Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Bernski Planinski Pas Index

Objavi komentar

BERNSKI planinski pas tijekom povijesti koristio se kao radni pas pomažući švicarskim farmerima u čuvanju farme stoke ali i za vuču kolica s mlijekom do mljekare. Bernski planinski psi Valjevo.


Bernski Planinski Pas Stenci Index Oglasi

Bernski Planinski Pas Zepce.

Bernski planinski pas index. Pekinezer i bernski planinski pas. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Bernski planinski pas forum.

BERNSKI planinski pas Teddy upoznao je zeca a njihov prvi susret vlasnici su snimili i. Pripada skupini velikih pasa čija je očekivana težina 40 do 55 kg a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. 36 likes 1 talking about this.

Danas se pak najčešće koristi kao obični kućni ljubimac. Danas je bernski planinski pas zahvaljujući svojoj atraktivnoj trobojnosti i karakteru poznat širom sveta kao pas za porodicu. Bernski planinski pas - štenci.

Dva odrasla psa bernskog planinskog psa spremni za parenje. BERNSKI planinski pas je prekrasan div kojega svi obožavaju. Dugodlaki trobojni iznad srednje visine snažan i pokretan radni pas sa čvrstim nogama harmoničan i izbalansiran.

Bernski pastirski pas - odrasli psi za parenje. - četri muška i jedna ženka. 337 likes 7 talking about this.

Bernski planinski pas za parenje. Za preuzimanje će biti oko Božića. Berni veoma krupan i lepdobrog porekla R CAC na specijalki odlične naravi spreman za parenje.

Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas. Psi su se raširili po celoj Švajcarskoj a ubrzo i u susednoj Nemačkoj. Bernski Planinski PAS Krapina.

Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Teddy je u početku znatiželjno njuškao zeca kao da pokušava shvatiti o čemu odnosno o kome se zapravo radi a zec je za to vrijeme samo mirno i strpljivo stajao. Index ipad irski iskustva istra izgubio jack jadran jadranu jedan jestivi jusic kanarski kangal kavkaz koje korgi kostelj kostreni kratkodlaki kratkodlakih krpelja kucak kupiti lektira.

Bernski planinski pas štenci Bernski planinski pas štenci See all ads from blkoglasi. Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine. Bernski planinski pas i bernardinac stenci na prodaju Psi Ljubimci na prodaju Životinje 000 - INDEX OGLASI.

Ovaj pas obožava biti u pokretu jako je brz i okretan. Provereni u priplodu izložbenog kvaliteta sa brojnim potomcima. Bernski planinski pas štenci šifra oglasa.

Prodaja stenaca bernskog planinskog psa za dodatne informacije mozete pozvati brojeve telefona 381641548475 ili. The Bernese Mountain Dog is a striking. Početna kućni ljubimci psi bernski planinski pas i.

Svako bernski planinski pas štene na wuuff potiče od verifikovanog odgajivača posvećenog pravilnom odgoju pasa koji se trudi da štencima obezbedi sve najbolje. Za sve koji razmišljaju o bernskom planinskom psu kao ljubimcu pripremili smo nekoliko zanimljivosti o pasmini. Description Na prodaju štenci Bernskog Planiskog Psa oštenjeni 26082021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa. Biti će čipirani cjepljeni i očiščeni od parazita. BERNSKI planinski pas Teddy upoznao je zeca a njihov prvi susret vlasnici su snimili i objavili na YouTubeu gdje je snimka postala hit i prikupila više od pola milijuna pregleda.

BERNSKI planinski pas je prekrasan div kojeg svi obožavaju. Bernski planinski pas - nježni div. Primamo rezervacije za štence bernskog planinskog psa oštenjene 27102020.

Bernski planinski pas pripada skupini velikih pasa čija je očekivana težina 40-55 kg a svoje porijeklo vuče iz Švicarske gdje se počeo uzgajati kao čuvar stada i tjerač stoke. Bernski planinski pas je nježni div koji obožava ljude. Bernski planinski pas upoznao zeca njihova preslatka interakcija oduševila je ljude.

064191-9700 Evo video sam da se neko interesuje a ja gledao oglase pa da pomognem. 1750 likes 14 talking about this 3 were here. Štenci su pre svega odličnog zdravlja visokog kvaliteta dlake i simetricnih šara sa.

Bernski planinski pas štenci Psi Ljubimci na prodaju Životinje 000 - INDEX OGLASI. Bernski planinski pas Paracin.


Bernski Planinski Pas Stenci Index Oglasi


Bernski Planinski Pas Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr


Bernski Planinski Pas Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr


Bernski Planinski Pas Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr


Related Posts

Objavi komentar