Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Morski Pas Hrvatska

Objavi komentar

Nije česta ni u Mediteranu a kamo li tek u Jadranu. Javi nam se.


Ulovili Morskog Psa Pa Ga Bacili Jer Se Tesko Reze Strucnjak Zasticen Je A Meso Mu Moze Biti Otrovno Vecernji Hr

Od dvadesetak vrsta morskih pasa koje žive u Jadranu samo su dvije opasne.

Morski pas hrvatska. Uz plažu na Pećinama jutros snimljen morski pas. Izgleda kao morski pas ali ima lice - svinje 09092021. Morski pas je otkinuo dio noge paraglajderu.

Od jutros je tamo. Uočili su je 15 milja od grada Riminija na sjevernom Jadranu. U 2252 NESVAKIDAŠNJI PRIZOR Snimili morskog psa na Visu inače obitava na otvorenome moru no sad je plivao vrlo blizu obale 25042021.

Unatoč najvećim naporima nije ga bilo moguće spasiti. U Hrvatskoj su u 150 godina morski psi ubili devet kupača. Posljednji smrtonosni napad zbio se još 1974 a otada je zabilježen još samo napad na slovenskog ronioca Damjana Peseka kod Visa 2008.

Kako javlja Facebook stranica Cro2go jedna zagrebačka porodica koja se tamo zatekla na letovanju snimila je - morskog psa prenosi portal Indexhr. I nije velika bijela psina nego je modrulj. Mogućnost dobivanja velike količine tog ulja iz jetre gorostasne psine dovela je tu vrstu.

Pas koji živi u Jadranu koji uglavnom jede ribe i mali plijen rijetko napada ljude ali rijetko nije nikad i rijetko nije baš neka utjeha kupačima na Korčuli kojima se približio. Iako još uvijek ima sve karakteristike i instinkte morskoga grabežljivca Kenny se mora adaptirati na miran život obitelji iz predgrađa. Umjesto straha moramo se diviti ovoj predivnoj životinji.

Sam pogled na modrulja ulijeva nelagodu. Izgleda da se nikoga ne boji a. One goleme bijele psine koje se ljudi jako boje gotovo uopće nema.

Prema snimci se čini da je riječ o modrulju vrsti koja se smatra najopasnijom od svih onih koje možemo vidjeti u Jadranu. Većina se hrani planktonima ribama pticama i rakovima. Radiosarajevoba pratite putem aplikacija za Android.

Oko 830 časova kupačima na plaži Biskupljača na ostrvu Viru približio se morski pas. Nije Australija nego je Korčula. Morski pas pliva u plićaku jedne hrvatske plaže.

32-godišnja Njemica Carla Podzun iz Augsburga plivala samo nekoliko metara od obale dok su njen suprug dvojica sinova i desetak. Ogroman morski pas dug dva metra u plićaku. Kod nas žive čak 54 vrste morskih pasa.

MORSKI biolozi istražuju misterioznu kožnu bolest koja pogađa bjelovrhe grebenske morske pse u Maleziji a rana izvješća ukazuju na to da je za pojavu ove bolesti odgovoran porast. Nemaju ribljega mjehura a ulogu hidrostatskog organa ima velika jetra ispunjena uljem lakšim od vode. Brzo svi izlazite iz mora orilo se plažom u Župi dubrovačkoj pokraj Dubrovnika u nedjelju oko 15 sati.

Morski pas modrulj Prionace glauca Pas modrulj Prionace glauca najopasniji je od svih jadranskih morskih pasa ali su vrlo mali izgledi da će napasti ljude. UZBUNA NA JADRANU. Vjerojatnost da će čovjeka napasti morski pas jedan je prema 11 milijuna.

VIDEO Miran grad na obali Jadrana uspaničila je vest da je na jednoj od njihovih plaža viđen morski pas. Snimak je objavio hrvatski portal Indeks koji je. Pažnju domaćih i turista u Tisnom na otoku Murteru u subotu je privukao morski pas koji je gotovo cijeloga dana plivao u plićaku jedne uvale u središtu mjesta javlja Morskihr.

