Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pasmine Lovackih Pasa

Objavi komentar

Tip pasa gonica 7. Naša lista svih rasa pasa za sada sadrži samo FCI registrovane rase.


Serbian Hound Wallpapers Hd Hound Dog Breeds Dog Breeds Dog Breeds Pictures

Duga povijest ove pasmine seže do početka 16.

Pasmine lovackih pasa. Subota 21 Lipanj 2008 1715. Prodaja Lovackih Pasa U Bosni Auto Izbor Gordon setter. Kod ustaljivanja standarda bilo koje nove rase neophodno je da prođe dosta godina kako bi se karakteristike jasno profilisale po svim psihofizičkim krierijumima.

Petak 1305 2126. Prije Krista opisuje dvije pasmine gonica i to Kastorove gonice Canis Castorius i lisicare. Težina od 10 do 18 kg Visina od 35-5.

Kinološki savez Srbije priznaje 5 autohtonih srpskih rasa a vode se polemike koje još pasmine treba uvrstiti. Pas je mešavina više rasa. Prethodnom obukom kod pasa treba odkloniti urođene osobine pasa koje mu smetaju u odnosu sa čovjekom.

Ovdje saznajte bitne informacije o njihovoj povijesti karakternim osobinama o onome što vole i ne vole o zdravlju i njihovim pravima. Štenci su se oštenili 142017 i početkom 6mj bit če spremni za svoje nove vodiče. Danas je lovački pas nezaobilazni čimbenik kada je u.

Prilog 10 Literatura 1. Cilj uzgoja mora biti očuvanje i po mogućnosti proširenje genetičke različitosti pasmine. Upoznajte nove najbolje prijatelje za lov.

Slicne pasmine ginica u Evropi 9. Više informacija na broj 0996105380 ili PM. Pasmine lovačkih pasa.

U sastavu znanstvene discipline kinologije koja se bavi uzgojem selekcijom i odgojem pasa nalazi se i dio koji se odnosi na lovačke pasmine pasa. Pasmina Rhodesian Ridgeback porijeklom je iz južne Afrike. Uzgajaju nekoliko vrsta lovačkih pasa alpski brak jazavčar oštrodlaki jazavčar njemački lovni terijer posavski gonič.

Svakoj pasmini pasa pripada jedna zemlja članica FCI za koju se smatra da je zemlja podrijetla pojedine pasmine. Uzgajivčnica lovačkih pasa Zagorski Bregi osnovana je 2002. Prije Krista opisuje dvije pasmine gonica i to Kastorove gonice Canis Castorius i lisicare.

Srpske rase pasa rasprostranjene su po čitavom Balkanu ali i šire. Pastirski psi i psi terači stoke. Lovacke osobine posavskog gonica 8.

Ova podjela napravljena je kako biste lakše pronašli određenu rasu pasa koju tražite. Vrste lovačkih pasa. Lorist Agencija za izdavačku delatnost marketing i konsalting Novi Sad 21131 Petrovaradin Tome Maretića 23381 21 6435 638381 21 432 222 381 60 64 32 222wwwloristcorse-mail.

U kategoriji pasmine pasa pronađite detaljan opis 10 glavnih skupina pasmina pasa prema FCI. Zapise o postojanju lovackih pasa na Balkanu nalazimo vrlo rano. Prije Krista u svojoj knjizi De Venatione.

Koje sve pasmine lovačkih pasa postoje. Njemački lovni terijer foksterijer kratkodlaki foksterijer oštrodlaki parson russell terijer jack russell terijer graničarski terijer i češki terijer jazavčari. Evo koje vrste lovačkih pasa postoje.

Tretirani psi označeni su kao grupa A a čine je nelovačkipsi različitih pasmina koji su podijeljeni u četiri podgrupe sa po 15 pasa označenesa A1A4 na bazi različite dobne kategorije. Istarski kratkodlaki gonič istarski oštrodlaki gonič posavski gonič bosanski oštrodlaki gonič. Aardvark Aardwolf Aaron Aback Abacus Abadan Abaddon Abagtha Abaris Abba Abbado Abbott Abby ABC Abdon Abdul Abdullah Abe Abel Abercrombie Abernathy Aberrant Abesque Abia Abigail Abigayle Abilyne Abiotic Ablaze Able Abner.

