Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmina Pasa Maltezer

Objavi komentar

Mali pas može bez problema živjeti u malom prostoru a zahtijevat će tek dvije šetnje dnevno. Maltezer je pas koji je bijele boje poluduge dlake što ga čini jednim od najpopularnijih pasmina na svijetu.


Maltezer Otmjeni Kucni Ljubimac

Malteški psić poznat još i kao maltezer jedna je od trenutno najpopularnijih pasmina pasa a pogotovo u gradskim uvjetima te stoga čak i mnogi nepoznavatelji pasmina pasa s lakoćom prepoznaju ove ponosne malene životinje.

Pasmina pasa maltezer. Član obitelji bišona s mediteranskog područja poznato je da je Publius rimski guverner Malte u 1. Iako su se prvenstveno koristili za lov štakora postali su poznati maleni veseli i znatiželjni kućni ljubimci. Patuljasti maltezer je jedna od najstarijih toy rasa malih dimenzija i spada u male rase pasa sa istorijom od bar dva milenijuma unazad.

Sada slijedi top 10 najboljih pasmina pasa za stan. Maltezer se smatra jednom od najstarijih pasmina na svijetu a Charles Darwin ga smješta u razdoblje 6000 gpk. Standard pasmine maltezer od 01012016.

Za sve vas koji razmišljate o maltezeru kao budućem ljubimcu pripremili smo kratak vodič kroz pasminu. Prva slika maltezera potječe još iz starog Egipta. To može zahvaliti svojoj bogatoj istoriji izgledu veličini a i karakteru.

Rečeno je da je slika psa bila toliko živa da pojedinac ne bi mogao reći da je to pas sa slike. Ovaj majušni pas može težiti od 14 do 3 kg a ako se ugoji i ulijeni za to je isključivo kriv njegov vlasnik koji ga previše hrani ili mu čak daje slatkiše. Njen plašt duge dlake bijelji od lasice.

Smatra se da su ih u područje Mediterana donijeli fenički trgovci prije više od dvije tisuće godina. Maltezer je stara pseća pasmina. Znaš li da je vlasnica jednom maltezeru ostavila svoje milijune.

Maltezer u prošlosti poznat pod nazivom malteški terijer stara je pasmina pasa formirana još u doba antike. Malo bijelo klupko svilene dlake poznatije pod imenom maltezer jedna je od najpopularnijih pasmina u našoj zemlji. Ostali standardi pasmine maltezer.

Jedna od najstarijih utvrđenih pasmina Charles Darwin pratio je maltezer pasminu unazad do 6000. Mnogobrojni renesansni slikari male su maltezere slikali u tadašnjim salonima pokraj prekrasnih dama toga vremena. Standard pasmine Maltezer.

Charles Darwin ga smješta u razdoblje 6000 godina pr. Prva slika maltezera potječe iz Egipta točnije grada Fayum a povjesničari je smještaju u razdoblje između 600 i 300 godina pr. Maltezer se smatra jednom od najljepših pasmina u FCI grupi IX odnosno grupi pasa za pratnju.

Na popisu pasa koji su postojali u vrijeme Aristotela navodi se pasmina malih pasa latinskog imena Canes Melitenses. Najmanji pas kojeg je priroda ikad dala. Tokom Renesanse pjesnik Ludovico Ariosto u par crta svog književnog remek-djela Orlando Furioso opisuje psa koji je vjerojatno maltezer.

Listajte ili putem tražilice pronađite pasminu koja vas zanima. Da je nastao od psa koji je vrlo sličan današnjem špicu te da je nastao križanjem pudla španijela te tibetanske pasmine lhasa apso. The bizygomatic width is equal to its lengthIn the sagittal direction it is very slightly egg-shaped ovoid the upper part of the skull is flat with the occipital crest only slightly marked.

Maltezer je vrlo zaigran i hrabar odan je zaštitnik svoga gospodara i s njegovom se djecom najradije igra. Stari 3x ocisceni od parazita prvi put cijepljeni socijalizirani jedu. World Dog Finder vam omogućuje pronalazak stručnih savjeta vezanih uz pasmine njegu.

U antičkom Rimu ovaj je pas bio omiljeni pratioc matrona. Maltezer pasmina koja ima svog milijunaša. Kratak vodič kroz pasminu Maltezer je jedna od trenutno najpopularnijih patuljastih pasmina.

Visine su do 25 cm i teže do 4 kilograma. Naša misija je pružiti obrazovanje trenutnim i potencijalnim vlasnicima pasa. Prodaja Mini Maltezera Hipoalergenska pasmina-ne linjaju se-pogodni za alergicare djecu i starije osobe hobi uzgojMini Malteser Welpen verkaufAllergiker geeignete Hunderasse nichthaarende kinderliebe und auch fur Senioren sehr geeignete Rasse Hobby ZuchtProdajemo slatke male pahuljice Mini Maltezer štence 2 mj.

Od Slavica prije prije godinu dana. Psi ove pasmine blage i dobre su naravi vjerni i privrženi te jako zaigrani. Jedan je od hipoalergenskih pasmina pasa.

KC The Kennel Club standard. Ne samo da je Maltezer jedan od najpopularnijih pasa nego se on smatra i jednom od najljepših pasmina u grupi pasa za pratnju a također je poznat kao jedna od najstarijih pasmina. FCI Fédération Cynologique Internationale standard.

Prosečna visina mužjaka iznosi od 20-25 cm dok su ženke u proseku visine od 20-22cm. Doznajte stručne informacije o naravi i potrebama više od 300 pasmina pasa. Istorija maltezera Iako se u literaturi kao zemlja njihovog porijekla najčešće navodi Malta istina o tome još.

Maltezer se smatra jednom od najljepših pasmina u grupi pasa za pratnju a također je poznat kao jedna od najstarijih pasmina na svijetu. Griffon Bruxellois Briselski Grifon pasmina je poznata po svojem posebnom izgledu glave. AKC American Kennel Club standard.

Stoljeću naše ere imao psa malteškog tipa zvanog Issa. Pasmina je bila poznata još u u vrijeme stare Grčke i Rima o. The skull is slightly longer than the muzzle.

Čak i kad odraste ostat će veličine štenca nekih pasmina normalne veličine. Postoje razne teorije o nastanku pasmine maltezer. U svijetu je priznata 21 toy pasmina a maltezer je jedna od njih.


Maltezer Pas Nas Cuvar


Maltezer Wikipedia


Malteska Pasmina Pasa Opis Znacajke Njega I Cijena Maltezera Pasmine Pasa


Maltezer Sve Pozitivne I Negativne Strane Ove Pasmine Zoona Hr


Related Posts

Objavi komentar