Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Istra

Objavi komentar

Morski pas ili kadel kako ga zovu u Istri pristupačna je i svestrana riba - pirja se u vinu poslužuje sa šparogama ili peče na žaru. 4 odreska morskog psa.


Morski Pas Istra 1 Jabuka Tv

Rađa mlade od dva metra.

Morski pas istra. Susret s jednim dugačkim oko šest metara imalo je i dvoje slovenskih turista koji su se u Istri po moru vozili čamcem. Lokalni ribar sve je zabilježio kamerom. U ukupnom broju ribljih vrsta morskih pasa je manje od 5.

Gorostasni morski pas u Koromačnu. Stoga kad smo dobili poziv na večeru koju priprema jedan od naših najboljih kuhara David Skoko nismo puno dvojiliA kad smo shvatili kako se poziv odnosi i na radionicu s istim chefom dan poslije bili smo još zadovoljniji. Da li je to mit ili istina je teško tvrditi.

- Ovo je video zapis današnjeg u 1020 sati bliskog susreta s morskom psinom. Ogroman morski pas zapetljao se u mrežu jednog savudrijskog ribara spašen je i vraćen u more. 1 čaša kaše od rajčice.

Skočila je negdje oko Opatije i nestala. Morskog psa narežite na odreske posolite i naglo zapecite na vrelom ulju. Morski pas viđen kod Koromačna.

Morski psi se prelovljavaju. March 2 2019. Ožujka 2021 1830 17k Pogleda.

Svaka čast danas samo lijepe vijesti. Ostatak mreže nakon tog zahvata naprosto je skliznuo prema dolje a obzirom da je morski pas davno znakove života ponovno je otegljen i pušten u morske dubine. Tags Hrvatska Istra kat2 Morski pas ribar.

Gorostasni morski pas u Koromačnu. Jedan od njih je smrtno stradao nakon napada morskog psa. Krumpir luk i rajčicu narežite na ploške.

Istina je i jedno i drugo. Legenda kojom su nas plašili na Kvarneru je uvijek palila. Objava je podijeljena sa stranice Velimira Vrzića poznatog podmorskog istraživača koji svoju stranicu koristi kako bi zainteresiranima približio tajne podmorja.

Plaža nema wc pa su dva prijatelja otišla u more kako bi urinirali. Rađa mlade od dva metra. Morski pas dugačak osam metara i težak gotovo dvije tone i zapetljao se u mrežu blizu istarske obale.

Psina je prije puštanja na slobodu natrag u more pokazivala znakove života pa se ribari nadaju da je morski pas planktonac koji je bezopasan za. Oni su drevne vrste prvi put se pojavljuju prije otprilike 400 milijuna godina a posljednjih 70. Danas vam donosim jednostavan recept za filete morskog psa s grilanim tikvicama.

Morskog psa su dovukli u subotu u savudrijsku luku oko 930 sati rekao je Pavelić a nakon višesatnih nastojanja ribari Jasmin Kocijančić i Michael Latin su morskog psa uspjeli izvući na pučinu na oko milju od obale poslije 13 sati. Brodet od morskog psa. Prema riječima Pavelića morski pas po svemu sudeći planktonac bio je umotan u 140 metara mreže što je otežalo ribarima njegovo oslobađanje pa je na površinu izvučen tek njegov rep koji je prema procjeni ribara bio širok oko dva metra a što je odgovaralo njegovoj dužini i težini.

Životinju je kako navodi Vrzić uslikao lokalni ribar. TISNO Atrakcija za brojne posjetitelje Tisnog bio je danas jedan modrulj koji je zalutao u uvalu i plivao plićakom. Eno ga od jutros je tamo.

Morski psi skupa sa ražama drhtuljama i listovima spadaju u podrazred Elasmobranchii a koji je u razredu riba hrskavičnjača Chondrichtyes. Ribari su kasnije veliku ribu pustili nazad u more nadajući se da je preživio jer je kako su rekli pokazivao znake života. Marcelu Rocha Santosu 51 morski pas je na plaži Piedade Brazilu u subotu odgrizao ruku i komad noge.

Cijenom je pristupačan a okusom zanimljiv. Zakuhajte vodu i mlijeko pa malo posolite i dodajte palentu. Pršut narežite na trakice i pecite ih 6 - 8 minuta u tavi ili u pećnici na 180 C da dobijete čips.

Stručnjaci su ipak pojasnili da se radi o morskoj lisici vrsta morskog psa koji. Morski pas je bio težak nešto manje od dvije tone i dugačak osam metara. Morski psi u potrazi za hranom u posljednje se vrijeme sve češće mogu vidjeti u našim vodama.

Ribar je sa još dvojicom kolega morsku neman izvukao na obalu. Morski pas se u Istri naziva još i kadel a može se peći pohati kuhati u brodetu pripremiti na salatu te poslužiti kao i druga riba s onime što vam najviše pašeTo je jedna ne preskupa namirnica koju vole čak i djeca. Pijan se otišao olakšati u more pa ga izgrizao morski pas.

Tamo neke prošle godine je mladu Čehinju pojeo morski pas. Izgleda da se nikoga ne boji a ljudi su ga pokušali odvući na otvoreno more ali bezuspješno. Morski pas u Tisnom Cijeli dan pliva u plićaku i nikoga se ne boji Izgleda ošamućeno.

Miješajte i kuhajte 2 - 3 minute pa maknite s vatre a potom umiješajte listiće ledenog maslaca i sitno nasjeckane masline. Kako su gastronomski užitci i vikend u Istri uvijek dobra kombinacija opće je poznato. Morski pas s graškom.

U istarskom Novigradu točnije u hotelu Aminess Maestral 1. Danas se na Facebooku proširila vijest o tome da je morski pas viđen kod Koromačna. Svjedokinja prizora kaže da je doplivao do same obale gdje se zadržao neko vrijeme te da je bio dugačak oko metar i pol.

Uz plažu Ružićevo na Pećinama u Rijeci snimljen je morski pas prenosi Index. Dvoje Slovenaca kod istarskog mjesta Koromačno šokirao je susret s morskim psom dugim gotovo šest metara. Fileti i grilane tikvice.

Naime najviše smrtnih slučajeva se dogodilo pored obala Istre i Kvarnera. U dublju posudu stavite malo maslinovog ulja te po dnu poslažite krumpir luk i rajčicu a zatim složite odreske morskog psa. Okupljeni kupači su procijenili da se radi o modrulju.

Podvodni istraživač Velimir Vrzić objavio je na svojoj Facebook stranici fotografije i video koje je lokalni ribar snimio danas ispred istarskog mjesta Koromačno. Bliski susret U Istri viđen veliki morski pas. Morski pas recept.

Po vrhu pospite sitno nasjeckan češnjak i peršin i prelijte vinom i.


Morski Pas Istra 2 Jabuka Tv


Otvoreno More U Istri Viđen Veliki Morski Pas Lokalni Ribar Sve Je Zabiljezio Kamerom


Otvoreno More U Istri Viđen Veliki Morski Pas Lokalni Ribar Sve Je Zabiljezio Kamerom


Video Gorostasna Psina U Istri Druga Najveca Riba Na Planeti Rađa Mlade Od Dva Metra Morski Hr


Related Posts

Objavi komentar