Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Pazin

Objavi komentar

Treba im harmoničan i dosljedan odgoj pun ljubavi. Bernski planinski pas je veoma stara rasa vekovima je uzgajan u predelu oko Berna u podnožju švajcarskih Alpa.


Najslađi Psici Home Facebook

Bernski planinski pas Paracin.

Bernski planinski pas pazin. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon. Oni su brzi voljni učenici koji imaju izražen osjećaj za promjenu glasa svog gospodara. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi.

Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču. Bernski planinski pas mužijak star 3 godine. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine.

HOPPIG Plišana igračka pas bernski planinski pas bela 36 cm. Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod.

Bernski planinski pas i. Preporučuje se svakodnevno njegovanje kako bi se bernska planinska pasmina održala bez zapetljavanja i smanjila količina ispadanja. Za vise informacija pozvati.

Njuška je jaka i ravna. Bernski planinski pas štenci. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Dlaku između jastučića treba redovito šišati. Pozivajući se na opis pasmine treba napomenuti da je Bernski planinski pas snažan mišićav i dobro građen pas koji posjeduje debelog sjajnog vuna izražajne inteligentne oči i. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Dont worry about how your blog looks. Bernski planinski pas je uravnotežen oprezan ljubazan nepodmitljiv pažljiv miran inteligentan i vjeran pas svome gospodaru i njegovoj obitelji.

Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic. Mužijaci izgledaju snažno dok ženke imaju jedan ženstveni izgled. Youre going to publish a post today.

Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja. Mogucnost dostave saveta dogovora. Oni su inteligentni jaki i dovoljno spretni za vuču kolica.

U legu se nalazi 6 zenkica i 2 muska kuceta spremni za preuzimanje. Na prodaju stenci bernskog planinskog psa ostenjeni 237. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju.

Izgled i karakteristike Bernski planinski pas karakterističan je po dugoj i svilenkastoj dlaci koja je najčešće crne boje s bijelim ili smeđim oznakama iznad očiju na. Štenci havanskog bišona starosti od 2 do 3 meseca sa i bez papira po želji kupca Svi štenci su potpuno zdravi pregledani bez parazita i vakcinisani. This is an example post originally published as part of Blogging University.

Kuca voli da uči i da se igra ali najviše voli da je uz tebe. Bernski pastirski pas štene. Mužjak Cijena na upit.

Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email. Enroll in one of our ten programs and start your blog right. Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

Lako se pak umori i onda se voli maziti. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. Korišćen je kao pas ču var gonič stoke i pas za vuču.

244 likes 2 talking about this. Danas ga sve češće možemo pronaći kao dražesnog kućnog ljubimca. Nasi psi Bernski Planinski Pas Blog ljubitelja pasmine.

Bernski planinski pas je također sklon nadimanju i želučanim problemima. Bernardinac i bernski planinski pas štenci. Pokušajte ga hraniti manjim češćim obrocima kako biste smanjili rizik.

Prodajemo stence odlicnog kvaliteta sa papirima pasosem mikrocipom garancijom. Ovaj psi su odličnog temperamenta. Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima.

Štenci bernskog plninskog psa. Prošla 0 H Bernski planinski pas Rođena H Bernski planinski pas Rođena. Bernski planinski pas je snažan i jak.

Usne nisu teškepriležuće su i. Dont worry if you havent given it a name yet or youre. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom.

Nosna pečurka je uvek crn. Ocisceni od parazita i vakcinisani slika u prilogu. Porodičan svestrano upotrebljiv radni pas.

U uspomenu na najboljeg psa na svetu. Bernski planinski pas karakteristike - Bernski planinski pas prehrana Bernski planinski pas pripada skupini gigantskih pasmina čija je očekivana tež. Mogucnost kupovine celog legla kao i rezervacije kuceta.


Najslađi Psici Home Facebook


Veterinarska Ambulanta Bencic Photos Facebook


Najslađi Psici Home Facebook


Veterinarska Ambulanta Bencic Vethealth Cbd Dod Vet Facebook


Related Posts

Objavi komentar