Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Veliki Bernski Planinski Pas

Objavi komentar

BERNSKI PLANINSKI PAS stenci vrhunskog porekla ostenjeni 19. Veliki švajcarski pastirski pas je najveći pas Švajcarske koja za sada ima 4 rase pasa.


Veliki Svajcarski Planinski Pas Swissy Photos Facebook

Veliki Bern - Vaš Veliki Pirinejski bernski planinski pas Veliki Bern je mješanac koji dolazi prelaskom Bernskog planinskog psa s Velikim Pirinejima.

Veliki bernski planinski pas. Iz legla od 11 kuca preostal. The Bernese Mountain Dog is a striking. 10 najpopularnijih pasmina u 2019.

Kao i drugi Sennenhund Bernski planinski pas je veliki teški pas s karakterističnim trobojnim kaputom crnim bijelim grudima i točkama u obliku oznaka iznad očiju strana usta prednjih nogu i male količine oko bijelih prsa Međutim to je jedina pasmina sennenhundskih pasa s. Ukratko ovo je veliki pas koji ima mirnu i strpljivu osobnost a istodobno je dobar zaštitnik. Idealno obojan kad se pogleda sprijeda daje viziju bijele potkovice oko nosa i.

Njihovi preci su navodno bili veliki mastifi koji su pali u Alpe s rimskim osvajačima. Bernski planinski pas ili Berner kako ih ljubitelji zovu su graničarski i jaki radni psi. Spremne za preuzimanje mogućnost besplatne dostave kučeta do Novog Sada.

Bernski pastirski pas štene. Njihov temperament treba biti takav da je jednostavan za učenje baš zbog te njihove povezanosti s vlasnicima. Veliki švicarski planinski pas već više od dvije tisuće godina.

Od sve četiri vrste planinskih pasa Bernski Švicarski Appenzeller i Entelbuch Švicarac se smatra najstarijom i najvećom pasmom. Bernski planinski pas je seljački pas duge istorije. Dakle radi se o velikim čvrstim prijateljskim i smirenim psima.

Korišćen je za spsavanje ljudi u prošlosti danas se koristi kao pas čuvar ili za vuču mleka. Očišćeni od parazita više puta vakcinisani i revakcinisani slika u prilogu. Stenci Bernskog planinskog psa stari sedam nedelja vakcinisanitretirani protiv parazitaVrhunskih krvnih linijaStenci poseduju rodovnikeCena.

Bernski planinski pas je upečatljiv trobojan veliki pas. Bernski planinski psi su. Ova rasa prepoznata je i.

Bernski planinski pas poreklom iz svajcarske odnan ljudima poverljivi obozavaju decu dobre naravi nisu za drzanje u boksu ili vezani na lancu jako inteligentni lako se dresiraju i divni su za porodice sa decom. Za više informacija pozvati 381642508796. Bernski planinski pas je veliki radni pas sa švicarski farmi koji osim dobrih radnih karakteristika ima i dobre karakteristike za život u stanu i kući.

To znači da Bernski planinski pas uz rad može biti jako dobar u natjecanjima poslušnosti. 7 Na prodaju štenci bernskog planinskog psa stari 10 nedelja spremni za preuzimanje. Ovo je veliki i izdržljiv pas.

Gajen je u oblastima ispod Alpa i delovima srednje Švajcarske kao i u okolini Berna kao pas čuvar terač stoke i pas za vuču. Bernski planinski pas ljubimac na baterije. Najveća baza službenih i registriranih Bernski planinski pas uzgajivačnica na svijetu.

Kao i drugi alpski psi bernski planinski pas je veliki teški pas s karakterističnim trobojnim krznom koje je crno s bijelim grudima a može imati boju rđe iznad očiju s obe strane usta na prednjim nogama i pomalo oko bijelih grudi. Godini prema Guglu - Pet Magazine. Mužjaci izgledaju snažni dok su kujice različitije i ženstvene.

Bili su uzgajani za vucu i poznato je da mogu da povuku do deset puta svoje telesne težine. Ovaj pas je vrlo miran i umiljat nije mu potrebna posebna nega sem češljanja i odlično se slaže sa decom. Inteligentni nježni odani vjerni.

Na prodaju štenci bernskog planinskog psa oštenjeni 237. On je krupan uravnotežen inteligentan jak i dovoljno okretan za težak i naporan rad za koji je bio i korišten u planinskim područjima. U ponudi su 4 ženska kučeta.

Bernski planinski pas štenci Bernski pastirski pas Br. Nekada je bio čuvar terač stoke pas za vuču u seljačkim domaćinstvima danas je to porodičan svestrano upotrebljiv radni pas. Primjerak za kojeg su okupljeni kup Latest Posts.

Razlike su zaista minimalne bernski planinski pas je predivna rasa i sigurno nećete pogrešiti bilo da uzmete mužjaka ili ženku Veliki pozdrav od naše redakcije Reply Pingback. Datum postavljanja oglasa. Bernski planinski pas štenci.

Bernski planinski pas mora biti jak i stabilan dovoljno da može vući kolica s teškim predmetima. Stoljeća veliki bijeli morski pas je bio dosta prisutan u Kvarneru ali je njegov broj tokom vremena znatno opao. Ovi veliki psi sa umerenom kolicinom energije mogu biti teski izmedju 45 i 65 kilograma i prosečno žive od 6-8 godina.

Prodaje se muško štene vrhunskih roditelja pasmine Veliki Švicarski planinski pasŠtene sa rodovnicomRodovnik šteneta te roditelja šaljemo na upitŠtene se nalazi u NovskojHrvatskaZa sve informacije 385915099823. Odaberite područje i pretražite Bernski planinski pas. Danas se bernski planinski pas najviše koristi kao porodični pas pas čuvar pas za vuču pas spasilac iz ruševina i lavina.

Veliki trobojni pas Berner kako ga obično zovu je visok od 58-70 cm u grebenu standard uglavnom ne definiše težinu ali uobičajeno su teški od 65 120 funti. Pretražite Bernski planinski pas uzgajivačnice u svojoj blizini.


Bernski Planinski Pas Nezni Div Pet Magazine


Veliki Svicarski Veliki Svicarski Planinski Pas Facebook


Facebook


Veliki Svajcarski Pastirski Pas Kinoloski Savez Republike Srbije


Related Posts

Objavi komentar