Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Hrvatska

Objavi komentar

Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Bernski planinski pas ima blago oštru dužu dlaku koja nije grube teksture.


Bernski Planinski Pas Informacije O Pasmini

Bernski planinski pas mužijak star 3 godine.

Bernski planinski pas hrvatska. U ponudi štenci oba pola. Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani. Uzgoj Bernskih planinskih pasa sa rodovnicom.

Enroll in one of our ten programs and start your blog right. Najveća ponuda i najbolje cijene. Youre going to publish a post today.

9750 kn 5 Japanska Akita stenci. Hrvatska Title Zatvori. U tim periodima ih češljajte sve dok se ne završi linjanje.

Odaberite područje i pretražite Bernski planinske štence na prodaju. Na slikama su stari 28 dana. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi.

Od odličnih roditelja koji su pravi primeri svoje rase. 0 ocjena-- kn 6 Pomeranac Boo krem zensko stene - Lilly. Dovoljno je četkanje jednom tjedno osim u periodu linjanja i odbacivanja dlake.

Dont worry if you havent given it a name yet or youre. Vakcinisani i očišćeni od parazita. - četri muška i jedna ženka.

U ponudi su još tri ženkice. Na obične sms poruke ne. Bernski planinski pas štenci 1 Stenci Bernskog pastirskog psa na prodajuOstenjeni su 14102019Vise puta ocisceni od parazita i vakcinisani sa FCI pedigreom.

Za više slika i sve informacije javiti se na telefon. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije. Bernski planinski pas je najpozeljniji ljubimac pseceg sveta.

Biti će čipirani cjepljeni i očiščeni od parazita. Za preuzimanje će biti oko Božića. Daffy 4 months old.

Bernski planinski pas. Bernski planinski pas Paracin. Bernski planinski pas štenci Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 02042021.

1 kn 2 Dostupni čistokrvni psi od pomerana. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. Otac2CAC 2BOB 2PRM MajkaPRM CACIB Za više informacija i slika javite se na 0614620028 ili 0692171994 viber i whatsApp.

Bernski planinski pas - štenci Bernski pastirski pas Br. Bernski pastirski pas - Štenci su oštenjeni 17082021 godine. 33 Likes 0 Comments - Bernski planinski pas prodaja bernese_mountain_dog_puppies on Instagram.

Bernski planinski pas - štenci. Bernski planinski pas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Pretražite Bernski planinske pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta.

This is an example post originally published as part of Blogging University. 36 likes 1 talking about this. Bernski planinski pas čistokrvni psi i štenci prodaja.

61 Štenci su oštenjeni 17082021 godine. Bernski planinski psi Valjevo. Bernski planinski pas štenci.

Bernski planinski pas i. Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili 381652190606. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Štenci bernskog plninskog psa. 0 Bernski planinski pas štenci. 244 likes 2 talking about this.

Dont worry about how your blog looks. Pogledajte aktuelna legla Bernskih pasa iz kontrolisanog odgoja i izaberite najlepse stene za vas. Spremni za preuzimanje od 08102021godine.

Pekinezer i bernski planinski pas. Gusta je ali je otporna na prljavštinu i vlagu. Ii bernski planinski pas zovem se max star sam 3 godine i ovim putem traŽim.

Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih šara sa velikim izložbenim potencijalom izuzetno krupne građe. Primamo rezervacije za štence bernskog planinskog psa oštenjene 27102020. BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom.


Bernski Planinski Pas I Bernardinac Stenci Na Prodaju Index Oglasi


Bernski Planinski Pas Stenci Novi Zagreb Istok


Bernski Planinski Pas


Bernski Planinski Pas Stenci Zagreb Hrvatski Oglasnik


Related Posts

Objavi komentar