Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Sisanje

Objavi komentar

Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. 337 likes 7 talking about this.


Be Sparkly Pet Obrt Za Sisanje I Njegu Kucnih Ljubimaca Facebook

Bernski pastirski pas štene.

Bernski planinski pas sisanje. Bernski planinski pas štenci Bernski pastirski pas Br. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Za kontakt javite se na fb.

Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte. Bernski Planinski Pas Zepce. Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa.

Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Nosna pečurka je uvek crn.

Pekinezer i bernski planinski pas. Bernski Planinski PAS Krapina. Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237.

Odnos visine i dužine je 910 što znači da je više kompaktniji pas. Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada. Usne nisu teškepriležuće su i.

Gre za zelo staro pasmo po nekaterih virih izvira že iz sredine 17. Po zaseoku i kafani Dürrbächler kod Rigisberga gde je ovaj dugodlaki trobojni pas. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email.

Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Bernski planinski pas forum. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.

Odnos visine i dužine je 910 što znači da je više kompaktniji pas. Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine. The Bernese Mountain Dog is a striking.

Bernski planšarski pes je doma v švicarskih Alpah. U ponudi su 4 ženska kučeta. Bernski planinski pas karakteristike.

Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču. Kad odrastu djeluju pomalo tromo zbog svoje korpulentnosti ali to su zapravo vrlo živahni i pametni radni psi. Psi i Štenad 15.

Uzgajani su za čuvanje stoke da vuku kola čuvaju posjed i budu lojalni pratitelji svojim vlasnicima. Štenci bernskog planinskog psa roditelji kvalitetni imaju rodovnike. Pretraga za bernski planinski pas.

Sisanje sisavac slika slike srbija srednjih srpski stan standard stanu stenci stopalo svijetu tezina tigrasti tisnom tornjak tornjaka trese trupan tulearski udruga umaku uzgajivacnica. Iz legla od 11 kuca preostal. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu.

Pekinezer i bernski planinski pas. 7 Na prodaju štenci bernskog planinskog psa stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Bernski planinski pas Paracin. 1750 likes 14 talking about this 3 were here. Bernski planinski pas ljubimac na baterije.

Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali uobičajeno su teški od 65 120 funti. Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu. Bernski planinski pas je predivna pasmina koja ima nevjerojatnu količinu energije.

Njuška je jaka i ravna. V začetku dvajsetega stoletja je. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas.

To so bili vselej idealni delovni in družni psi uporabljali so jih za vleko tovora zganjanje živine čuvanje farm in družbo kmetovalcem. 064191-9700 Evo video sam da se neko interesuje a ja gledao oglase pa da pomognem.


Be Sparkly Pet Obrt Za Sisanje I Njegu Kucnih Ljubimaca Facebook


Bernski Planinski Pas Ljubimac Na Baterije Zoona Hr


Kako Njegovati Bernskog Planinskog Psa Sa Slikama Znanjima 2021


Bernski Planinski Pas Salon Za Negu I Sisanje Pasa


Related Posts

Objavi komentar