Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Sve Pasmine Pasa Na Svijetu

Objavi komentar

Svi se možemo složiti da su psi naši najbolji životinjski prijatelji. U svijetu postoje neke pasmine pasa na kojima su uzgajivači odredili određeni cilj - dobiti vrlo agresivnu životinju s izraženim borbenim svojstvima kao rezultat njihovih eksperimenata.


Ovo Je 12 Najodanijih Pasmina Pasa Na Svijetu Sve Bi Dali Za Svog Covjeka Miss7 24sata Hr

Pasmine pasa sve vrste pasa Search.

Sve pasmine pasa na svijetu. Top 10 najhrabrijih pasmina pasa na svijetu. Obožavamo ih sve ali ovo je ipak 10 najpopularnijih pasmina pasa na svijetu. Pas nazvan Zeus vrlo dobro poznat među uzgajivačima velikih pasmina pasa smatra se istaknutim predstavnikom danskih pasa.

Ovaj pas je jednostavno fenomenalan visine 112 centimetara i težine više od 70 kilograma. Tako ćemo danas raspravljati o 10 najopasnijih pasa na svijetu. Ako takav pas nije treniran to može uzrokovati mnoge nevolje.

Pod tim rastom Zeus je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najviši pas na svijetu. Pogledajte 10 najljepših pasmina pasa na svijetu. U redu vratimo se sada na temu članka a to su pasmine koje se zbog svoje prijateljske prirode i povezanosti s vlasnikom smatraju najumiljatije na svijetu.

Energični po prirodi ovi psi dolaze iz škotskog ruralnog područja. U Europi i Americi uspjela je brzo pronaći svoje obožavatelje. Zapadnoškotski bijeli terijer Westie Foto.

Svakoj pasmini pasa pripada jedna zemlja članica FCI za koju se smatra da je zemlja podrijetla pojedine pasmine. Pobjednik kategorije najmanje pasmine pasa. On je jako lijepo ali i veliki branitelj a ne mogu ni sumnjati da su svi vlasnici pasa misle na isti način.

Ako tražite idealnog psa za svoju obitelj ili pak specifičnu vrstu pasa abecedni popis svih 358 rasa pasa na svijetu. Osobitost njezinih predstavnika je brzi rast i dobivanje na težini tako da ne bi trebalo biti nikakvih praznina u procesu obuke štenaca. Saznajte i koje su najzdravije pasmine pasa na svijetu.

Najrjeđih pasmina na svijetu. Pasmina je dobila ime za šarmantne mekane uši koje podsjećaju na leptire. Najopasniji psi zabranjeni su ili imaju ograničenje vlasništva u mnogim državama svijeta Viš.

Irski vučji hrt se smatra najvišom pasminom pasa na svijetu ali i jednim od najlošijih čuvara. Ovo je najviša pasmina na svijetu a ujedno i jedna od najodanijih - irski vučji hrt često ima blag i poslušan karakter. Nadam se da ste u članku sve pasmine pasa sa slikama uspjeli pronaći onu pasminu koju tražite.

Ovdje saznajte bitne informacije o njihovoj povijesti karakternim osobinama o onome što vole i ne vole o zdravlju i njihovim pravima. Predstavljamo vam 10 najstarijih pasmina pasa na svijetu. Uzgojeni su u Njemačkoj kao psi za pomoć u fizičkom radu a danas su najčešće psi čuvari i policijski psi.

U nastavku slijedi top 10 najposlušnijih pasmina pasa na svijetu. Ove pasmine pasa su najtiše i gotovo da uopće ne laju. Međutim do danas su preživjele takve vrste pasa koje su postojale na Zemlji prije nekoliko tisuća godina a čak je i tada čovjek imao koncept njihovih jedinstvenih kvaliteta.

Njemačka doga je skroz prijateljski nastrojen pas samouvjeren nježan i pun ljubavi. Getty Images Svaki pas je sladak lijep i divan na svoj način ali neke pasmine slove za najslađe na svijetu. Ovaj slatki pas je status nacionalnog blaga zemlje.

