjedno osim u periodu linjanja i odbacivanja dlake.

To so bili vselej idealni delovni in družni psi uporabljali so jih za vleko tovora zganjanje živine čuvanje farm in družbo kmetovalcem. Enroll in one of our ten programs and start your blog right. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Mužijaci izgledaju snažno dok ženke imaju jedan ženstveni izgled. Bernski planinski pas je veoma stara rasa vekovima je uzgajan u predelu oko Berna u podnožju švajcarskih Alpa. Bernski Planinski PAS Krapina.

Entlebucher planinski pas - Najmanji pas u obitelji iznad 50 cm u grebenu ne rastu. Psi su se raširili po celoj Švajcarskoj a ubrzo i u susednoj Nemačkoj. Kuca voli da uči i da se igra ali najviše voli da je uz tebe.

Gre za zelo staro pasmo po nekaterih virih izvira že iz sredine 17. Mužjak Cijena na upit. Bernardinac i bernski planinski pas štenci na prodaju Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju Bernski planinski pas štenci Bernski planinski.

Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Provereni u priplodu izložbenog kvaliteta sa brojnim potomcima. Youre going to publish a post today.

U tim periodima ih češljajte sve dok se ne završi linjanje. Prodajemo stence odlicnog kvaliteta sa papirima pasosem mikrocipom garancijom. Dont worry about how your blog looks.

Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat širom sveta kao pas za porodicu. Bernski pastirski pas - odrasli psi za parenje. Bernski planšarski pes je doma v švicarskih Alpah.

Introduce Yourself Example Post This is an example post originally published as part of Blogging University. Dugodlaki trobojni iznad srednje visine snažan i pokretan radni pas sa čvrstim nogama harmoničan i izbalansiran. Bernski planinski pas ima blago oštru dužu dlaku koja nije grube teksture.

Nosna pečurka je uvek crn. 244 likes 2 talking about this. Bernski planinski pas stenci.

SPLOŠEN OPIS PASME. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara.

1750 likes 14 talking about this 3 were here. U uspomenu na najboljeg psa na svetu. Bernski planinski pas Paracin.

Za vise informacija pozvati. Veliki švicarski planinski pas - najveći pas na svijetu pas visine može doseći visinu od 72 cm. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Njuška je jaka i ravna. Aron Zed - Bernese mountain dogs.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja.

Gusta je ali je otporna na prljavštinu i vlagu. Bernardinac i bernski planinski pas štenci. HOPPIG Plišana igračka pas bernski planinski pas bela 36 cm.

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Bernski planinski pas je snažan i jak. Lako se pak umori i onda se voli maziti.

Korišćen je kao pas ču var gonič stoke i pas za vuču. V začetku dvajsetega stoletja je pasma. Ovaj psi su odličnog temperamenta.

Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. Usne nisu teškepriležuće su i. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima.

Mogucnost dostave saveta dogovora. Oni su inteligentni jaki i dovoljno spretni za vuču kolica.


7 Neobicnih Cinjenica O Psima Koje Mnogi Ne Znaju N1


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini Moja Farma Kucni Ljubimci


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini


Related Posts

Objavi komentar