Gordon setter stenci vrhunskog porekla roditelji uvezeni iz francuske poseduju pedigre linije sampijona evrope u lepoti i u lovacki rad. Prethodna obuka i kasnija obuka u lovištu Prethodna obuka je zajednička za sve pasmine lovačkih pasa. Godine a uzgojem pasa MIKA - MILAN ORTOVIĆ bavi se još od 1989.

Lov je mnogima najdraži hobi a u tome od velike pomoći mogu biti pravi psi. Sve vrste pasa sa slikama sadrže popis koji se dijeli po abecednim redoslijedu. Treba ga obučiti radnjama koje su.

Pretražite našu bazu svih rasa pasa i pronađite rasu koja će vama odgovarati u potpunosti. Kuja mužjak radni odličan eksterijerHKS rodovnice. Zato često kažemo da postoji.

Svaka vrsta pasa ima svoje odlike i karakteristike koje ih čine specifičnima. UVODNE NAPOMENE Ako proucimo danasnje nazive pasmina pasa onda vidimo da su vec od najstarijih vremena pasmine dobile ime ili po pokrajinama i zemljama gdje su nastale ili po narodima koji su ih uzgajali. Najavljujem leglo pasmine HANOVERSKI KRVOSLJEDNIK.

Francuski španijel je poznat po svojoj mirnoj ljupkoj i inteligentnoj prirodi što ga čini izvrsnim obiteljskim psom. Ovim se Pravilnikom propisuju pasmine i broj lovačkih pasa za lov na pojedinu vrstu divljači u određenim područjima najmanji potreban broj lovačkih pasa za lov te način izdavanja uvjerenja o položenom ispitu prirođenih osobina u daljnjem tekstu. Divni su ljubimci ali još divnija pasmina lovačkih pasa.

Prije nego krenemo s popisom pasmina pasa ako želite nabaviti novog psa svakako vam savjetujem da. 7 komada na prodaju ocisceni od parazita i vakcinisani stari 2 meseca. Vjerni odani lijepi i živahni - to su riječi koje opisuju pasmine lovačkih pasa.

Stoljeća kada su prvi istraživači iz Europe istraživali unutrašnjost Rta Dobre Nade i uz pleme Hottentota našli pripitomljene pse sa dlakom na kralježnici koja je bila okrenuta prema naprijed. Uzgoj i razvoj pasmina pasa mora počivati na dugoročnim ciljevima i solidnim osnovama kako se uzgojem ne bi dobili bolesni psi psi slabog temperamenta ili psi bez radnih sposobnosti. Ovah gornji citat je kao iz Bambija.

Srijeda 10 Kolovoz 2016 1109. Otkrijte koje vrste lovačkih pasa postoje te koju vi morate odabrati za sebe. OBUKA I RAD PASA Obuka ili dresura pasa obuhvata usavršavanje urođenih osobina i podvrgavanje potrebama lovca.

Standardni patuljasti i kunićar u sva tri tipa dlake goniči. Vrste lovačkih pasa posebne su i odlikuju. Lorist Agencija za izdavačku delatnost marketing i konsalting Novi Sad 21131 Petrovaradin Tome Maretića 23381 21 6435 638381 21 432 222 381 60 64 32 222wwwloristcorse-mail.

Za informacije me. Izabrite ime za Vašeg psaodličan izbor koji će Vam pomoći. Zapise o postojanju lovackih pasa na Balkanu nalazimo vrlo rano.

Popis pasmina lovačkih pasa po skupinama. Lovačke pasmine su izdvojene na temelju prirodne i smišljene selekcije a smišljena selekcija se temelji na učvršćivanju nasljednih karakteristika korištenjem postojećih metoda uzgoja. Ipak oni su primarno lovci koji pokazuju raznovrsnost u traganju pokazivanju i donošenju plijena na kopnu i u vodi.

Prije Krista u svojoj knjizi De Venatione.


Serbian Tricolour Hound Dog Breeds Hound Dog Breeds Hound Dog


Pin On Udomi Psa Oglasnik Za Udomljavanje


Alpine Dachsbracke Dog Breed Information And Pictures Petguide Dog Breeds Pure Breed Dogs Purebred Dogs


Related Posts

Objavi komentar