Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Ibrica Jusic Pas

Objavi komentar

Ibrica Jusić kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo nakon posljednje uspješnice Budi čovjek predstavlja novi singl Danas je stvarno najbolje biti pas. Uvaženi i cijenjeni autor kantautor i pjevač antologijskih pjesama sa bogatom.


Jutarnji List Simba Mi Je Srce Zalijecio Uzeo Sam Ga Istog Dana Kad Je Umro Bond Vec Je Spreman Za Pozornicu

Vagabundo Oskar Arčibald i Bondo.

Ibrica jusic pas. Complete your Ibrica Jusić collection. Ibrica Jusić Kad bi moj pas znao da govori Ibrica Jusić Što mi je trebalo Ibrica Jusić Ja ne znam Ibrica Jusić Kruh i sol Ibrica Jusić Kavana Mediteran Ibrica Jusić Ibrica Jusić pas soba 501 osoba dvije Ibrica Jusić Dubrovačka jesen. Ibrica Jusic 3jpg 790 1162.

Ibrica Jusic 1jpg 800 1157. Ibrica Jusic Nis 29-8-1981jpg 2022 3270. Na estradnom nebu Ibrica Jusić se javlja 1968.

U novom singlu objavljenom za diskografsku kuću Dancing Bear Ibrica je. Svirač i pas na dubrovačkim skalinama. Ibrica je cijeli svoj život imao pse koji su ga vjerno pratili na svim njegovim koncertima diljem svijeta.

Nakon što se u srijedu oprostio od svog posljednjeg suputnika ljubimca Bonda tugu za njim će pregrmjeti - novim prijateljem. NIKAD PREBUČAN A UVIJEK PRISUTAN. Na glazbenoj sceni je od 1968.

IBRICA JUSIĆ I PAS DOBIVAJU DRUŠTVO Roger Glover iz Deep Purplea pristao zasvirati s legendarnim šansonijerom na dubrovačkim skalinama Piše. Ne stišavaju se reakcije na nastup mlade Lucije Maja nije jedina koju je rasplakala a evo što joj baš. Ibrahim Ibrica Jusić je hrvatski kantautor šansona i zabavne muzike bosanskohercegovačkog porijekla iz Mostara.

Godine ne živi bez psa. Nakon četrdeset godina čekanja nervoza u zagrebačkoj zračnoj luci. Već su me i prošle godine počeli gnjaviti ali je bilo prekasno jer smo se Arči i ja već smjestili.

Naime na jedan duhovit i simpatičan način Ibrica nam je odlučio. 75-godišnjeg glazbenika Ibricu Jusića napustio je njegov ljubimac pas Bond. Listen to Danas Je Stvarno Najbolje Biti Pas on Spotify.

Ibrica Jusic Song 2021. Društvo u privatnom životu i na pozornici su mu pas Bond zvani još i Đemso prema tajnom agentu 007 i mačak Kiki kojeg je pronašao jedne hladne zagrebačke večeri u snijegu. Naime njegova bolja polovica kaže Ibrica ove godine nije dobrodošla u hotelu u kojem gostuje posljednjih 35 godina i to uvijek u društvu psa.

Zbog njih se čak okrenuo zdravoj prehrani a svojim ljubimcima svaki dan kuha isključivo povrće. - Otkako je došla nova uprava psi ne smiju u hotel. Ibrica Jusić kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo nakon posljednje uspješnice Budi čovjek predstavlja novi singl Danas je stvarno najbolje biti pasU novom singlu objavljenom za diskografsku kuću Dancing Bear Ibrica je.

Vezani članci Pogledajte kako je Grubnić uredio Martinu Tomčić fotke na kojima zavodljivo pozira i sama je objavila na svojem Instagramu. IBRICA JUSIĆ tuguje za ljubimcem koji ga je napustio nakon 11 i pol godina zajedno piše Dubrovački vjesnik. 75-godišnjeg kantautora iznenada je napustio njegov ljubimac prijatelj drug i terapeut pas Bond s kojim je bio nerazdvojan.

U novom singlu objavljenom za diskografsku kuću Dancing Bear Ibrica je opjevao svoju ljubav prema četveronožnim prijateljima. Toga se drži i dubrovački kantautor Ibrica Jusić. Mnogi smatraju da je nakon smrti kućnog ljubimca najbolje odmah nabaviti novog.

Ibrica Jusić - Ibrica Jusić Pas Soba 501 Osoba Dvije Novi Grad 10 KM Nijedna ploča koju prodajem ne preskače. Jusić tradicionalno održava koncerte u sklopu Dubrovačkih. Ibrica Jusic plus pasjpg 1138 800.

Media in category Ibrica Jusić. Poznatom kantautoru to je bio najvjerniji prijatelj s kojim je bio nerazdvojan 11 i pol godina. U djetinjstvu se najeo popare za pet života a kad mu je majka napravila krumpirušu mislio je da je praznik.

Ibrica Jusic Song 1998. Dubrovački šansonijer Ibrica Jusić 75 ispričao nam je kako su u njegovoj obitelji svi pjevali da zaborave na siromaštvo. Discover releases reviews track listings recommendations and more about Ibrica Jusić - Ibrica Jusić Pas Soba 501 Osoba Dvije at Discogs.

Ispod pjesme se potpisuje tekstopisac Robert Pilepić muziku je napravio Robert Grubešić a aranžman i produkciju Elvis Stanić. Pobijedivši na Zagrebačkom festivalu s pjesmom Celuloidni pajacSedamdesetih godina proslavio se između ostalih pjesmama Mačka Dobro jutro Margareta Jubi san vašu ćer. View credits reviews tracks and shop for the 1983 Vinyl release of Ibrica Jusić Pas Soba 501 Osoba Dvije on Discogs.

Ibrica Jusić kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo nakon posljednje uspješnice Budi čovjek predstavlja novi singl Danas je stvarno najbolje biti pas. Decembar 1944 76 godina Dubrovnik Jugoslavija. Godine na festivalu u.

Živi u Dubrovniku. The following 5 files are in this category out of 5 total. Njegova je generacija kaže bila kruha gladna ali duhom bogata.

U novom singlu objavljenom za diskografsku kuću Dancing Bear Ibrica je opjevao svoju ljubav prema četveronožnim prijateljima. Bard šansone Ibrica Jusić ispričao je simpatičnu priču o novom singlu Danas je stvarno najbolje biti pas. Nakon tužnih vijesti Ibrica je na Facebooku promijenio svoju naslovnu fotografiju.

Ibrica Jusić i njegov pas Bond s cvijećem čekaju fatalnu ljubav Eriku. Listen to Ne mquitte pas - Live on Spotify. Glazbenik prepoznatljivog glazbenog izričaja isprepletenog hrvatskim francuskim talijanskim utjecajima.

Dancig Bear press Ibrica Jusić kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo nakon posljednje uspješnice Budi čovjek predstavlja novi singl Danas je stvarno najbolje biti pas. Ibrica Jusic 2jpg 800 1138. PRIJATELJ ŽIVOTINJA Kantautor od 1971.


Ibrica Jusic Alchetron The Free Social Encyclopedia


Ibrica Jusic Alchetron The Free Social Encyclopedia


Ibrica Jusic Pas Soba 501 Osoba Dvije Discogs


Danas Je Stvarno Najbolje Biti Pas Single By Ibrica Jusic Spotify


Related Posts

Objavi komentar