Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Tulearski Pas

Objavi komentar

Hi Im Gilby and I love saying hello. Štenci će se preuzimati krajem avgusta 2021.


The Loyal Coton Coton De Tulear Small Dog Breeds Cute Puppies

Stvoreni za pratnju i razonodu postai su savršeni kućni ljubimci koji su veoma nežni inteligenti i umiljati.

Tulearski pas. Kad prime potrebne vakcine. Coton de Tulear tulearski pas madagaskarski pas je mali kućni pas izrazito inteligentan i veseo. Prema FCI Fédération Cynologique Internationale klasifikaciji pozicioniran je u Grupu 9.

Od 35 kg do maksimalno 5 kg. Najveća ponuda i potražnja pasa svih rasa na jednom mestu. Tulearski pas - Prodajem novo leglo tulearskog psa.

Opšti izgled i narav. Njihova dlaka se smatra više krznom zbog toga sto se ne linjaju a i nema nikakvih popratnih alergijskih pojava pa se smatra hipoalergenom te su zato izvrstan kucni prijatelj koji nema tipicnog pseceg mirisa i koji obožavaju svog vlasnika i djecu. Tulearski pas je pasmina podrijetlom s Madagaskara.

Ovi psi imaju tamne okrugle oči koje izražavaju živost i. Očišćeni od parazita i vakcinisani. Tulearski pas Coton de Tulear štenci U ponudi odgajivačnice Littlebichonland štenci tulearskog psa iz junskog legla 2021.

Nešto ispušteniji veseo i pri tome malo čuadan veoma privržen svom vlasniku. Masa mužjaka je 4-6 kg ženki 35-5 kg. Tulearski pas - Odgajivačnica pasa.

Iako ima posebnu dlaku jako se malo linja i smatra se pasminom koja ne izaziva alergije u ljudi. Odaberite područje i pretražite Tulearski pas uzgajivače. Coton de tulear stenci imaju pedigre i potvrdu o vakcinaciji.

Mozete me kontaktirati na telefon i viber 0643257246. Izuzetno su mirne prirode i poznato je da slijede svoje ljude poput sjene. Mali kućni pas sa dugom pamuku sličnom dlakom tamnim izražajnim inteligentnim okruglim očima.

Tek dve decenije se uzgaja izvan afričkog ostrva i zbog toga je još uvek veoma retka. Za ove pse se priča da imaju specifičano umirujuće dejstvo na ljudski organizam a naročito na psihu pa se često preporučuje u terapeutske svrhe. Svako odstupanje od navedenih točaka treba smatrati manama a ozbiljnost s kojom se te mane tretiraju trebala bi biti u točnom srazmjeru sa stupnjem izraženosti a njegov učinak na zdravlje i dobrobit psa.

Od 4 kg do maksimalno 6 kg. Moguća rezervacija štenadi iz ovog legla. Svaki Tulearski pas mora biti član glavnog kluba odgajivača i njihovi Tulearski pas štenci koji se nalaze na našem sajtu moraju da imaju pedigre moraju dobiti vakcine mikročip i moraju biti očišćeni od parazita.

Iako su i dan danas retki njihova popularnost vrtoglavo raste. Odaberite aireški ovčar AKITA INIU Akita Inu Aljaski Malamut alpski brak jazavičar Americka akita američki buldog američki koker španijel američki pit bul terijer Americki stafordski terijer anadolski pastirski pas Apricot - red patuljasta pudla Apricot. Tulearski pas u svom nazivu na francuskom Coton de Tulear ima riječ coton koja znači pamuk a ta riječ u nazivu došla je zbog karakteristične pamučne dlake koju ova pasmina ima.

Coton de Tulear - Tulearski pas Štenci oštenjeni 11052021. Psi za pratnju i razonodu sekcija 1. Naviknuti na buku i malu decu.

Izgled - Proporcijalno građen mali pas sa dugom dlakom sličnom pamuku. Ima još crni nos velike izražajne oči kraće noge rep bi se trebao uvijati iznad leđa. Pretražite Tulearski pas uzgajivačnice u svojoj blizini.

Najveća baza službenih i registriranih Tulearski pas uzgajivačnica na svijetu. Štenci su šampionskog porekla otac je šampion Mađarske i nacinalni prvak. Tulearski psi smireni su i vrlo druželjubivi te se savršeno prilagođavaju svakom načinu života.

Pazite da se dlaka temeljito osuši nakon mokre šetnje. Coton de tulear je mala pasmina podrijetlom s Madagaskara koja je dobila ime po gradu iz kojeg dolazi i po svojoj dlaci koja je kao pamuk. Videćete da će najbolji odgajivači.

Stenci imaju rodovnik i promili su dve vakcine. Naučeni da vrše nuždu na podlogu. Godine i svrstana u devetu grupu koja okuplja pse za pratnju i razonodu.

Karakteristike - Živahan i veseo pas beskrajno privržen svom vlasniku. Mala pasmina tulearski pas ne treba velike količine treninga - bit će dovoljno oko pola sata dnevno. Kako smo svedoci velikih prevara prilikom kupovina preko malih oglasnika preporučujemo da budete veoma oprezni sa previše primamljivim ponudama ili sa prodavcima koji traže novac unapred.

Patuljasti psi imaju brz metabolizam što znači da energiju sagorijevaju velikom brzinom iako njihov mali želudac znači da moraju jesti malo i često. Specijalizovani sajt za kupovinu i prodaju pasa svih rasa na područiju celog Balkana. Ovi su psi vrlo zaigrani i puni ljubavi a to su obilježja koja ih čine najboljim obiteljskim kućnim ljubimcima.

Štenci profesionalnih odgajivača su nešto skuplji ali to se svakako isplati. Dlaka nalik na pamuk mekana je i gipka. Dlaka je jedna od glavnih osobina pasmine i čak joj daje ime.

Tulearski pas COTON DE TULEAR Ova izuzetno privlačna rasa stara 400 godina poreklom sa Madagaskara konačno uobličena u Francuskoj zvanično je priznata u okviru FCI 1995. Masa stoji u proporciji sa. Tulearski pas iako je nastao pre više od 400 godina tek početkom 21-og veka počeo je da se gaji širom sveta.

Poznat je po lepršavoj i mekanoj dlaci vrlo pamučnog izgleda. Kupujem Prodajem Psa - Najveća ponuda pasa svih rasa. Opis fizičkih i psihičkih osobina rase.


Porto Laki Akutni Enteritis Animals Porto Dogs


Pin On Vet24


Animals Beautiful Pictures Dogs


Coton De Tulear Puppies And Dogs For Sale In 2021 Coton De Tulear Dogs Dogs For Sale Coton De Tulear Puppy


Related Posts

Objavi komentar