Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Vodeni Pas Portugalski

Objavi komentar

Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv. 38 5 997 535 546.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Photos Facebook

Najveća baza službenih i registriranih Portugalski vodeni pas uzgajivačnica na svijetu.

Vodeni pas portugalski. Cijena 11400 kn 1523 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. U proseku njihov životni vek je između 10 i. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera.

Ovog su psa portugalski mornari koristili za odlazak na brodove i obavljanje nekih poslova. Portugalski vodeni pas. Da biste naučili svog portugalskog vodenog psa da vas sluša trening poštovanja je obavezan.

Mogu biti manipulativni i tvrdoglavi. Međutim ovaj ljubimac neće tolerirati djetinje šaljivo prema sebi jer zahtijeva poštovanje prema sebi kao prema punopravnom članu obitelji. OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike.

Ali oni imaju svoj nezavisni um. Pretražite Portugalski vodeni pas uzgajivačnice u svojoj blizini. 123 rf Splash News.

Prema jednoj verziji na Iberijskom poluotoku psi su stigli iz Perzije oko 500 godina prije nove ere o čemu svjedoči pisano spominjanje u dokumentima tog vremena. Portugalski vodeni psi imaju plivaću kožicu što ih čini iznimnim plivačima a njihova snažna osjetila vida i njuha pomogla su im postati neprocjenjivo važnim suputnicima ribara. Vuneni vodeni psi poput pasmine španjolskih vodenih pasa postoje u Europi tisućama godina a razvijaju se i kao Barbet u Francuskoj Lagotto Romagnolo u Italiji i portugalski vodeni pas.

Damir Skok predsjednik HKS-a kaže da nije primijetio da su hrvatski građani podlegli američkom trendu odosno portugalski vodeni pas za sada još nije među traženijm ljubimcima. Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina.

Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan. Portugalski vodeni pas uvijek nastoji ugoditi svom gospodaru. Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog.

Vrlo su inteligentni i rado uče. Pojavila se u Portugalu u srednjem veku 15-17 vek. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase.

Morate im pokazati apsolutnom doslednošću da mislite ono što govorite. Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu. Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu.

Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima. A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa.

Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju. Njezina tvrdoglavost obično je nestašna i prilično bezazlena. Odgajanje psa mora biti strogo ali bez okrutnosti i nasilja.

To je prilično stari pas koji je vrlo. Pomagali su ribolovcima s njihovom opremom odlični su bili u izvlačenju ribe iz mreže i pronalaženju izgubljene opreme. Tekst se nastavlja ispod oglasa.

Susy fontenla Opći psi Pasmine pasa. Španjolski vodeni pas u Iberiju je vjerojatno stigao s Maurima Rimljanima ili trgovcima a služio je za držanje ovaca i koza u surovim. Nema komentara ovo pasmina pasa očito potječe iz Portugala a dio je poznatih vodenih pasa koji su se koristili za lov na vodenim mjestima.

Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta. Danas su ovi psi više obiteljski kućni ljubimci a. Portugalski vodeni pas je pasmina koja se uglavnom koristila kao pomoć na ribarskim brodicama.

Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu. Danas sluzi kao pas za pratnju. Portugalski vodeni pas stara je pasmina službenog psa koji se smatra autohtonim.

Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame. Portugalski vodeni psi su pametni i sposobni su da mnogo toga nauče. Respektira autoritet vlasnika čak i djece.

Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama. Portugalski vodeni pas. Portugalski vodeni pas spada u grupu pasa srednje veličine i poznat je kao izuzetno aktivna pasmina.

- Ljudi obično pse traže na popisu uzgajivačnica a kako kod nas nema nikoga tko uzgaja tu pasminu nije niti tražena. Proudly powered by WordPress. Mužjaci su uglavnom visoki između 50 i 59 cm a teški su između 19 i 25 kilograma dok su ženke nešto niže i njihova visina varira između 43 i 52 cm a težina se kreće između 16 i 22 kg.

Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze. Odaberite područje i pretražite Portugalski vodeni pas.


Portugalski Vodeni Pas Pasmine Pasa Purina


Portugalski Vodeni Pas Moj Ljubimac


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Photos Facebook


Vido Mlad Pas Predobre Naravi Spasi I Udomi Udomljavanje Pasa Oglasnik Za Pse Pseci Net Animals Dogs


Related Posts

Objavi komentar