Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Shih Tzu

Objavi komentar

I u svakodnevnom životu možete pronaći takve varijante imena kao shitsu shiatsu shitsu. SHIH TZU je jedan je od popularnijih kućnih pasa te ga veliki broj obitelji bira za svog ljubimca.


Pin On Psi

Shih tzu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Pasmina pasa shih tzu. Shih Tzu obožavaju zelene površine parka i uživaju u aktivnostima na otvorenom kao i druge pasmina pasa. Shih Tzu je bio omiljen kao lapdog za careve i njihove porodice. Upravo ta dlaka koja dolazi u raznim bojama i oznakama čini ga posebno.

Shih - tzu su smatrani vlasništvom Kraljevske porodice i retko su se mogli videti van palata. Večkrat shih tzu-ju pravijo tudi mali lev. Pas Shih Tzu je životinja koji je prilično dobrog zdravlja jer im je životni vijek oko 13 godina.

Shih Tzu rijetko laje. čupavu križankicu Shih tzu-a i Yorkshire terriera Cijeli život sam imala samo velike pse i još uvijek imamo Cane Corso koji ima 1 godinu i 8 mjeseca i vrlo je psihički nestabilan ali ne na agresivnost već čak slobodno mogu. Shih-tzu je pas koji spada u mini pasmine koje obuhvaćaju pse težine od 1-10 kilograma težina koju postignu kao odrasli psi.

Brojne su bolesti koje se mogu pojaviti kod psa poput entropije progresivne atrofije mrežnjače ili displazije kuka. Pasmina je nastala na tibetanskoj visoravni a razvijena je u Kini. Pretražite Shih Tzu uzgajivačnice u svojoj blizini.

Shih-Tzu se smatra najstarijom i najmanjom pasminom Tibetanskih svetih pasa te ima nešto sličnosti i s ostalim tibetanskim pasminama pasa. Shih tzu jedan je od popularnijih kućnih pasa te ga možemo vidjeti kao ljubimca u mnogim obiteljima. A Shih Tzu UK.

Shih - tzu kakvog poznajemo danas duguje svoje postojanje Kraljici Tzu His koja je odgajala velika legla Pekinezera Mopsova i Shih - tzua. Shih Tzu jedna je od najdugovječnijih pasmina. Kombinacija Shih Tzua i Minijaturnog šnaucera čini inteligentnog i susretljivog psa.

Prema rečima Katherine Carl u ovoj palati je bilo na stotine pasa. Shih-tzu je uzgajan na kineskom kraljevskom dvoru a nastao je križanjem tibetskih pasa i. Odaberite područje i pretražite Shih Tzu uzgajivače.

Schnau-Tzu jedan je od najprilagodljivijih i najljubaznijih Shih Tzu hibrida. Kineski lav pas Krizantemski pas Porijeklo. Shih tzu je dostojanstven živahen pozoren vesel simpatičen in igriv.

Njegove disketne uši i puno kose također mogu biti problem zbog kojeg pati od otitisa. Ovi psi su inteligentni ljupki osjećajni veseli i druželjubivi. Shih tzu Tibetanska pasmina pasa razvila se od pekinezera i Lhasa apsoAmerički kinološki klub shih tzu nazvan na kineskom u grupu igračaka uvršten shih-tzu kou pas lav.

Shih tzu psi su. Njegovo ime znači mali lav te dolazi od misli da je rodom iz Tibeta uzgajan od Tibetanskih redovnika kao mala replika lava. Ova egzotična riječ prevedena je s kineskog kao lav i potpuno je u skladu s izgledom ovih malih pasa - njihova duga kosa nalikuje lavljem grivu.

Visina odraslog psa je 203 do 279 cm a teži između 45 i 82 kg. Ova mješovita pasmina ne baca previše pa je savršen pratitelj ljudima koji imaju alergije. Još jedan nadimak za pse ove pasmine je krizantema.

