Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Autohtone Pasmine Pasa U Hrvatskoj

Objavi komentar

Tornjak u FCI pod rednim brojem 355 zvanično priznat pod nazivom bosanskohercegovački-hrvatski pastirski pas Tornjak je pasmina pastirskog psa koja živi na području BiH i Hrvatske. Pasmine pasa 11 svibnja 2016 18 svibnja 2016 dv0110 Komentiraj.


Znate Li Koje Su Hrvatske Pasmine Pasa Rtl Zivot I Stil

307949 Artikl je dostupan.

Autohtone pasmine pasa u hrvatskoj. Imati četiri pasmine konja u jednoj zemlji pravo je bogatstvo. Ove su pasmine prepoznate kao jedinstvene u svijetu i karakteristične za pojedina hrvatska područja. Neke su od njih standardizirane a neke su izumrle ali se mogu pronaći u kinološkoj literaturi na slikama freskama i dr.

HRVATSKE AUTOHTONE PASMINE PASA. Članovi KŠKK u sastavu Borna Sačerić Ljupko Marinčić i Nikola Bakale izlagali su naše autohtone pasmine pasa u sastavu Hrvatske kinološke reprezentacije a Tihana Duspara briljirala sa Švicarskim bijelim ovčarima te osvojili slijedeće rezeultate. - Rezultati sa svjetske izložbe u Budimpešti.

Godine pod imenom Bosanskohercegovački pastirski pas tornjak a 2007 je preimenovan u bosanskohercegovački-hrvatski pastirski pas. Imati četiri pasmine konja u jednoj zemlji pravo je bogatstvo 1. Se vijeku divljač najčešće.

UPLATE NAKON ZADNJEG ROKA ZA PRIJAVU NEĆE BITI PRIHVAĆENE. Treba napomenuti da rastom manje pasmine imaju manji broj štenadi u leglu te je stoga i broj uzgojene štenadi manji ali im popularnost raste pa tako i njihova brojnost. Izložba se realizira kao dio ULUPUH.

Hrvatski posavac hrvatski hladnokrvnjak međimurski konj te lipicanac. U srijedu u Galeriji Karas u Zagrebu otvara se izložba Nacionalna baština hrvatske autohtone pasmine pasa. Tijekom stoljeća Hrvati su svinje uzgajali.

Autohtone pasmine goveda na područje današnje Hrvatske dospjele su podunavskom i mediteranskom rutom. Veljače 2003 godine Sekciju uzgajivača Malog međimurskog psa Međija međimurski entuzijasti stvorili su temeljne preduvjete za službenu standardizaciju te. Ljubav između čovjeka i psa Moj pas zna da ga volim.

Moj pas mojpashkshr. Baza se popunjava navratite ponovo IZBOR UREDNIKA. Hrvatske autohtone pasmine pasa.

Hrvatski posavac hrvatski hladnokrvnjak međimurski konj te lipicanac. UPLAĆENA KOTIZACIJA MORA BITI VEZANA UZ ROK PRIJAVE. Goniči su naše jedine autohtone pasmine lovnih pasa a sve druge koje se koriste na našim.

Hrvatska ima četiri autohtone vrste konja. Izdvojeno kolumne i priče Psi. Njezin je cilj učiniti dostupnim podatke o graničarskim kolijima u Hrvatskoj kao svojevrsan doprinos postojećim bazama ali i kao pomoć u uzgoju i popularizaciji ove pasmine u Hrvatskoj.

Hrvatski posavac hrvatski hladnokrvnjak međimurski konj te lipicanac. Obzirom da se periodično javljaju rasprave kinologa iz zemalja u našoj regiji vezano na izvornost područja u kojima su iste pasmine nastale unatoč međunarodnom priznanju od strane međunarodne organizacije FCI na čijim web stranicama je kod svake pasmine naznačena zemlja. Čitajte učite čitajte učite.

Republika Hrvatska baštini šest izvornih međunarodno priznatih pasmina pasa i jednu za sada nacionalno priznatu. Godine pod imenom Bosanskohercegovački pastirski pas tornjak a 2007 je preimenovan u bosanskohercegovački-hrvatski pastirski pas. Danas je jedna izvorna pasmina goveda u skupini kritično ugroženih slavonsko-srijemski podolac dok su dvije izvorne pasmine goveda svrstane u skupinu visoko ugroženih istarsko govedo buša.

