Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Portugalski Pas Za Vodu

Objavi komentar

Kennel sold puppies this exclusive breed that is suitable for allergy sufferers is very intelligent and unrivaled loves his family suitable both for children and the elderly. Oglasi za pse Portugalski pas za vodu Halo oglasi.


Daily Dozen Photos National Geographic Your Shot Underwater Photos Underwater Photography Ocean Life

Portugalski Pas za Vodu - Upoznajte se sa pasminom Portugalski Pas za Vodu i svim karakteristikama ove pasmine.

Portugalski pas za vodu. Oglasi za rasu Francuski buldog. Portugalski vodeni pas prilično je nova pasmina iako su njihovi preci pronađeni još u 13. Cilj nam je dati doprinos u uzgoju takve divne pasmine kao sto su Portis u skladu s pravilima kinologije i veterinarske medicine.

Neumoran je i voli zabavu sa odličnim smislom za humor. Portugalski vodeni pas je izvanrednog karaktera. Specijalizovani sajt za kupovinu i prodaju pasa svih rasa na područiju celog Balkana.

Portugalski vodeni pas se smatra izuzetno inteligentnim psom i punim energije. Ranije je portugalski pas za vodu bio nastanjen duž cele portugalske obale. Stoljecima naviknut na zivot na brodicama portugalskih ribara odlican je plivac a umije i ustima uhvatiti i donijeti ribu pobjeglu iz mreze.

Portugalski vodeni pas portugalski pas za vodu je vrlo rijetka pasmina. Pregledajte oglase koristeći kategorije ispod. Oglasi za rasu Nemački ovčar.

Dobar hrabar bez agresivnosti i nervoze vrlo inteligentan i veseo te lako odgojiv. Rasa je nastala u Portugaliji tačnije duž obale na Atlantskom okeanu a mestom razvoja rase smatra se pokrajina Algarve. PROFESIONALNA ODGAJIVAČNICA RASE LAGOTTO ROMAGNOLO I PORTUGALSKI PAS ZA VODU.

Oglasi za rasu Staford - Američki stafordski terijer. Izgled - Srednjeg rasta snažan i mišićav pas. Skupinu Retrievers Flushing Dogs Water Dogs odjeljak 3.

Jak je i mišićav zbog stalnog plivanja. Oglasi za rasu Maltezer - Malteški pas. U kući je miran i retko laje.

Koristi se i kao veza između čamca i. Danas sluzi kao pas za pratnju. Portugalski vodeni pas osobine.

Te će biti spremni za novi dom krajem srpnja 2019. Retriveri cunjavci i psi za vodu Psi za pratnju i razonodu Hrtovi Aireški ovčar. Vrlo je vjest i za skupljanje mreza te ce pokupiti sve sto bi palo u vodu.

Respektira autoritet vlasnika čak i djece. Portugalski pas za vodu jedna je od sedam rasa pasa za vodu koje se nalaze u osmoj grupi prema klasifikaciji Međunarodne kinološke federacije. Prvi pas Bele kuće po imenu Bo koji je bio poklon dobrodošlice u Belu kuću senatora Teda Kenedija takođe strastvenog ljubitelja ove rase stekao je instant popularnost i doprineo sve većoj potražnji ove rase.

Takođe je dovoljno pametan da vas može nadmudriti. Do tada bit će višekratno čišćeni protiv unutarnjih parazitacijepljeni protiv psećih zaraznih bolesti te s rodovnicom Hrvatskog Kinološkog Saveza. Filterima pretrage precizirajte šta tražite.

Both parents are beautiful representatives of the breed successful shows having medical tests. Oglasi za rasu Pomeranski špic - Boo. Odlučila sam se za Portije zbog njihove blage naravi ljubaznosti strpljenju i njeznosti koju upućuju djeci.

Upit nam možete poslati i mailom na. Oči su mu okrugle malo razmaknute a uši višeće i srcolike. Oglasi za najtaženije rase.

Vrlo je privržen obitelji izuzetno strpljiv i nježan prema djeci dok je za goste bezopasan. Odličan i otporan plivač i ronilac. Oglasi za rasu Pudla - patuljasta.

2015 color black with white markings the type of hair wavy and curly. Karakteristike - Veoma je privržen porodici nežan je prema deci i neagresivan prema drugim životinjama. Karakteristike Portugalski pas za vodu.

Zašto bas portugalski pas za vodu. Potražite savete od odgajivača portugalskog psa za vodu i. Razlozi zbog kojih sam osnovala uzgajivačnicu su.

Oglasi za rasu Kane korso. Puppies are born 10. Na mapi je prikazano samo prvih 300 rezultata od ukupno broj.

Pošto on naseljava već dugo vremena. Štenci portugalskog psa za vodu iz uzgajivačnice Adriatic porti 4515 iz Medulina okotili su se 1852019. Portugalski vodeni pas ima puno sjajnih kvaliteta.

Međutim njih su registrirale i prihvatile svih 98 država članica koje pripadaju ovoj kinološkoj uniji. Danas usled stalne modernizacije ribolova on je rasprostranjen uglavnom u provinciji Algarve koja važi danas kao njegovo prvobitno područje. Saznajte sve što niste znali a interesiralo vas je.

Često vas možete nasmejati dok glumi klovna kako bi privukao vašu pažnju. Izuzetno je inteligentan vredan i poslušan. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

KONTAKTIRAJTE NAS NA. Oglasi za rasu Labrador retriver. Za ove pse također postoji FCI standard i on ih svrstava u 8.

Dobar je lovac hrabar voli rad u vodi i odličan je plivač. Najveća ponuda i potražnja pasa svih rasa na jednom mestu. Dok lovi rado će uskočiti u vodu za pobeglim ulovom.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici. Prijatelj djece i ostalih kućnih ljubimaca. Portugalski vodeni pas je u žižu javnosti dospeo onda kada je postao ljubimac ni manje ni više nego nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame.

Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja na kontakt broj. Porti je idealan pas za aktivne obitelji dobar je. Portugalski pas za vodu je pas za ribolov i pas pratilac.


Portugalski Pas Za Vodu Prodaja Pasa I Stenaca Water Dog Breeds Dog Breeds Water Dog


Related Posts

Objavi komentar