Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Vodeni Pas

Objavi komentar

Smireni ljepotan za kojim je poludio i predsjednik Obama. Danas sluzi kao pas za pratnju.


Portugalski Vodeni Pas Moj Ljubimac

On je neumoran i zabavan s velikim smislom za humor.

Portugalski vodeni pas. Španjolski vodeni pas se prvenstveno u koristio za čuvanje stada u Španjolskoj. A možda niti niste znali da predsjednik Obama i njegova obitelj imaju psa. Međutim ovaj ljubimac neće tolerirati djetinje šaljivo prema sebi jer zahtijeva poštovanje prema sebi kao prema punopravnom članu obitelji.

Prodaju se štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515. Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Tekst se nastavlja ispod oglasa.

Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan. Portugalski vodeni pas. Portugalski vodeni psi umeju da budu plahovitog temperamenta ali su ipak uporni ponosni i neumorni pri radu i svakodnevnim aktivnostima.

Odgajanje psa mora biti strogo ali bez okrutnosti i nasilja. Vuneni vodeni psi poput pasmine španjolskih vodenih pasa postoje u Europi tisućama godina a razvijaju se i kao Barbet u Francuskoj Lagotto Romagnolo u Italiji i portugalski vodeni pas. Ako vidite takvog ljubimca u šetnji možete ga uzeti za pudlicu.

Većina ovih pasa obožava vodu i plivanje. Reč je o rasi kojoj je potrebna svakodnevna fizička i mentalna vežba po mogućstvu plivanje i donošenje aporta. Prijeteljski se odnosi prema svim drugim životinja a iz svakog novog.

Često vas možete nasmejati dok glumi klovna kako bi privukao vašu pažnju. Nježni inteligentni odani radišni atletski. Galerija slika Hrvatski Deutsch German Slovenian.

Možda ste ga već vidjeli ali niste imali pojma kojoj vrsti pripada. Također je dovoljno pametan da vas može razmišljati ako ne ostaneš korak ispred njega. Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih kvaliteta.

Portugalski vodeni pas je pasmina koja se uglavnom koristila kao pomoć na ribarskim brodicama. 38 5 997 535 546. Zelis li vise informacija slobodno nas nazovi ili posalji mail.

Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih osobina. Žene stoje 17 do 21 inča i teže 35 do 50 funti. Muški portugalski vodeni psi stoje 20 do 23 inča na ramenu i teže od 42 do 60 funti.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase. Iako ne bi na prvi pogled tako rekli ovi psi se gotovo ne linjaju odnosno jako slabo se linjaju.

Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera. Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina. Portugalski vodeni pas uvijek nastoji ugoditi svom gospodaru.

Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze. Ponekad su bili pratioci ribarima tijekom lova. Cijena 7500 kn 1002 Pošalji poruku Veleprodajna cijena.

Njezina tvrdoglavost obično je nestašna i prilično bezazlena. Portugalski vodeni pas kao što mu i samo ime kaže vodi poreklo iz Portugalije. Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame.

123 rf Splash News. Portugalski vodeni pas. Vrlo su inteligentni i rado uče.

Pretražite Portugalski vodeni pas uzgajivačnice u svojoj blizini. Pomagali su ribolovcima s njihovom opremom odlični su bili u izvlačenju ribe iz mreže i pronalaženju izgubljene opreme. Španjolski vodeni psi su.

Portugalski vodeni pas se smatra izuzetno inteligentnim psom i punim energije. - Ljudi obično pse traže na popisu uzgajivačnica a kako kod nas nema nikoga tko uzgaja tu pasminu nije niti tražena. OVU zanimljivu pasminu odabrala je i prva obitelj Amerike.

Damir Skok predsjednik HKS-a kaže da nije primijetio da su hrvatski građani podlegli američkom trendu odosno portugalski vodeni pas za sada još nije među traženijm ljubimcima. Takođe je dovoljno pametan da vas može nadmudriti. Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv.

Španjolski vodeni pas u Iberiju je vjerojatno stigao s Maurima Rimljanima ili trgovcima a služio je za držanje ovaca i koza u surovim. Međutim vlasnici portugalskih tvrde da je sličnost minimalna a njihovi favoriti su najbolji na svijetu. Najveća baza službenih i registriranih Portugalski vodeni pas uzgajivačnica na svijetu.

Cijena 11400 kn 1523 Pošalji poruku Veleprodajna cijena. 18020935 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Istarska Pasmina Ostalo. Danas su ovi psi više obiteljski kućni ljubimci a.

Portugalski vodeni pas ili vasserhund vrlo je zanimljiva ali rijetka pasmina za našu zemlju. Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu. Ova rasa je oformljena negde tokom srednjeg veka a njena primarna funkcija je bila da ribarima dovlači mreže iz vode pokupi ribu koja je isplivala iz iste prenose poruke sa jednog na drugi brod ili sa jedne na drugu obalu ili da čuvaju ulov ili opremu.

Neumoran je i voli zabavu sa odličnim smislom za humor.


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession Home Facebook


Portugalski Vodeni Pas Sweet Obsession


Portugalski Vodeni Pas Pasmine Pasa Purina


Portugalski Vodeni Pas Je Idealan Kucni Ljubimac Saznajte Vise O Njemu Index Hr


Related Posts

Objavi komentar