Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Danas

Objavi komentar

Plivao je u moru dubine oko pola metra. Morski psi na Jadranu.


Morski Pas Najnovije Objave 24sata

NA Visu je danas oko 15 sati viđen morski pas dug 13 metra.

Morski pas danas. Uz takva saznanja logičnim se nameće pitanje. VIDEO Da se slediš. Od svih do danas opisanih vrsta rekao bih da samo 20-ak može biti objektivno opasno za čovjeka.

Kod Šibenika u Hrvatskoj danas je ulovljen morski pas težak pola tone a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. U jutarnjim satima modrulj je zalutao do Tisnog od tad je atrakcija. Šokantan napad morskog psa iz Crvenog mora na čovjeka na parasaileru snimljen je u petak.

Sljedeći napad je zabilježen 190. UZ obale Makarske ovih je dana snimljen morski pas javlja Dalmacija danas. Na video snimku objavljenom na sajtu CRO2go vidi se morski pas kako se približava turističkom brodu pliva pored njega a zatim ponovo udaljava prenosi Dalmacija Danas.

Je stradala Njemica Carla koja plivala blizu obale. Plivao je u moru dubine oko pola metra objavio je Dalmatinski portal. Od vremena vođenja službenih statistika odnosno u posljednjih 150 godina morski psi su odgovorni za smrt ukupno 11 kupača od čega je na hrvatskom dijelu Jadrana stradalo njih devet.

Morski pas po treći put viđen na Jadranu ponovo PRIŠAO TURISTIMA VIDEO. Morski pas Megalodon Navodna viđenja morskih pasa Megalodon tijekom godina dovela su do legende o ogromnom prapovijesnom moru koji još uvijek patrolira oceanima našeg svijeta. Ogroman morski pas zapetljao se u mrežu jednog savudrijskog ribara spašen je i vraćen u more.

Na VISU u Hrvatskoj danas oko 15 sati viđen je morski pas dug 13 metra kako pliva na dubini od pola metra javlja Dalmatinski portal. FILMSKE SCENE Morski pas PONOVO snimljen u Makarskoj VIDEO Novi snimak na kojem se vidi morski pas mako objavljen je danas. Nekoliko dana kasnije vratio se u Makarsku.

Pažnju domaćih i turista u Tisnom na otoku Murteru u subotu je privukao morski pas koji je gotovo cijeloga dana plivao u plićaku jedne uvale u središtu mjesta javlja Morskihr. Muškarac je u napadu izgubio dio stopala slomljeno mu je nekoliko kostiju a pretrpio i je teške ozljede na tetivama i mišićima. što se to događa odakle odjednom morski psi u riječkom okruženju.

Od 500 vrsta morskih pasa koliko je njih opasno za čovjeka. Naglašavaju da nema razloga za paniku. Carcharodon Megalodon nekada je bio pravi morski pas - najokrutniji grabežljivac koji je svijet ikada vidio - ali suvremena znanost tvrdi da je on odavno izumro.

Izgleda da se nikoga ne boji a. Morskog psa je snimio Michael Brown a snimka je objavljena na Facebook stranici Cro2go. Na Visu snimljen morski pas plivao je uz samu obalu.

Muškarac 37 iz Jordana lebdio je iznad morske površine kad je morski pas iskočio i ugrizao ga za nogu. Kako navodi hrvatski Index radi se o modrulju vrsti morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru posebno na južnom Jadranu zbog čega se retko viđa u. March 2 2019.

Danas oni su vrlo rijetko zamijećeni u obalnom području Jadrana. Snimku je na svojoj stranici na Facebooku objavio Podvodnihr. MORSKI PAS PLIVAO PORED BOVA.

Od jutros je tamo. Zadnji zabilježeni susret je napad na slovenskog ronioca prilikom ribolova 2008. Što ih je dovelo.

Raširene su i duboko ukorijenjene priče o strašnim. Neobičan Morski pas snimljen danas u Paškoj uvali - 27072020 Ukoliko vam se video sviđa obavezno ostavite lajk pretplatite se na naš ka. Opatijska legenda je nastala na temelju istinitog događaja.

