Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Vodeni Pas Talijanski

Objavi komentar

Iako ne bi na prvi pogled tako rekli ovi psi se gotovo ne linjaju odnosno jako slabo se linjaju. Ipak danas je Romanjanski pas za vodu poznat kao lovac na tartufe.


Stenci Lagotto Romagnolo Talijanski Vodeni Pas Index Oglasi

Talijanski vodeni psi prirodno su usmjereni na potragu i strast za hranjenjem ali njihovi su instinkti lova donekle modificirani uzastopnim genetskim odabirom.

Vodeni pas talijanski. ŠPANJOLSKI VODENI PAS. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera. Štenci Lagotto Romagnolo talijanski vodeni pas Cijena 6000 kn 802 Pošalji poruku Veleprodajna cijena.

Pretražite Portugalske vodene pse ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijelog svijeta. Talijanski pas pasa hrt bila je vesela susretljiva razigrana i krajnje inteligentna naizgled još od vremena svojih prabaka prenosi ih sav sekularizam i plemenitost. Guste kovrčave dlake koja dolazi u raznim bojama vrlo osjećajan i empatičan ljubimac koji će sve učiniti za svog vlasnika Lagotto Romagnolo ili talijanski vodeni pas sve je popularniji kućni ljubimac u.

Ovaj oglas je prodan. Igranje jača njegov odnos s vama i ili s drugim psima kad je to moguće. Vrlo je aktivan pas pa je odličan izbor za aktivne obitelji s djecom.

Španjolski vodeni pas se prvenstveno u koristio za čuvanje stada u Španjolskoj. Ovi talijanski vodeni psi poznati su po lovu na tartufe u talijanskoj podregiji Romagna. Pošalji Letališka cesta 29a 1000 Ljubljana.

Danas sluzi kao pas za pratnju. Odaberite područje i pretražite Portugalske vodene pse - štence na prodaju. Spol vašeg kućnog ljubimca.

Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina. Doznajte stručne informacije o naravi i potrebama više od 300 pasmina pasa. Dog My Happiness Jako vole plivati tako da će bez ustručavanja skočiti u svaku vodu bilo to more jezero rijeka ili samo lokva.

Najveća baza službenih i registriranih Portugalski vodeni pas uzgajivačnica na svijetu. Također nije sklon biranju omiljenog člana obitelji te će se jednako odnositi prema svima. Štenci Lagotto Romagnolo talijanski vodeni pas Psi Ljubimci na prodaju Životinje 80000 - INDEX OGLASI.

Američki vodeni španijel Anadolski pastirski pas Anglo-francuski gonič Apencelski planinski pas Arapski hrt Ardenski govedarski pas Argetinska doga Ariježanski ptičar Armant Artoaški gonič Atlas Australski čuvar stada Kelpi Australski govedarski pas Australski svilenkasti terijer Australski terijer-----B-----Balkanski gonič. Kao lovački pas imao je ulogu donošenja plijena. Portugalski vodeni psi često se navode kao odlični za alergičare jer gube vrlo malo dlake.

Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze. To je bilo neophodno kako pas koji traži tartufe ne bi bio ometen mirisom divljači. Sychova Iuliia 2 Fantas Brand Seattle Slew 252 BIGL.

Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu. Meyerolbersleben Marion 3 Avigdors Adelphe 354 FRANCUSKI BULDOG žutomrka. Lagotto Romagnolo talijanski vodeni pas sve je popularnija pasmina u Hrvatskoj Foto.

Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Odaberite jedno od sljedećeg. Nježni inteligentni odani radišni atletski.

Lagotto po svojoj prirodi i fizičkim podacima ne može biti čuvar ali dobro obavlja funkciju psa. Fredrikson Marika 2 Yuri X Bertova Z Choce 286 LABRADOR RETRIVER. Portugalski vodeni pas čistokrvni psi i štenci prodaja.

Gabin Compatriota Di Bonfini 271 TALIJANSKI PTIČAR. Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan. Pretražite Portugalski vodeni pas uzgajivačnice u svojoj blizini.

Španjolski vodeni psi su. Listajte ili putem tražilice pronađite pasminu koja vas zanima. Australski ovčar buldog bullmastiff cane corso pirinejski planinski pas kanarska doga bordoška doga Sindrom suhih očiju i kovrčavog krzna CCS 28425 Kn s PDV-om.

Osobni podaci dostavljeni putem ovog obrasca zadržat će se samo u svrhu odgovaranja na vaše pitanje ili nedoumice i neće se koristiti u marketinške svrhe. Mali talijanski hrt Maltezer Mančester terijer Mekodlaki pšenični terijer Mops N Napuljski mastif Newfoundlander Norfolški terijer Norvički terijer Novoškotski retriver lovac na patke NJ Njemačka doga Njemački bokser. Romanjanski pas za vodu je talijanski vodeni pas čija je primarna uloga bili kao lovački pas.

Rast ove mlade dame iznosi do 38 cm a teži više od 5 kg tako da kod kuće pa ni u najmanjem stanu neće zauzeti previše prostora a. Vaš talijanski hrt traži komunikaciju s ljudima i s ostalim talijanskim hrtovima kako biste bili u dobroj ravnoteži. Ali igranje s vašim talijanskim hrtom je također ono što ga potiče kanalizira i često mu omogućuje vježbanje.

Uredni papiri pažljivo njegovana. Bertova Monika 3. Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog.

Morate imati 16 ili više godina za predaju obrasca. Muškarac s područja općine Čaglin 25svibnja 2018 ukrao je psa pasmine lagotto romagnolo talijanski vodeni pas na području između mjesta Paka i Sovski Dol u vlasništvu 58-godišnjaka s područja općine Levanjska Varoš u Osječko-baranjskoj županiji. Dog My Happiness Guste kovrčave dlake koja dolazi u raznim bojama vrlo osjećajan i empatičan ljubimac koji će sve učiniti za svog vlasnika Lagotto Romagnolo ili talijanski vodeni pas sve je popularniji kućni ljubimac u Hrvatskoj.

Ponekad su bili pratioci ribarima tijekom lova. 2 irski vodeni španijel. I osim što mogu nanjušiti taj skupi sastojak Lagotto Romagnolos su i hipoalergeni slijećući među Roverov popis najboljih hipoalergenih pasa vani.

Talijanski vodeni pas poznati kao tartufari i idealni kućni psi ne linjaju se bez intenzivnog karakterističnog psećeg mirisa izrazito dobre naravi bezopasni veseli zaigrani istraživači. Portugalski vodeni pas Pudla. Ovi psi imaju izuzetno dobar njuh i kako.

Ženka iz registriranog legla uskoro 10 mjeseci starosti čokoladno smeđe boje s bijelim prsima. Lagotto Romagnolo talijanski vodeni pas sve je popularnija pasmina u Hrvatskoj Foto. Tekst se nastavlja ispod oglasa 8.

Većina ovih pasa obožava vodu i plivanje. Uz to nepodoštine su moguće onda kada ne dobiva. Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv.


Lagotto Romagnolo Kovrcavi Slatkis Koji Se Ne Linja A Narocito Uziva U Igri S Djecom


Lagotto Romagnolo Kovrcavi Pas Koji Se Ne Linja A Narocito Uziva U Igri S Djecom Dalmatinski Portal


Stenci Lagotto Romagnolo Talijanski Vodeni Pas


Stenci Lagotto Romagnolo Talijanski Vodeni Pas Index Oglasi


Related Posts

Objavi komentar