Modrulj psina lisica mačka bljedica pas mekuš kostelj i kučak su najčešće. Kenny je morski psić koji se našao u čudnoj situaciji bivanja kućnim ljubimcem preslatke desetogodišnje djevojčice Kat. U posljednjih 150 godina su morski psi krivi za smrt 11 osoba na Jadranu od čega sa hrvatske strane devet.

U 1437 PANIČAR Zuckerberg ne ulazi u more bez neobične narukvice na gležnju a sada je otkriveno čemu ona služi 28052021. Morski psi u Maleziji oboljeli od kožne bolesti povezane s rastom temperature mora. Morski pas modrulj znatno duži od ovog današnjeg nedavno je snimljen na Korčuli gdje je došao u sam plićak.

Talijanski ribari snimili su ovu za Jadran iznimno rijetku vrstu. Jutros je na ostrvo Vir u Dalmaciji morski pas ušao u područje ograđeno za kupače. Modrulj je jedna od 29 vrsti morskih pasa koji obitavaju u Jadranu.

MORSKI PAS NA JADRANU Nikada u ovom krajevima nismo vidjeli nešto slično VIDEO Miran grad na obali Jadrana uzbunila je vijest da je na jednoj od njihovih plaža viđen morski pas. Čovjek je izgubio stražnji dio stopala kao i nekoliko tetiva nakon napada morskog psa. Morski psi inače veoma retko dolaze u plićak ali je to ovog puta učinio modrulj dug dva metra.

Morski pas je mladića pregrizao napola a iako je obalna straža čak i pronašla ribu i stala je progoniti uloviti je nije uspjela. Ovaj koji je viđen na Korčuli koprcao se i. Pratite nas na društvenim mrežama.

Morski pas veličine cca dva metra stigao je do obale a sve je zabilježeno i snimkom koju je Dalmatinskom portalu ustupio čitatelj. Snimak je objavio hrvatski portal Indeks koji je isti dobio od jednog. U Grebaštici naselju nedaleko od Šibenika snimljen je morski pas koji je dolutao u plićak.

Svi znamo da veliki bijeli morski pas živi u našem moru ali fotografije ove vrste vrlo su rijetke a video zapisi još i rjeđi. Jadransko more se smatra sigurnim za kupanje no ponekad se i kod nas dogodi tragedija. Njegovo je vitko tijelo pojam za eleganciju ali i snagu te nemilosrdnost.

Morski psi u Jadranskom moru. Thinkstock Opatija je bila krvava dva puta. U Grebaštici naselju nedaleko od Šibenika snimljen je morski pas koji je dolutao u plićak.

Kupači koji su krenuli u. Otkako se vode službene statistike morski psi u Jadranskom moru pobili su 11 kupača od čega je na hrvatskom dijelu Jadrana stradalo devetero ljudi. Surfer preminuo nakon napada morskog psa plaže zatvorene 48 sati.

U Jadranskom moru živi oko 50 vrsta morskih pasa. Morski psi Selachii skupina većinom grabežljivih riba vretenasta tijela s više ili manje ovapnjenim hrskavičnim kosturom s pet do sedam škržnih otvora nesimetričnom repnom perajom. Ne uspije li u tome Katini roditelji će ga vratiti u more a on nikako ne može zamisliti život bez svoje najbolje prijateljice.

Morski pas dug dva metra u plićaku - nije Australija nego Korčula - i nije velika bijela psina nego modrulj. Ovaj će te podatak zasigurno iznenaditi ali nemoj se odmah prepasti. Modrulji u pravilu ne napadaju ljude.

Plivao je do same obale. Pas koji živi u Jadranu uglavnom jede ribe i mali plijen a rijetko napada ljude.


Pin En Croatia Hrvatska 3


Fotogalerija Pogledajte Kakvi Sve Morski Psi Zive U Jadranu Ima Ih Na Tisuce A Dvije Su Vrste Opasne Za Ljude Rtl Vijesti


Sta Sa Morskim Psima Teme Dw 11 08 2012


Morski Pas Pored Makarske Youtube


Related Posts

Objavi komentar