Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pas Igracka

Objavi komentar

Proizvod nije namenjen deci ispod 4 godine starosti. Novi Beograd Delta City.


Pin On Djecja I Igracka Vozila

ProizvodjacDidis Ltd Bugarska Shumen Uvoznik.

Pas igracka. Tip proizvoda Igračka pas robot. Potrebne su 2 LR44 dugmaste baterije demo baterije su uključene u pakovanje. Edukativne igračke za bebe.

FOTO Kada reše da udome psa ljudi bi trebalo da razmišljaju o tome da je mali pas živo biće. Plišana igračka na baterije Zec IMC Toys 150000 RSD. Plišana igračka Pčelica Maja 40000 RSD.

Pas je kaže živo biće kao i svako drugo i ima svoju psihologiju. LORELLI IGRACKA PAS 3403-D 0 Sačuvajte u listi želja. Za personalizaciju naručenog proizvoda otisak teksta ili imena molimo unesite napomenu prilikom kupnje.

Interaktivnu životinjicu dodatke za igru i uputstvo. Drvena igračka - životinja za vući - Pas. Igračka pas na povodcu Metro Ima povodac za vožnju i gornju ručku za davanje naredbi.

Na svakom proizvodu je vez ručno rađen. Dodatno Glasovne komade reaguje do 12 komandi. Artikal 02607 MUZICKI PAS-super igracka jako zanimljiva -radi na 3XAA baterije od 15V -ne idu u pakovanju -pas se okrece radi nogicama i svetli i muziku reprodukuje istovremeno -melodija je prijatna i sigurno ce obradovati svako dete -boja plava NOVO nekorisceno u originalnoj kutiji odlicno za poklon.

Dijete treba da zna da se psi ne diraju kada jedu piju. Da mora da se voli da mora da se uči baš kao i dete. Plišana igračka pas Haski je veoma mekana.

Kuca voli da uči i da se igra ali najviše voli da je uz tebe. Hoda na povodcu svirajući veselu melodiju. Tako se njegovo duuugačko telo sastoji od 4 drvena točkića na kojima su oslikani različiti oblici različitih boja.

Kada je vreme da se odmoriš tvoj drugar će se rado družiti i maziti s tobom na sofi. Udomili ga pa vratili jer LAJE. Ima mekano krzno koje.

Pozvala je osobe koje imaju pse da budu odgovorni roditeljistaratelji i odgovorni vlasnici. Pas koji pije vodu i piški Veličina 34cm Može piti iz zdjele trčati mokriti Baterije 4xAA 15V Povodac sa kontrolama. NEČUVENO PAS NIJE IGRAČKA.

- Laje kao pravi pas - Mrda glavom i repom - Kreće se kao pravi pas i svetli - Boja. Ovom inteligentnom psiću iz crtića jamačno nedostaje njegov prijatelj Wallace stoga treba novi dom upravo kod Vas. Pokazuje vam da je ozbiljan a u tom slučaju nije potrebno objašnjavati da se od njega treba skloniti jer ste učinili nešto što ne biste trebali objašnjava Branko.

Plišana igračka pas Haski 26122 Plišana igračka pas Haski prikaz je deci svakako najpoznatije životinje. Plišana igračka pas 21957Plišana igračka pas prikaz je deci svakako najpoznatije životinje. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizovali sadržaj i oglase omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj.

11000 Beograd 381 64 895 6467 ili kontakt strana. Pas igračka poklon je za Vaše malene kojemu ne možete odoljeti. Mcg Group Doo Obrovacka 21 21203 Veternik.

Igračka pas na povodcu Metro Ima povodac za vožnju i gornju ručku za davanje naredbi. Plišana igračka pas Pluton Disney. Pravi psi su često omiljene životinje.

Osim toga plišana igračka pas Haski napravljena je od kvalitetn. Proveri dostupnost u radnjama. Pas hoda ravno unatrag laje i odmahuje repom.

