Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas

Objavi komentar

Morate im pokazati apsolutnom doslednošću da mislite ono što govorite. Mogu biti manipulativni i tvrdoglavi.


Portugalski Vodeni Pas Pasmine Pasa Purina

Cijena 11400 kn 1523 Pošalji poruku Veleprodajna cijena.

Portugalski vodeni pas. Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze. Također je dovoljno pametan da vas može razmišljati ako ne ostaneš korak ispred njega. 18020935 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Istarska Pasmina Ostalo.

Muški portugalski vodeni psi stoje 20 do 23 inča na ramenu i teže od 42 do 60 funti. Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju. Pomagali su ribolovcima s njihovom opremom odlični su bili u izvlačenju ribe iz mreže i pronalaženju izgubljene opreme.

Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu. Portugalski vodeni pas spada u grupu pasa srednje veličine i poznat je kao izuzetno aktivna pasmina. Portugalski vodeni psi imaju plivaću kožicu što ih čini iznimnim plivačima a njihova snažna osjetila vida i njuha pomogla su im postati neprocjenjivo važnim suputnicima ribara.

Portugalski vodeni pas. Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian. Vrlo su inteligentni i rado uče.

- Ljudi obično pse traže na popisu uzgajivačnica a kako kod nas nema nikoga tko uzgaja tu pasminu nije niti tražena. Cijena 7500 kn 1002 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase.

Odaberite područje i pretražite Portugalski vodeni pas. Sweet Obsession je prva registrirana uzgajivačnica u HrvatskojImamo dugogodišnje iskustvo u uzgoju zdravih. Najveća baza službenih i registriranih Portugalski vodeni pas uzgajivačnica na svijetu.

Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv. Španjolski vodeni pas u Iberiju je vjerojatno stigao s Maurima Rimljanima ili trgovcima a služio je za držanje ovaca i koza u surovim. Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta.

Ali oni imaju svoj nezavisni um. Portugalski vodeni pas je pasmina koja se uglavnom koristila kao pomoć na ribarskim brodicama. Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu.

U proseku njihov životni vek je između 10 i. Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima.

Danas sluzi kao pas za pratnju. Prodaju se štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515. Portugalski vodeni pas Sweet Obsession Zagreb Croatia.

Portugalski vodeni pas. On je neumoran i zabavan s velikim smislom za humor. Da biste naučili svog portugalskog vodenog psa da vas sluša trening poštovanja je obavezan.

Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera. Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu.

Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog. Vuneni vodeni psi poput pasmine španjolskih vodenih pasa postoje u Europi tisućama godina a razvijaju se i kao Barbet u Francuskoj Lagotto Romagnolo u Italiji i portugalski vodeni pas. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail.

Danas su ovi psi više obiteljski kućni ljubimci a. Pretražite Portugalski vodeni pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih osobina.

Žene stoje 17 do 21 inča i teže 35 do 50 funti. Mužjaci su uglavnom visoki između 50 i 59 cm a teški su između 19 i 25 kilograma dok su ženke nešto niže i njihova visina varira između 43 i 52 cm a težina se kreće između 16 i 22 kg. Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan.

Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame. 472 likes 2 talking about this. 38 5 997 535 546.

Portugalski vodeni psi su pametni i sposobni su da mnogo toga nauče. Damir Skok predsjednik HKS-a kaže da nije primijetio da su hrvatski građani podlegli američkom trendu odosno portugalski vodeni pas za sada još nije među traženijm ljubimcima.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Photos Facebook


Portugalski Vodeni Pas Je Idealan Kucni Ljubimac Saznajte Vise O Njemu Index Hr


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Photos Facebook


Portugalski Vodeni Pas Moj Ljubimac


Related Posts

Objavi komentar