Ovo su opasni psi koji su imali najviše napada na ljude koji su završili smrtonosno Više. Mogu doživjeti čak 20 godina uz svoje vlasnike kojima su neizmjerno odani. Nadaleko su poznati po svojem stoicizmu oštroj percepciji hrabrosti i vječnoj odanosti zbog čega su divni članovi obitelji.

Ova pasmina malih ali upornih pasa porijeklom je iz Tibeta. Pogledajte listu TOP 10 najopasnijih pasmina pasa na svijetu. Ova pasmina pasa je zabranjena je ili ima ograničenje vlasništva u Italiji Ukrajini Bjelorusiji Bermudi Australiji i drugim zemljama svijeta.

Pogledajte listu TOP 10 najubojitijih pasmina pasa na svijetu. Ja mislim da nema i upravo zato sam izradio ovu listu gdje su nabrojane sve najhrabrije rase pasa. No takva se povezanost nije rodila preko noći.

Najslađe pasmine pasa na svijetu svakako uključuju papillon bebe. Zatvara ocjenu Dragi pasmina pasmina životinjskih klasičnih oblika. Dakle postojale su sve nove pasmine.

Moljci su oduvijek bili favoriti europskih kraljeva. Border collie češće ih nazivamo engleskim imenom smatra se jednom od najpametnijih pasmina na svijetu. Svaki vlasnik psa vjeruje da svoju voljenu ljubimac - jedan u milijun.

Kavkaski Ovčar Caucasian Shepherd Dog Kavkaski ovčar je veliki prekrasni i izuzetno snažni pas. U kategoriji pasmine pasa pronađite detaljan opis 10 glavnih skupina pasmina pasa prema FCI. Najviši pas na svijetu.

Želite li vidjeti pasmine koje su znanstvenici proglasili najglupljima. U narednom dijelu slijedi lista. Želiš psa koji malo laje.

Log in Sign up. Chihuahue imaju tek 27 kilograma i 20 centimetara do ramena. Bernarda spada u kategoriju najvećih najvećih i najjačih pasmina pasa na svijetu.

Top 10 najboljih pasmina pasa za početnike. Ovi odani kućni ljubimci mogu očarati sve. Lovi goniči borbe itd.

Sportski su psi premda ne trebaju toliko treninga kao neke druge aktivne pasmine. Chihuahua je najmanja pasmina pasa na svijetu a drži rekord i po godinama života. Odlično se slažu s djecom ljudima i drugim ljubimcima pa će biti najbolji pridruženi član svakoj obitelji.

Ukoliko stranac uđe u dvorište hrt ga neće niti pogledati. Lista TOP 10 najglupljih pasmina pasa na svijetu otkriva vam koji su najgluplji ps. Ali ako ste vlasnik psa jednog od stijena koje opisujemo u nastavku.

Top 20 najskupljih pasmina pasa na svijetu. Oni ne vole gubiti vrijeme spavajući pa će im njihovi vlasnici morati omogućiti. Pasmina je uzgojena u Japanu a danas postoje dvije vrste akita na svijetu američka akita i japanska akita.

Papilloni su nevjerojatno inteligentne životinje koje savršeno podučavaju naredbe i zaustave. Rotvajler Rottweiler Izuzetno poznati i popularni pas kako u svijetu tako i u našim krajevima koji se također nalazi na listi zabranjenih pasa svijeta je Rotvajler. Jep to je Scooby-Doo i ima sve osobine koje vidiš u crtiću.

Japanska akita dolazi samo u kombinaciji pet boja bijele žutosmeđe crvene tigrastoj i boji sezama dok američka akita dolazi u svim psećim bojama. Unatoč sveopćem priznanju da je akina-inu pas klasičnih oblika njezin je izgled vrlo originalan. 8 najstarijih pasmina na svijetu.

Bernarda u grebenu kreće se od 65 do 80 cm a težina.


Svijet Pasmina Vodic Kroz Pasmine Pasa Zoo City Shop


Sve Vrste Pasa Sa Slikama Abecedni Popis Svih 358 Rasa Pasa Na Svijetu


Ovo Je 8 Trenutno Najskupljih Pasmina Pasa Na Svijetu Miss7 24sata Hr


Sve Vrste Pasa Sa Slikama Abecedni Popis Svih 358 Rasa Pasa Na Svijetu


Related Posts

Objavi komentar