_____ Navedena tablica s cijenama upisnine za izložbu pasa u hrvatskim kunama kn. Baza se neprekidno nadopunjuje. Hrvatske autohtone pasmine pasa U ovom poglavlju predstavit ću pasmine pasa koje danas smatramo hrvatskim autohtonim pasminama.

Unesite željenu poziciju žiga. Da da dobro ste pročitali. HRVATSKE AUTOHTONE PASMINE - POSAVSKI KONJ.

Pred Vama je baza podataka o graničarskim kolijima iz hrvatskog uzgoja te onih uvezenih u Hrvatsku. Njemački ovčar vrlo je odan i sa članovima svoje obitelji razvit će. Utemeljivši prije točno 14 godina 12.

Tornjak je kao autohtona pasmina registrovan 9. Po broju upisanih sportskih pasmina pasa najpopularniji psi u Hrvatskoj su. 5 savjeta kako održati zdravlje psa.

Hrvatska ima četiri autohtone vrste konja. Pružite mu najviše što možete i dajte sve od sebe da ima obilje ljubavi pažnje njege i što ispravnijeg odgoja. Imati četiri pasmine konja u jednoj zemlji pravo je bogatstvo.

Nastojte ga u svakom smislu razvijati u skladu sa standardom jer on je ključ za održavanje pasmine a time i ispunjenje vlastitih očekivanja. Pasmine pasa kvalitetne su pasmine autohtonih domaćih pasa za lov ili za čuvanje stada i domova uzgoj kojih je u Istri bio dijelom tradicionalne seoske kulture. Činjenica da su ove pasmine prepoznate i priznate na.

U Zelenoj knjizi izvornih pasmina Hrvatske predstavljene su sve 33 hrvatske priznate izvorne pasmine domaćih životinja. Nastojte ga u svakom smislu razvijati u skladu sa standardom jer on je ključ za održavanje pasmine a time i. Želim da marke budu žigosane.

Raspored izložba pasa u Hrvatskoj 20 ožu. Tornjak je kao autohtona pasmina registrovan 9. HRVATSKE AUTOHTONE PASMINE - POSAVSKI KONJ Artikl je dodan u košaricu.

Tornjak u FCI pod rednim brojem 355 zvanično priznat pod nazivom bosanskohercegovački-hrvatski pastirski pas Tornjak je pasmina pastirskog psa koja živi na području BiH i Hrvatske. Hrvatske pasmine lovačkih pasa U našim krajevima koji su pretežito šumovita područja naši preci koji su se također od davnina bavili lovom a tijekom stoljeća uspjeli su uzgojiti vlastite autohtone pasmine pasa goniča. BANKOVNI RAČUN IBAN Zagrebačka banka HR5723600001101353640.

43 rows Danas se u Republici Hrvatskoj uzgaja 9 izvornih i zaštićenih pasmina ovaca 4 pasmine. Dobro je znati Izdvojeno Korisno Psi Zdravlje pasa. AUTOHTONE PASMINE LABIN.

Gledajte i slušajte svog psa. PRIJAVE BEZ PRILOŽENE POTVRDE O UPLATI NEĆE BITI PRIHVAĆENE. Hrvatska ima četiri autohtone vrste konja.

Naime izvorne pasmine zauzimaju važno mjesno u očuvanju biološke raznolikosti to više što su i mnoge druge rijetke i endemične vrste divljih životinja vezane uz staništa na kojima su živjele izvorne pasmine.


Src Korana Opet U Znaku Pasa U Subotu Je Karlovac Domacin 9 Glavne Uzgojne Izlozbe Hrvatskih Autohtonih Pasmina Kaportal Hr


Karlovac U Subotu Domacin Najvece Drzavne Izlozbe Hrvatskih Autohtonih Pasmina Pasa Kaportal Hr


Izvorne Hrvatske Autohtone Pasmine Pasa Hrvatski Kinoloski Savez


Glavna Izlozba Hrvatskih Autohtonih Pasmina Pasa


Related Posts

Objavi komentar