Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Planinski Pas

Objavi komentar

Bernski planinski pas njemački. Uzgajani na križanju pasa Mastiffa i čuvara Bernski planinari su u Švicarsku donijeli prije 2000 godina.


Sarplaninac Caucasian Shepherd Dog Dog Breeds Big Dogs

1750 likes 14 talking about this 3 were here.

Planinski pas. Nosna pečurka je uvek crn. 1715 likes 7 talking about this 3 were here. Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi.

Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas uzgajivače. Njegova su druga imena Aïdi Atlaski ovčar Berberski pas Chien de lAtlas Chien de Montagne de lAtlas a popularni nadimak im je Kabyle pas. Feb 19 2021 - Explore Ana Grbics board bernski planinski pas on Pinterest.

Njuška je jaka i ravna. Bernski Planinski PAS. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Bernski planinski pas je snažan i jak. Odgajivačnica SWISS ROYAL GRANDE Smederevo - Vodanj Biljana i.

Vrlo su neovisni ali i dalje vole vrijeme provoditi u blizini članova svoje obitelji i ljudi koje vole. Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Usne nisu teškepriležuće su i.

Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Veliki Svajcarski Planinski Pas - Swissy. Odgajivacnica Berskih Planinskih Pasa.

Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine. Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje.

Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu. 1214 likes 2 talking about this.

Berner Sennenhund je velika pasmina pasa jedna od četiri pasmine pasa tipa Sennenhund iz švicarskih Alpa. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali.

See more ideas about mountain dogs bernese mountain dog burmese mountain dogs. Atlaski planinski pas je sjevernoafrička pasmina koja se uglavnom koristi kao čuvar stoke štiteći stada ovaca i koza. Štenci bernskog planinskog psa roditelji kvalitetni imaju rodovnike.

Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. 1181 likes 1 talking about this. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi.

Oni su brzi voljni učenici koji imaju. Za kontakt javite se na fb. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja.

Ime Sennenhund potječe od njemačkog Senne alpski pašnjak i Hund gonič pas jer su. Bernski Planinski PAS Krapina. Oni su radnička pasmina koja se specijalizirala za stočarstvo i čuvanje stoke.

U svom rodnom Maroku ovaj pas surađuje s arapskih hrtomAidi locira plijen i arapski hrt ga progoni. Entlebuški planinski pas jedna je od četiri pasmine potječu iz švicarskih Alpa.


Pin On Psi


Bernese Mountain Dog Puppies Contact Us Mountain Dogs Bernese Mountain Dog Bernese Dog


Pin On Bouvier Bernois


Ovaj Planinski Pas Najslađi Je Ljubimac S Instagrama Instagram Pets Outdoor


Related Posts

Objavi komentar