Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas Zagreb

Objavi komentar

Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih. Uređivanje pasa sa kratkom i glatkom dlakom je nešto jednostavnije za održavanje.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession

Cava - poo - Chon -mješavina Cavalier King Charles Spaniela Bichon frize-a i mini pudla uzgojena uz pomoć genetičara I veterinara na farmi Linde i Stevea Rogers a Timshell.

Portugalski vodeni pas zagreb. Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama. Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia. 123 rf Splash News.

38 5 997 535 546. Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera.

Uređivanje pasa sa kovrčavom dlakom npr pudl portugalski vodeni psi poželjno je također vršiti svakodnevno. Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta. Portugalski vodeni pas spada u grupu pasa srednje veličine i poznat je kao izuzetno aktivna pasmina.

Utorak 13 Studeni 2007 2313 Hitova. Vodeni pas je rijedak i košta 2000 eura. Američki predsjednik Barack Obama dokazao je da je tata od riječi i nakon što je poslije izborne pobjede obećao svojim kćerima da će im nabaviti kućnog ljubimca u Bijelu kuću stiže prvi pas.

UREĐIVANJE PASA NOVI ZAGREB naselje Blato Zdihovska ulica 37 u blizini Arena centra LANIŠTE. Anatolski Pastirski Pas. Time je riješena još jedna dilema koja je mučila SAD a pomalo i cijeli svijet.

459 likes 3 talking about this. Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog. Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina.

Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv. Anadolijski pastirski pas - Iako je okarakterisan kao pastirski pas ovaj potomak molosa iz Male Azije poznatiji je pod imenom turski pas čuvar. Pretragom naše baze mogu se pronači samo ovlašteni uzgajivači pasa.

Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia. Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame. Odaberite područje i pretražite štence i pse na prodaju.

Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan. Pretražite uzgajivačnice pasa u svojoj blizini. 18020935 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Istarska Pasmina Ostalo.

Ovo je najnoviji primjer nove pasmine. Budući da svi psi imaju taj protein nijedan pas nije lišen alergena no postoje pasmine koje luče manje količine alergena. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu. Prodaja pasa i štenaca od ovlaštenih uzgajivača s rodovnicom iz cijeloga svijeta. Prodaja pasa i kućnih ljubimaca.

Cijena 7500 kn 1002 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail. Vrlo su inteligentni i rado uče.

Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih. Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih pasa u skladu sa. Danas sluzi kao pas za pratnju.

38 5 997 535 546. U proseku njihov životni vek je između 10 i. Prodaju se štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515.

Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia. Proudly powered by WordPress. Portugalski vodeni pas.

OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike. Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. Najveća baza službenih i registriranih FCI AKC i The Kennel Club uzgajivačnica pasa na svijetu.

Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Mužjaci su uglavnom visoki između 50 i 59 cm a teški su između 19 i 25 kilograma dok su ženke nešto niže i njihova visina varira između 43 i 52 cm a težina se kreće između 16 i 22 kg. Pretražite čistokrvne pse i štence na prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa. 472 likes 2 talking about this. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail.

Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima. Portugalski vodeni pas je pasmina koja se uglavnom koristila kao pomoć na ribarskim brodicama. Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian.

Pomagali su ribolovcima s njihovom opremom odlični su bili u izvlačenju ribe iz mreže i pronalaženju izgubljene opreme. Portugalski vodeni pas. Danas su ovi psi više obiteljski kućni ljubimci a.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Stence


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Related Posts

Objavi komentar