Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Iskustva

Objavi komentar

Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali uobičajeno su teški od 65 120 funti. Bernski Planinski Pas Srbija Novi Sad Serbia.


Http Www Stanovljanski Co Rs Sr Bernski Planinski Pas Facebook

Bernski planinski pas Paracin.

Bernski planinski pas iskustva. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Ljudi koje poznaju obično dočekuju srdačno može se držati podalje od stranaca ali prihvatit će ih ako ih vlasnici dočekaju. Nastavkom korištenja OLXba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Bernski planinski pas i bernardinac. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina. Istina je da objekat ne čuva s istom predanošću kao kavkaški ovčar ali učinkovito plaši nepozvane goste.

Nešto su duži nego što su visoki i mišićavi su sa snažnim i širokim leđima. Najpozeljniji kucni ljubimac - Bernski Planinski pas - Bernese Mountain Dog. Bio je idealan zaštitnik imanja vlasnika i njegove obitelji.

244 likes 2 talking about this. Odnos visine i dužine je 910 što znači da. Cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Lobanja je ravna na vrhu i široka sa laganim naborom i dobro određenom ali ne preizražajnom tačkom. Umereno duga ravna ili malo valovita Broj štenadi. Pastirski pas čuvar porodični pas.

Novi SadSerbia Vrhunskišampionski pedigre. Pas se lako trenira iako mora o svemu uvijek dobro razmisliti. Njuška je jaka i ravna.

Bernski planinski ili Bernski planinski pas je vrsta psa koja se prema brojnim istraživanjima čuvao još tokom vremena rimske imperije. Izuzetno snažan i atraktivan pas jakog kostura medveđe glave duge dlake trobojan vrlo pokretan. 7 do 12 godina Upotreba.

Nosna pečurka je uvek crn. Bernski planinski psi su nježni lojalni vijerni stabilni inteligentni ali ponekad i sramežljivi. Zainteresovani neka se jave na navedene kontakte.

Srednja do velika Idealna težina. Dont worry about how your blog looks. Bernski su poznati kao prijateljski i porodicni psiPoznati su kao jako dobri terapeutski psi.

Prema nekim zapisima tačna lokacija tadašnje uzgajivačnice je bila okolina grada Burgdorfa ali zbog toga što je Bern bio i ostao znatno poznatiji i. Uzimajući u obzir njegovu snagu i veličinu štene je od prvog dana potrebno socijalizovati naučiti osnovama poslušnosti i lepog ponašanja. ženka 58-66 cm i mužjak 64-70 cm Dlaka.

06050-200-10 Dogs from Switzerland Bern. Ova pasmina pasa se isključivo držala na farmama služeći za pomoć oko stoke za vuču kolica na kojima su se prodavali proizvodi u obližnjim selima. Bernski planinski pas - pregled.

Često se dobro slažu s mačkama konjima i ostalim kućnim ljubimcima. Usne nisu teškepriležuće su i. 30-40 kg Plećna visina.

Ova stranica koristi kolačiće eng. Bernski planinski pas i bernardinac štenci na prodaju. Prihvati i zatvori.

Većina pasa je prijateljski raspoložena prema ljudima i psima. Bernski planinski pas je snažan i jak. Bernski Planinski Pas - Klub ljubitelja pasmine Saznajte vise o tome zasto je Bernski planinski pas najpozeljniji ljubimac pseceg sveta.

Enroll in one of our ten programs and start your blog right. Bernski planinski pas uzbuđen uši su postavljene napred i podignute prema temenu a vrh uha je u ravnini sa vrhom lobanje. Izrazito su jaki i mogu vući i do deset puta teži teret od svoje telesne težine.

409 likes 3 talking about this. U to vreme Bernski planinski pas se uzgajao u predelima oko Berna negde ispod planinskih Alpa. Kao što mu ime kaže bernski planinski pas je podrijetlom.

Youre going to publish a post today. Na prodaju stenci Bernskog Planinskog PsaTel069747-656email. Posetite klub ljubitelja ove predivne pasmine i podelite vasa iskustva.

Prema ovom standardu ovi psi pripadaju grupi 2 Pinscher and Schnauzer type-Molossoid breeds- Swiss Mountain and Cattle-Dogs - odjeljak 3 Swiss Cattle Dogs. Prodaja stenaca Bernskog planinskog psa. Nježni div i odan prijatelj.

Bernski planinski pas kao budan i pronicljiv pas dobar je ne baš bučan čuvar. Pekinezer i bernski planinski pas. Introduce Yourself Example Post This is an example post originally published as part of Blogging University.

Bernski planinski psi su veliki teški i snažni psi uzgajani za naporan rad ali također imaju nježnu i simpatičnu neagresivnu prirodu. Bernski Planinski Pas - Odgajivacnica Stanojevic.


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Od Nasih 7 Slatkih Bernski Planinski Pas Banja Luka Facebook


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Alfa Bernski Planinski Pas Photo 3832245 Fanpop


Related Posts

Objavi komentar