Tvoj divni mekani prijatelj prati te kud god da kreneš i uvek je spreman je za pokret. Isto tako omiljeni biće i plišani. Pogodno za djecu stariju od 3 godine.

Pogodno za djecu stariju od 3 godine. Perivo na 30 stupnjeva preporučeno je sušenje na otvorenom. HOPPIG Plišana igračka pas bernski planinski pas bela 36 cm.

Hoda na povodcu svirajući veselu melodiju. II Pas igračka anti stres ROZI - PINK Troškove dostave u iznosu 1890 kn snosi kupac i potrebno. Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku lik ili boju iz asortimana sa fotografija molimo Vas da na stranici Korpe nakon što popunite podatke za isporuku u komentaru precizno naglasite koji artikal sa.

Dovoljno je da zrake sunca zasvijetle na određenu plohu i zabava može početi. Vrijeme izrade do 14 dana. PERTINI Plišana igračka pas Plišana igračkica pas sa plastičnim očima i telom od najmekšeg i najkvalitetnijeg pliša.

Pas - drvena životinja na kotačimaDrvena igračka za vućiRade se ručno iz punog drveta johe svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrži nikakve lakove i premazeZbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Hoda i trči kao stvarni pas. Pas hoda ravno unatrag laje i odmahuje repom.

Nakon lajanja pas zauzima stav i sledi govor tela. METRO PET može postati najbolji prijatelj vašeg djeteta. Alati 18 Audio-Video 42 DVD Bluray 4 Radio 14 Resiveri 4 Slušalice 8 Zvučnici 11 Bijela tehnika 21 Frižideri 7 Perilice posuđa 2.

Roze ili plava Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni. Solarna igračka pas Gromit radi na sunčanu energiju a zabaviti će Vašu djecu tijekom običnih dosadnih dana. Ima mekano krzno koje.

LORELLI IGRACKA PAS 3403-D. Plišana igračka pas Pluton Disney - Polovne igračke - Novi Sad. Lako se pak umori i onda se voli maziti u tvojem naručju i tako skupljati snagu za nove igre.

Cilj je da dete složi niz istih oblika ili istih boja. Duvo igračka pas kanap plava 26cm Duvo kost tvrda guma mix 14cm Duvo scooby kanap sa stapom Duvo scooby kanap sa loptom Duvo scooby kanap sa cvorom Duvo prsten od kanapa igracka mix 14cm Duvo kanap za igranje sa dva cvora 26cm Duvo igracka za navlacenje sa dva cvora i teniskom lopticom Duvo freshmint dental tug rope igracka. Drvena didaktička igračka Pas - boje i oblici quantity.

Radi sa 4 AA baterije nisu uključene. Maleni psić se taman ponadao da je pronašao svoj dom međutim privremeni vlasnici su ga vrlo brzo vratili. METRO PET može postati najbolji prijatelj vašeg djeteta.

Radi sa 4 AA baterije nisu uključene. Početna Prodavnica Plišane igračke. Pravi psi su često omiljene životinje.

Tako na formiranju njegove ličnosti potrebno. 203 x 203 x 102 cm. Isto tako omiljeni biće i plišani.

Pas ima svoje dobre i loše momente svoja raspoloženja i neraspoloženja pas je živo biće nije igračka podvukla je istakavši da se nikada ne ostavljaju djeca i psi bez kontrole. GOSIG GOLDEN Plišana igračka pas žuta zlatni retriver 70 cm. Isto tako podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene medije oglašavanje i analizu a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Plišana igračka pas je veoma mekana. Osim toga plišana igračka pas napravljena je od kvalitetnog materijala koji je.


Pin On To Do


Furreal Friends Furreal Shaggy Shawn Fur Real Friends Puppy Grooming Dog Grooming


Products Soft Toy Dog Teddy Bear Stuffed Animal Pet Toys


Majka By Zorkabears Teddy Bear Teddy Bear


Related Posts

Objavi komentar