Podsjetimo prošli tjedan se morski pas pojavio u Makarskoj a zatim je viđen pokraj Korčule. Morski pas na Kantridi. Jadran je dom čak trideset vrsta morskih pasa piše Morskihr.

Dva dana prije na Preluku sam slušao priču da je viđen mali nedorasli modrulj. To su podaci Shark Research Instituta koji takvu vrstu statistike vodi za cijeli svijet. Muller i Henle krstare svjetskim oceanima i morima već od razdoblja rane krede a i danas bacaju u očaj mnoge turiste dok im lokalni ribari pričaju strašne priče o susretima sa ovim fascinantnim životinjama.

Nekoliko ljudi pokušalo ga je namamiti prema otvorenom moru ali nažalost neuspješno pa se i dalje nalazi uz obalu Tisnog kazala je čitateljica. VRATIO SE Morski pas ponovno snimljen kod Makarske VIDEO Putnici turističkog broda ponvo su snimili morskog psa kod Makarske. MORSKI pas vrste mako koji je prije nekoliko dana viđen kod Makarske danas je snimljen nedaleko od Korčule.

Par dana kasnije je zabilježen napad sa smrtnim posljedicama pored mjesta Sućuraj na Hvaru. Najveći morski pas u Jadranu je psina golema druga najveća riba na svijetu odmah. I nije velika bijela psina nego je modruljPas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio.

Zato je danas tako mnogo vrsta morskih pasa pred izumiranjem. Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike sporta zabave kulture i biznisa. Većini među nama spomen morskog psa budi negativne osjećaje.

Kada je u Krčkom zaljevu morski pas napao muškarca i ženu. Oni su ti koji drže balans među vrstama tako što održavaju riblje populacije stalnima pa je njihova uloga u eko-sustavu kako Jadranskoga mora tako i svjetskih oceana. Godine u Viškoj uvali Mala smokva kada je morski pas pretpostavlja se bio privučen krvlju ribe gofa koju je ronioc imao kod sebe.

Javi nam se. Radi se o modrulju vrsti morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru posebno na južnom Jadranu. Upravo stoga se rijetko viđa u blizini obale.

Napao ju je veliki bijeli. Novi jezivi snimak sa Jadrana neman je došla sasvim blizu kupačima VIDEO SADA JE VEĆ ALARMANTNO. Morski pas snimljen je danas u Tisnom gdje prema riječima čitateljice portala ŠibenikIN pliva cijeli dan.

Oni kažu da se radi o istom morskom psu. Dolaze li u Jadran neke nove vrste morskih pasa. Morski psi ove porodice koju su davne 1838.

Turisti su ovog puta morskog psa ponovo snimili kod Makarske prenosi Dalmacija Danashr. Foto i video. Svaka čast danas samo lijepe vijesti.

Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku. Godine opisali gospoda JP. Nije Australija nego je Korčula.

Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja Hexanćus griseus i ubrzo je vraćen u more prenosi portal Dalmacija danas. NA Visu je danas oko 15 sati viđen morski pas dug 13 metra. Morski psi kasno sazrijevaju sporo se razmnožavaju i dugo žive što ih čini izrazito osjetljivima na izlov.

Nije još poznato je li morski pas koji se pojavio kraj Primoštena upravo taj što danima luta po Jadranu. Dolaze svakako kao i svi drugi morski organizmi primarno uslijed evidentnih klimatskih promjena zatim prateći velike. Kod Šibenika uhvaćen morski pas težak čak pola tone.

Hrvatica koja je oborila Guinnessov rekord upozorava na brutalnu praksu HRVATSKA avanturistica pojasnila nam je što stoji iza inicijative. Kraj Rijeke ulovljen morski pas dugačak 5 metara.


Parasailera U Crvenom Moru Napao Morski Pas Net Hr


Morski Pas Je Ponovno Viđen Na Jadranu Po Slobodnoj Procjeni Dug Je Metar I Pol Hrvatska Danas


Morski Pas Kod Sibenika Ulovio Ga Je Lokalni Ribar Strucnjak Ovaj Ima Oko Pola Tone Dalmacija Danas Obala Otoci Zagora Najnovije Vijesti Iz Dalmacije


Morski Pas Najnovije Objave 24sata


Related Posts

Objavi komentar