Ova pasmina potječe iz Kine a pretpostavlja se da je nastala u 17 stoljeću. Tudi pri nas je ta pasma priljubljena. Najveća baza službenih i registriranih Shih Tzu uzgajivačnica na svijetu.

Malteški Shih Tzu Mix. Xī Shī quǎn doslovno pas pas Xi što znači pas lav pasmina je igračkih pasa težine od 4 do 725 kilograma 9-16 lb kada su u potpunosti odrasle. Danas ga vrlo često možemo naći i na našim prostorima.

Ovaj mali pas ostao je u svom kraljevskom mjehuriću sve do 1930 -ih kada je postao poznat ostatku svijeta. Visina odraslog Shih Tzu-a ne bi trebala biti veca od 27 cm a idealna težina je 45-75 kg. Shih Tzu je jedna od mnogih malih pasmina pasa.

People tend to get confused between the Apso and the Shih Tzu but there are a number of very distinct differencesRoots of this breed are in Tibet but it was developed in China where dogs like these lived in the imperial palaces. Ako tražite malog psa pratioca Maltežani i Shih Tzu donose dobar izbor. Malteški Shih Tzu je neobičan malo štene koje voli zabavu koji će osvijetliti vaš svijet.

Pasmina shih tzu porijeklom je iz Tibeta odakle se vrlo brzo proširio na ostatak svijeta. Pinyin shizi gou dugodlaki je karakteristično aktivan i oprezan mali pas koji stoji oko 25 cm i težak 4 do 7 kgDuži je nego što je visok čvrsto je građen i kratkih nogu s kratkom njuškom obješenim. Malshi Malti Zu i malteški mix Shih Tzu.

Ako želite majušnog psa odaberite maltežanina. Smatra se da su Shih Tzu jedna od najstarijih pasmina pasa čije porijeklo seže sve do Tibeta ili Kine. Shih Tzu ponekad može biti zahtjevan kao pas male pasmine ali uzgoj minijaturnog šnaucera može ublažiti sve sitne osobine.

Shih tzu ima sitno tijelo snažne građe koje je u cijelosti pokriveno dugom i gustom dlakom. Prema The Intelligence of Dogs top 10 najglupljih pasmina pasa na svijetu su. Malo veći idite na Shih-Tzu.

Oboje žive da bi voljeli svoju osobu. Krecu se prilično arogantno s repovima preko leđa. Shih Tzu također poznat po nadimku Krizantema pas je patuljasta pasmina razvijena za kraljevsku obitelj u Kini u vrijeme dinastije Ming.

Dosta su samostalni i nisu prema svima prijateljski raspoloženi. Nijedna pasmina ne zahtijeva puno vježbanja što ih čini pogodnima za gniježđenje u stanovima. Vjeruje se da potječu od pasmina poput Lhaso Apso i Pekinezera.

Mali lavić Shih Tzu slovi za jako dobrog kućnog ljubimca koji se može lagano prilagoditi za život u stanu i kući. Najveća ponuda i najbolje cijene. In je danes ena izmed najbolj priljubljenih pasem v ZDA.

Shih Tzu je dugodlaki snažan pas koji može biti raznih boja za detalje pogledajte standard pasmine. Hrepeni po človeškovi bližini in si želi z lastnikom preživeti vsak trenutek dneva. Shih-tzu je pasmina podrijetla s Tibeta stara stoljećima.

Omiljeni kućni ljubimac. Jedna od teorija nastanka Shih-Tzua je da je on razvijen kao posebna pasmina na području Tibeta i nije dobijen kao rezultat ukrštanja sa drugim malim pasminama kratke njuške Azijskog porekla. Standard pasmine Shih Tzu.

Ovog psa možda znate po imenima. ˌʃiːˈtsuː SAD.


Razlozi Zasto Bi Shih Tzu Mogao Biti Pravi Pas Za Vas


Pin On Najbolji Psi Za Pocetnike Top 10 Najboljih Pasmina Pasa Za Pocetnike


Shih Tzu Maltezer Stenci Youtube


Pin On Quick Saves


Related Posts

Objavi komentar